Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Epstein files

Featured Replies

mnogo je 3 miliona dokumenata i 26 stranica na forumu da se cita. treba fino sto pre da snime film sa dzordzom klunijem u glavnoj ulozi i sve nam lepo sazmu u 2-3 sata.

• Replies 639
  • Views 48.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Činjenice: 6. jula 2019. uhapšen je Jeffrey Epstein po federalnoj optužnici za seksualnu trgovinu maloletnicima na Floridi i u Njujorku. 10. avgusta 2019. godine Epstin se navodno ubio (obesio) u zat

• vememah
    vememah

https://x.com/PaperWhispers/status/2018005103425278283

• Melanija malo troluje 🫠

Posted Images

5 hours ago, Spooky said:

Odgovaram ne samo tebi, nego i većini foruma koja slično tvrdi.

Služba nije tako široke ruke. Čitao sam o nekim špijunima iz hladnog rata koji su prodavali ekstremno važne vojne tajne, na desetine svojih agenata i sl. I niko nije bio ni blizu toliko nagrađen.

Bez materijala za ucene, ja nemam pojma šta bi bilo kojoj službi vredelo pola milijarde. Par miliona za kontakte i nešto što usput čuje, sazna, apsolutno, ali pola milijarde (ili više)?

A pored toliko dokumenata, nema nikakvih dokaza da je prodavao nešto stvarno top confidential. Nema ni dokaza o ucenama. Kao što @bejzbolka kaže, neko bi ga prijavio, ili ubio (mnogo ranije). A ljudi su se godinama i desetljećima zadržavali u njegovoj sferi, javno se pojavljivali sa njim. To ne rade ucenjeni ljudi.

Plus, špijuni su krili svoje novac, krili kontakte, nisu preko gmail-a komunicirali sa svojim kontaktima i leteli po svetu upisujući njihova imena u manifest putnika.

Šta je istina, nemam pojma. Ništa se ne uklapa.

A slažem se da je pedofilija bila maltene drugorazredna stvar (što je ne čini manje groznom).

Ne uklapa se ni teorija o satanistima ili sekti. Takve organizacije su prepune razne simbolike, obreda, rituala i sličnog. Ni toga ovde nema.

Mailovi su takođe šturi, komunikacija je jako površna i banalna.

Veliki delovi slagalice nedostaju. Forsira se priča o pedofiliji, da bi se ljudi zgražavali i bavili time.

све и да нека служба има снимке, на пример Лајчака, уцењивачки капацитет таквих снимака је ограничен реал политиком али и чињеницом да баш не желиш да превише уцениш Лајчака и не желиш његов пад јер на новог политичара не можеш толико утицати.

14 hours ago, Budja said:

Takodje, nicim nije podupreto da nije bio spijun Borisa Tadica. Ha!

Epštajn: Gospodine Tadiću, znate ja imam jedno malecko ostrvo, mogli bi da dodjete malo,.

BT: Gospodine Epštajn, ja letujem u Jagodini.

covid19

7 hours ago, Spooky said:

Služba nije tako široke ruke. Čitao sam o nekim špijunima iz hladnog rata koji su prodavali ekstremno važne vojne tajne, na desetine svojih agenata i sl. I niko nije bio ni blizu toliko nagrađen.

Bez materijala za ucene, ja nemam pojma šta bi bilo kojoj službi vredelo pola milijarde. Par miliona za kontakte i nešto što usput čuje, sazna, apsolutno, ali pola milijarde (ili više)?

A pored toliko dokumenata, nema nikakvih dokaza da je prodavao nešto stvarno top confidential. Nema ni dokaza o ucenama. Kao što @bejzbolka kaže, neko bi ga prijavio, ili ubio (mnogo ranije). A ljudi su se godinama i desetljećima zadržavali u njegovoj sferi, javno se pojavljivali sa njim. To ne rade ucenjeni ljudi.

Plus, špijuni su krili svoje novac, krili kontakte, nisu preko gmail-a komunicirali sa svojim kontaktima i leteli po svetu upisujući njihova imena u manifest putnika.

Šta je istina, nemam pojma. Ništa se ne uklapa.

A slažem se da je pedofilija bila maltene drugorazredna stvar (što je ne čini manje groznom).

Milsim da se ne razumemo... Nije teorija da je bio špijun, nego da je bio ispostava, bukvalno istureno odeljenje... To su različite stvari... On je bio mreža u koje pauk hvata muve, i posle ih polako cedi... Da li su CIA i FBAI to znali? Ja mislim da mnogi agenti jesu znali, ali su izbušeni od MOSADA, odavno (ima po intervjuima bivših aganata, još od pre ovog događaja dosta priče o tome kako MOSAD funkcioniše na tlu SAD, po meni to je izdaja državnih interesa USA, ali... )

Špijuniranje iz hladnog rata, nema veze sa ovakvim pristupom... I naravno da pristup nije tako banalan, kad se muve upecaju, onda kreće polagano igranka, i muve znaju da su upecane i pauk zna to, pa neće da ispuca sigurno muvu u jednom zalogaju, nago polako... Muvama će da pomogne da dođu na što više položaje, da što više mogu da utiču na politiku zemlje iz koje su...

Odgledajte malo intervju bivših agenata po netu, upravo objašnjavaju ovaku tehniku...

Ali i dalje, taj narativ je sporedan, u nekom kriviično pravnom smislu, ti ljudi su pedofili, i treba svi da vise zbog ztoga... Čiji su agenti bili, nije bitno...

Edited by radisa

• Popular Post

Siže:
"Većina ljudi slučaj Džefrija Epstajna posmatra kroz prizmu crne hronike i seksualnih devijacija. Međutim, ako zagrebete ispod površine, dobijate sliku klasične obaveštajne operacije prikupljanja kompromata (Honey-pot), dizajnirane da ucenjuje samu svetsku elitu.

Evo ključnih aktera i veza koje dokazuju da Epstajn nije bio "samonikli" milioner, već operativni resurs.

1. Dinastija Maksvel: Obaveštajni pedigre

Priča ne počinje sa Epstajnom, već sa ocem Giljen Maksvel – Robertom Maksvelom.

Čovek sa tri pasoša: Maksvel je bio medijski magnat za koga je dokazano da je radio za Mosad, ali i održavao veze sa MI6 i KGB-om.

Državna sahrana: Kada je 1991. pod sumnjivim okolnostima pao sa jahte, sahranjen je u Izraelu na Maslinskoj gori uz državne počasti rezervisane za nacionalne heroje. Sahrani su prisustvovali tadašnji premijer Šamir i šefovi obaveštajnih službi.

Nasleđe: Giljen Maksvel nije Epstajnu donela samo devojke; donela mu je kontakte u svetu senki koje je njen otac gradio decenijama.

2. Ehud Barak: General u salonu

Bivši premijer Izraela i jedan od najodlikovanijih vojnika u istoriji te zemlje bio je redovan gost kod Epstajna.

Obaveštajna veza: Pre politike, Barak je bio šef Aman-a (vojne obaveštajne službe).

Zajednički biznis: Epstajn je bio jedan od glavnih investitora u Barakovu kompaniju za nadzor Carbyne. Barak je viđan kako ulazi u Epstajnovu vilu sa maramom preko lica, pokušavajući da ostane neprimećen. Kritičari veruju da je on bio Epstajnov direktni "hendler" u bezbednosnom vrhu.

3. Leslie Wexner: Blagajnik iz senke

Vlasnik imperije Victoria’s Secret je "napravio" Epstajna.

Finansijska anomalija: Veksner je Epstajnu dao punomoćje nad celokupnim svojim bogatstvom. To je presedan u svetu finansija – da milijarder preda ključeve sefa čoveku bez ikakvog pedigrea na Vol Stritu.

Vila za 0 dolara: Najveći dokaz njihove veze je Epstajnova vila na Menhetnu (9 East 71st St). Veksner ju je kupio i renovirao, a zatim je 1990-ih jednostavno prepustio Epstajnu za 0 dolara.

Mega Grupa: Veksner je bio stub "Mega grupe", kluba pro-izraelskih milijardera. Epstajn je služio kao njihov operativac na terenu.

4. "Studio" za ucenjivanje

Vila na Menhetnu nije bila samo dom – bila je tehnološka tvrđava.

Nadzor: Svedoci i žrtve su potvrdile da je svaki pedalj kuće bio premrežen skrivenim kamerama i mikrofonima.

Cilj: Cilj nije bio samo uživanje, već beleženje svakog koraka moćnika (od princa Endrjua do Bila Klintona). U svetu obaveštajaca, onaj ko poseduje snimke vaših najmračnijih trenutaka, taj poseduje vašu političku i poslovnu budućnost.

Zaključak: Epstajn je bio "frontman" projekta u kojem su se Maksvelovi kontakti, Barakov obaveštajni nadzor i Veksnerov novac spojili u savršen alat za kontrolu elite. Njegova smrt u zatvoru samo je poslednji čin operacije – uklanjanje svedoka koji je znao previše o tome ko je zapravo povlačio konce."

Služba nije tako široke ruke.

Fora je u tome što niko nije.

Nisu ni milijarderi.

Nisam ja 100% čvrstog stava da je služba, samo ne mogu da povežem odakle mu toliki novac i na osnovu čega je dobijao tako unosne poslove ceo život…

Nothing makes sense.

Neki projekat jeste bio - to je moj utisak.

Ako je ovaj con artist tako jeftine priče sve ovo zaradio u Americi jer je sposoban i malo razvučenih granica dobra i zla (izuzimam pedofiliju, govorim samo o varanju sve i jednog svog mecene) - onda nešto debelo nije u redu sa Amerikom.

Edited by pt 2.0

29 minutes ago, radisa said:

Milsim da se ne razumemo... Nije teorija da je bio špijun, nego da je bio ispostava, bukvalno istureno odeljenje... To su različite stvari... On je bio mreža u koje pauk hvata muve, i posle ih polako cedi... Da li su CIA i FBAI to znali? Ja mislim da mnogi agenti jesu znali, ali su izbušeni od MOSADA, odavno (ima po intervjuima bivših aganata, još od pre ovog događaja dosta priče o tome kako MOSAD funkcioniše na tlu SAD, po meni to je izdaja državnih interesa USA, ali... )

Špijuniranje iz hladnog rata, nema veze sa ovakvim pristupom... I naravno da pristup nije tako banalan, kad se muve upecaju, onda kreće polagano igranka, i muve znaju da su upecane i pauk zna to, pa neće da ispuca sigurno muvu u jednom zalogaju, nago polako... Muvama će da pomogne da dođu na što više položaje, da što više mogu da utiču na politiku zemlje iz koje su...

Upravo to, agent i asset nisu ista stvar. Niko i ne tvrdi da je Epstein bio ono prvo, ali ovo drugo je praktično garantovano.

Pritom nijedna služba nije luda da ga finansira sa pola milijarde dolara, neuporedivo lakše je da ga snabdevaš informacijama koje su korisne ekstremno bogatim ljudima kako bi im postao čovek od poverenja. (Ima u onom NYT članku preprič scene iz valjda devedesetih gde kolega istražitelj zajedno sa JE radi na pronalaženju nekakvih nestalih miliona, priča lik kako Epstein svira klavir da se skoncentriše i onda iz glave sve momentalno skapira - sredstva kanadske banke su na tom i tom računu kajmanskim ostrvima. Ovaj debil je odmah kao wow, Džefri je genije, Rahmaninov mu otkrio gde su pare, Šerlok Holms govna da jede!)

14 minutes ago, pt 2.0 said:

Nisu ni milijarderi.

Nisam ja 100% čvrstog stava da je služba, samo ne mogu da povežem odakle mu toliki novac i na osnovu čega je dobijao tako unosne poslove ceo život…

Tako bio niko, dosao niotkuda i opa skupi tako svu tu ekipu. Oce to bez organizacije i referenci. To rade sluzbe i to one ozbiljne, a takvih ima par na svetu sa globalnim dosegom, mozda 5 + 2.

Milijarderi ne bi bili to sto jesu da se razbacuju parama na druge, sem ako to nije investicija.

Edited by Moonwalker

Inače, britki Tviter istražitelji su ustanovili da je Epstein još živ, bleji u Izraelu i igra video igre D

U mejlovima našli kako mu se zvao Fortnite nalog, proverili kad je poslednji put bio aktivan, kaže 2025. godina. Registrovan u NY, poslednje partije odigrao iz ISR, prebačen na private koliko juče.

Lepo je Sveti Sava govorio Rumunima...

4 minutes ago, Moonwalker said:

mozda 5 + 2.

KO ti je sedma (računam 5 satlnih članica SB+ Mosad da su 6)

@radisa
Ja sam racunala izraelske, americke, britanske, ruske, francuske, i nemacke donekle. Prebrojala sam se za jednu.

Mislim da Kinezi i ostali imaju ogranicenje da se vizuelno ukolpe sa svojima sem ako ne placaju dvojne. A mislim da ih realno i ne interesuje puno van njihove sfere. Ogroman je to prostor i hiljadugodisnja civilizacija koja je dovoljan sebi.

Inace skoro sam pogledala filim po istinitoj prici o Nikolasu Wintonu koji je uspeo da izvuce nesto preko 650 jevrejeske dece iz Cehoslovacke pred izbijanje II svetskog rata.

One Life (2023) - IMDb

Sir Nicholas Winton - Maidenhead Heritage Centre

Da se o njemu sazna u sirem okruzenju pomogla je majka ove Epstajove saradnice i Maksvelova zena krajem osamdesetih. Kakva ironija!

Edited by Moonwalker

3 minutes ago, radisa said:

KO ti je sedma (računam 5 satlnih članica SB+ Mosad da su 6)

OZNA sve dozna! ph34r

Moj drugar Okam bi samo britkom oštricom presjeka' - Mosad

2 hours ago, bejzbolka said:

...

Mailovi su takođe šturi, komunikacija je jako površna i banalna.

...

Nisi bio u Americi?

1 hour ago, radisa said:

Odgledajte malo intervju bivših agenata po netu, upravo objašnjavaju ovaku tehniku...

Ali i dalje, taj narativ je sporedan, u nekom kriviično pravnom smislu, ti ljudi su pedofili, i treba svi da vise zbog ztoga... Čiji su agenti bili, nije bitno...

Upravo si opisao najuspesniju Mosadovu operaciju.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.