Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Epstein files

Featured Replies

59 minutes ago, mandingo said:

Evo @Caligula trvdi da nije bio spijun. JE biography bas smrdi na spijunazu. Od profesora u najboljim NYC privatnim skolama, za koje svakako nije imao CV, kroz Ghislaine - koja je kcerka vec prepoznatog spijuna. Do, na kraju - "krem drustva" koji je "letovao" na njegovom ostrvu, plus se nalazi po slikama i mailovima. Circumstantial evidence, svakako... ali ideologija ne bi trebala ovde da igra ulogu, imho.

Moze biti da je bio spijun, samo kazem nije morao i sam da jebava decu, mogao je samo da podvodi. Dakle spojio je ruzno i korisno - a da je sve ovo radio zbog ideologije i MOSADA ne verujem.

• Replies 639
  • Views 48.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Činjenice: 6. jula 2019. uhapšen je Jeffrey Epstein po federalnoj optužnici za seksualnu trgovinu maloletnicima na Floridi i u Njujorku. 10. avgusta 2019. godine Epstin se navodno ubio (obesio) u zat

• vememah
    vememah

https://x.com/PaperWhispers/status/2018005103425278283

• Melanija malo troluje 🫠

Posted Images

1 hour ago, copkillah said:

Možda nije bio špijun kao takav, ali je bio korisni idiot ili kakogod. Beskrajno je naivno pomisliti da Mosad ovde nije bio duboko upleten. Ne bih bio iznenađen ni da su ga oni na samom startu poturili i progurali, bio on toga svestan ili ne.

To sam i rekao bukvalno - ako se MOSAD okoristio o Epstajna nista cudno. Samo ne verujem da mu je to bio neki motor koji ga je terao na ovo.

13 minutes ago, bios said:

Ne znam da li ima guštera, ali poprilično sam siguran da su ovi vaši iz Windsora bubašvabe. Kako su samo ekspresno proglasili princa bivšim i gepekovali ga u neki ćumez od par hiljada kvadrata na kišni sever Engleske. Majstori zataškavanja skandala.

To je firma sa hiljadugodisnjom tradicijom.

Nego, ako ista, nesto se desava. Maknuli su ga, oduzeli titule, vuce se po blatu. I onaj drugi, Mandelson je u all sort of problems, mozda padne i Prime Minister... Malo li je?

U good ole USA, nikom ni dlaka s glave.

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

To je u sklopu šire potrebe da se relativizuje čitava afera.

Drugosrbijanac be like, "Šta ste zapeli oko Epsteina, ima pedofila svugde, nije to feature sistema nego aberacija, zamislite koliko ih samo ima u Trećem svetu i ostalim Jagodinama, ih..."

Pritom treba imati u vidu da je u pitanju čovek koji inače vidi Službu iza svakog ugla. Ali ovde ne, ovde su u pitanju samo neki pdf čobani, budale...

Pa ima ih svuda, to je sigurno. Samo, ovo se izdvaja po tome što je Epstin imao organizovanu mrežu za krijumčarenje dece na koliko, jedno 3 kontinenta, privatno ostrvo, klijentelu iz elithih krugova zemalja koje bi valjda trebalo da budu neki uzor i peak civilizacije...i još je sve to trajalo 30 godina.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

10 minutes ago, Weenie Pooh said:

Burden on proof znaš na kome je, Sibi. "Dokažite da me Daily Mail nije slagao" je besmislen zahtev.

Kad obaveštajne službe drže u fioci materijal za ucenu one to rade svojima, za internu upotrebu, jer im je njihova poslušnost potrebna.

Da je Epstein podvodio klinke za FSB, u fajlovima bi se pominjali Rusi. Da ih je podvodio za Kineze, u fajlovima bi se pominjali Kinezi. Umesto toga, pominje se samo mali milion Amerikanaca i Izraelaca.

Pominju se doduše i Putin i Xi Jinping, ali prvi u kontekstu "može li neko da mi završi da ga upoznam" a drugi u konteksu "jebem li mu mater kinesku da mu jebem."

Meh, burden - schmurden.

Ima jos 3 miliona fajlova da se vidi, da sacekamo jos malo prije donesemo konacan sud?

Al to je on folirao da ga ne provale

5 hours ago, Krampa said:

nije vazan klinton & world co. i pedofilija.

KGB bajo!

Ali sweet trap jebiga, ko da bi mi odoleli sweet deci da nam je KGB nudio...

5 minutes ago, Caligula said:

Moze biti da je bio spijun, samo kazem nije morao i sam da jebava decu, mogao je samo da podvodi. Dakle spojio je ruzno i korisno - a da je sve ovo radio zbog ideologije i MOSADA ne verujem.

Pa i ja to kazem. Dali je Mossad, FSB, CIA ili BIA je nebitno. Podvodjenje i jebavanje dece je bitno. To je valjda minimum o kojem bi se slozili.

• Author
18 minutes ago, Caligula said:

To sam i rekao bukvalno - ako se MOSAD okoristio o Epstajna nista cudno. Samo ne verujem da mu je to bio neki motor koji ga je terao na ovo.

Tako je, spontano je svojim znanjem postao vlasnik ostrva nakon što je radio kao nastavnik fizike s faksom koji nije uspeo da završi i bio otpušten zbog lošeg učinka. Amerika - zemlja mogućnosti.

Edited by vememah

4 minutes ago, mandingo said:

Pa i ja to kazem. Dali je Mossad, FSB, CIA ili BIA je nebitno. Podvodjenje i jebavanje dece je bitno. To je valjda minimum o kojem bi se slozili.

Pa nije bas nebitno. Podvodjenje djece za jebavanje politicarima i biznis mocnicima u zamjenu za osjetljive i vazne informacije nije van pameti. Sta je pokojni Dzefri radio sa tim informacijama se jos ne zna 100%. Mandelson mu je procurio neke informacije koje mu nikako nije smio dati, ko zna sta je dobijao od drugih koji su se petljali s njim i sta je s time radio?

1 minute ago, vememah said:

Tako je, spontano je svojim znanjem postao vlasnik ostrva nakon što je radio kao nastavnik fizike s faksom koji nije uspeo da završi i bio otpušten zbog lošeg učinka. Amerika - zemlja mogućnosti.

OK, MOSAD mu je kupio ostrvo a CIA i FBI su gledali u pupak i pustali predsednike i naucnike da idu kod Dzefrija na seminare ne sluteci nista.

Rekoh vec, qratz je mogao sve ovo da napravi i ostvari da nije imao natprosecnu socijalnu i svaku drugu inteligenciju.

Meni je citava stvar (jebes MOSAD i FSB) interesantna sa fenomenoloske strane - ne toliko event kao takav (Epstajn izmislio podvodjenje maloletnica mocnicima?) vec njegovi vrlo interesantni odjeci i reperkusije al over d vorld.

Edited by Caligula

7 minutes ago, Caligula said:

Rekoh vec, qratz je mogao sve ovo da napravi i ostvari da nije imao natprosecnu socijalnu i svaku drugu inteligenciju.

Pa to i pišu ovde ljudi fantom

9 minutes ago, Seabass said:

Pa nije bas nebitno. Podvodjenje djece za jebavanje politicarima i biznis mocnicima u zamjenu za osjetljive i vazne informacije nije van pameti. Sta je pokojni Dzefri radio sa tim informacijama se jos ne zna 100%. Mandelson mu je procurio neke informacije koje mu nikako nije smio dati, ko zna sta je dobijao od drugih koji su se petljali s njim i sta je s time radio?

Nebitno je u smislu da nikada necemo saznati. Mozda je radio za urugvajsku obavestajnu sluzbu. Moja poenta, ako nije bila jasna do sada, jeste da ne treba praviti razlike kod Epstein "musterija" bez obzira dali su brat Kralja, Conservative Ili Labour, Demokrata Ili Republikanac. Zato me brine da I pored ovih Circumstantial evidence koje imamo, ostacemo da se Epstein obesio u zatvoru i da je Ghislaine jedina podvodila decu da valjda masiraju Epstina.

• Author
15 minutes ago, Caligula said:

OK, MOSAD mu je kupio ostrvo a CIA i FBI su gledali u pupak i pustali predsednike i naucnike da idu kod Dzefrija na seminare ne sluteci nista.

Aha, spontano su mu svi poslodavci u životu bili Jevreji.

Što se gledanja u pupak tiče:

https://x.com/TrackAIPAC/status/1907291437554909548

Gde su vesti o verovatnoj povezanosti sa Mosadom na osnovu FBI-jevih dokumenata koje smo kačili na ovoj temi u američkim medijima?

I gde su do danas optužnice za sve umešane pod Bajdenom i Trampom kad ne gledaju u pupak?

10 minutes ago, mandingo said:

Nebitno je u smislu da nikada necemo saznati.

Ne mogu da wrap around this one. Sto ne bismo saznali?

Saznali smo da je Mandelson preko Epstina porucio glavnom baji u JP Morgan da zaprijeti tadasnjem Chanceloru da ne dira u bankare i njihove bonuse nakon kraha 2008, sto je bilo tih dana na tapetu i popularno u narodu. Nakon valjda 'blagih' prijetnji, nista se bitno nije desilo, niko nije odgovarao za tu krizu. Pojeo vuk magare, narod platio poreznim parama sto su ovi pokrali. Posljedicno tome imamo i Brexti i Tramparu i sve sto uz njih ide.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.