February 1Feb 1 Ljudi, ja sam u planincugama i praticu mozda LS i vas ako bude mreze 😭Tako mi i treba kad nisam verovala da moze do finala...
February 1Feb 1 6 minutes ago, G. L. said:Ko se boji šiške jostri za groš tri za grošŠiške se ne bojim jaTra la la tra la la Edited February 1Feb 1 by Serena
February 1Feb 1 3 minutes ago, Serena said:Ljudi, ja sam u planincugama i praticu mozda LS i vas ako bude mreze 😭Tako mi i treba kad nisam verovala da moze do finala...
February 1Feb 1 Koliko su negledljive Sinkaraz presicetm da pored njih dvojice jedan Rafa Nadal odaje utisak Ciceronovog rođaka, ako ne prvo, a ono bar drugo koleno.U petak sam bio potpuno miran, a danas me ubi nervoza, toliko da ni uobičajene metode krpa/sunđer po kući ne rade. Možda bi pomogla neka jača medicina, u vidu cisterne, da je provozam okolo i operem par ulica.
February 1Feb 1 7 minutes ago, Serena said:Ljudi, ja sam u planincugama i praticu mozda LS i vas ako bude mreze 😭Tako mi i treba kad nisam verovala da moze do finala...Ovo ko kad je Tipsarević zakazao svadbu na dan finala Vimbldona 2010. godine, a Đoković požurio u goste. Edited February 1Feb 1 by Ras
February 1Feb 1 13 minutes ago, Serena said:Ljudi, ja sam u planincugama i praticu mozda LS i vas ako bude mreze 😭Tako mi i treba kad nisam verovala da moze do finala...
February 1Feb 1 9 minutes ago, Hele said:Strašno, ja tenis jedva da i pogledam u poslednjoj deceniji, danas sam se posadio na metar od TVa, instalirao kateter.
February 1Feb 1 Jel ovo Pešikan prenosi na ES? Ljudi moji, on ni posle svih ovih godina nije naučio šta (ni)je servis-volej... nestvarno.
February 1Feb 1 6 minutes ago, dunja said:ima li neki strim da radi?na Amazon Prime daju al ako se pretplatis na HBO Imaš PM
February 1Feb 1 @dunja Nadam se da ce neko pomoci u vezi strima.Nole silovito, odlican.Nike zakonom zabraniti
February 1Feb 1 2 minutes ago, Greek Freak said:Jel ovo Pešikan prenosi na ES? Ljudi moji, on ni posle svih ovih godina nije naučio šta (ni)je servis-volej... nestvarno.Ne, ovo je Banjac. Pešikan stalno uzvikuje jaoj.
February 1Feb 1 Just now, Arkadija said:Ne, ovo je Banjac. Pešikan stalno uzvikuje jaoj.Hvala. Toliko me nerviraju da se ne trudim da zapamtim koji je koji. Ergo, Banjac ne zna sta je servis-volej.