February 1Feb 1 Novak trenutno igra kao da je 10 godina mlađi. Odavno nije šetapoprotivnika levo desno, kao sada Karlitosa.
February 1Feb 1 Boc!Ako postoji jedan čovek na svetu - gori komentator od Pešikana, to je Banjac. ES je uspeo da ga nađe.
February 1Feb 1 Da l su svesni ovi sns slepci da im je neprenošenje ovog finala promptno skinulo još 5% glasovaKakve su to nakaze bemti sunce
February 1Feb 1 1 minute ago, Arkadija said:Novak trenutno igra kao da je 10 godina mlađi. Odavno nije šetapoprotivnika levo desno, kao sada Karlitosa.Pa pricao je prosle godine o povredi, ali svet blene u krstenicu
February 1Feb 1 1 minute ago, kralj said:Boc!Ako postoji jedan čovek na svetu - gori komentator od Pešikana, to je Banjac. ES je uspeo da ga nađe.Jel ima jos negde prenos? Lik mi ubi volju za zivotom.
February 1Feb 1 1 minute ago, MeanM@ said:Da l su svesni ovi sns slepci da im je neprenošenje ovog finala promptno skinulo još 5% glasovaKakve su to nakaze bemti sunceIstine radi, rts ne može da prenosi ovo ,jer ekskluzivna prava na slemove, sem Vimbldona,ima ES .
February 1Feb 1 1 minute ago, villiem said:Novak je fantasticno pripremljen, neko radi vrhunski svoj posao u timuPumpao na vreme
February 1Feb 1 Just now, Arkadija said:Istine radi, rts ne može da prenosi ovo ,jer ekskluzivna prava na slemove, sem Vimbldona,ima ES .Ma cenim da se rešava to vanrednim otkupom jednog meča. Samo kad se hoće. Dripci prosto neće.