February 1Feb 1 13 hours ago, Zli Gli said:Sabalenka nekome rekla?Meni je pre bila klasican kiborg ali se popravila solidno a i lepa je i zgodna realno i pored krsne gradje pa moram priznati da sam od skoro fanIpak sam ovde blago navijao za Ribakinu, bas jedna fina kulturna devojka i dobar tenis igra2:44Naravno, svemu je prethodila istorija izmedju njih dve, i cinjenica da Svitolina odbija slikanje. Ipak, mediji su pogresno preneli to da Svitolina nije prisla na rukovanje posle meca, kada se jasno vidi iz snimka da je Sabalenka ta koja je to prva izbegla. Edited February 1Feb 1 by JohnnyD
February 1Feb 1 Sabalenka nije ništa izbjegla, samo se prilagodila višegodišnjem budalesanju Ukrajinki. Čak su organizatori prije meča nagovijestili da neće biti rukovanja.
February 1Feb 1 Ne bih ja baš tako lako vitlao "budalasanjima". Sasvim je moguće da imaju instrukcije/dobronamerne sugestije/predloge/pretnje iz zavčaja da to ne rade.I ranije smo svedočili silascima sa podijuma i mnogim drugim ratnim projekcijama. O olimpijskoj istoriji da ne govorim.
February 1Feb 1 Sviđa mi se ovaj pregame tension koji uglavnom Novak diktira. Mnogo mu bolje stoji ovaj "bez starca nema udarca" narativ koji često veoma duhovito deliveruje od onog klinačkog krindža sa imitacijama i falširanja pod perikom.
February 1Feb 1 Imaju instrukciju ukrajinski teniseri da se ne pozdravljaju sa ruskim i beloruskim teniserima, jedna Ukrajinka se javno izvinjavala nakon sto se rukovala sa protivnicomhttps://www.itv.com/news/2024-01-24/ukraine-tennis-star-apologises-after-shaking-hands-with-russian-opponent
February 1Feb 1 Meni je (lično) to budalesanje jer kažnjavaju osobu koja ni kriva ni dužna već igra bez zastave, bez obilježja a i već se sama ogradila i rekla da ne podržava taj rat. 🤷🏼♂️Što nisu otišle korak dalje da jednostavno predaju te mečeve i odbiju da igraju?Mislim, znam, stara i prezvakana tema ali baš sam o tome razmišljao ovih dana.
February 1Feb 1 Ok je ovo Fuck you kroz zube, pogotovo upuceno Svitolini koja mi je odvratan lik. Nije mi jasno kako se Gael tu upetljao onako veseo i pozitivan a ova zena zmija, vidi se iz aviona
February 1Feb 1 4 hours ago, red star forever said:Sabalenka nije ništa izbjegla, samo se prilagodila višegodišnjem budalesanju Ukrajinki. Čak su organizatori prije meča nagovijestili da neće biti rukovanja.Na bilbordu napisali.Mislim da to samo stvara dodatni pritisak Ukrajinkama. Kad u mec udjes nadrndana, zeljna osvete nad osobom koja ti nista lose nije uradila. ne moze dobro da se zavrsi. Marta Kostjuk je najbolji primer za to, a evo sad je i Svitolinu slomilo.Sto se Monfa tice meni ga je jako zao, ova deluje kao upravnica logora.
February 1Feb 1 Sramotno koliko kamera prati Sabalenku tokom finalnog meca u odnosu na drugu teniserku. Evo gledam upravo reprizu na eurosportu.Sabalenka je zaista operisana od ikakvog ukusa, mada je nekako skroz simpa u svom stavu
February 1Feb 1 Ajmo ljudi lagano priprema. Pojedite svoj tapas/burek i spremite se. Imam osecaj da ce ovo biti dugacak mec.
February 1Feb 1 1 hour ago, Serena said:Na bilbordu napisali.Mislim da to samo stvara dodatni pritisak Ukrajinkama. Kad u mec udjes nadrndana, zeljna osvete nad osobom koja ti nista lose nije uradila. ne moze dobro da se zavrsi. Marta Kostjuk je najbolji primer za to, a evo sad je i Svitolinu slomilo.Sto se Monfa tice meni ga je jako zao, ova deluje kao upravnica logora.Tako su i Hrvati protiv nasih sve utakmice gubili, skoro u svim sportovima, do tamo neke 2005., kad su skapirali da ih "desant na Knin" stav jako puno kosta. Do tada su morali da budu 50% bolji, da bi tesno dobili. Cini mi se da su nas tek u rukometu, na SP2005, dobili, a da smo bili barabar. I dalje je to ludilo kod njih ostalo (pogledati pod finale SP u vaterpolu 2015), ali nije kao pre.