January 31Jan 31 Jbt, Ribakina se raduje kao da je osvojila opštinsko takmičenje u Nižnjem Novgorodu.
January 31Jan 31 lena rybakina kao da je osvojila challenger, a ne jbn aus open, najjača je.posle anisimove mi je omiljena teniserka trenutno, igra zanimljiv, napadački tenis bez preteranog smaranja s linije.
January 31Jan 31 25 minutes ago, Milošica said:Ona to najdublje proživljava @MidžetaGde si da uživaš u nakituTu sam, tu sam, razdusevljena sam, kakv uber seljana Ribakina
January 31Jan 31 47 minutes ago, JohnnyD said:Lepo (pogotovu zbog onog "Fuck you")Sabalenka nekome rekla?Meni je pre bila klasican kiborg ali se popravila solidno a i lepa je i zgodna realno i pored krsne gradje pa moram priznati da sam od skoro fanIpak sam ovde blago navijao za Ribakinu, bas jedna fina kulturna devojka i dobar tenis igra
January 31Jan 31 1 hour ago, JohnnyD said:Lepo (pogotovu zbog onog "Fuck you")Jel ono sigurno autentičan snimak?Nešto mi je delovao fejk.
January 31Jan 31 21 minutes ago, Milošica said:Jel ono sigurno autentičan snimak?Nešto mi je delovao fejk.Nije bilo upućeno sudijiDrago mi je zbog Ribakine,jedna od najlepših plus igra baš dobar tenis duže vremeA Novakova drugarica ostaje na samo 4 gs pored višegodišnje dominacije
January 31Jan 31 9 minutes ago, Shan Jan said:Jooooj ne mogu da docekam jutroBilo bi lepo da mi zapadne jedan od tri (od ukupno 32) Boeinga 787-8 na kome su Katarci instalirali Starlink, pa da se prati.