January 30Jan 30 26 minutes ago, Mil@n said:Apsolutno. Nekako si znao da pobeda dolazi, skoro da se ni ne brineš iako sam finala gledao kao opsednut i sa jutom pogotovu je bilo X mečeva na loptu. Možda je i najveći dokaz tome ona sekvenca kada je dao prodor, uzeo loptu malonu i dao čuveni koš za kraj.Pa ne znam baš, ipak ima 38 godina i nije da dominira ali mu je Karlitos svakako bolji mečap od drogoša. Takođe, da je mogao da bira teren na kome će da se bori za 25 titulu ne bi mu se bolje poklopilo nego na terenu na kome nikad nije izgubio finale, dok je na travi od Karlitosa bio počišćen npr.Prvi set bi naravno bio premija, i da me neko pitao kako će Novak da dobije Sinera ne bih rekao dobijanjem 4. i 5. seta ali naravno da je ovaj LUDAK i to uspeo.Naravno da nije bolje. Lebron je izgubio 6 finala a ne 4. Titule se broje, finala ne, osim kad treba da trpamo Lebrona za neefikasnost u istim. Al aj da ne offtopičarimo, grize me savest, volim da sam primeren forumaš...Lebronovih 10 finala>Džordanovih 6 finalaDžordanovih 6 titula>Lebronove 4 tituleVrlo jednostavno.Ali ponavljam, 6/6 nije argument koji doprinosi Džordanu, to samo znači da je ,,samo" 6 puta došao do finala i da je svih ostalih godina izduvao pre finala.Bolje izduvati u finalu nego pre finala.Kod 6/6 je impresivna samo prva šestica.Nekih 6/10 u alternativnom univerzumu>6/6 Edited January 30Jan 30 by Hele
January 30Jan 30 stvarno jebeno neverovatno sta ovaj covek radibio sam ubedjen da ce biti 3 0 za sinera
January 30Jan 30 4 minutes ago, aram said:jebali vas i lebron i džordan u vr gujsceKo je bolji, Jokić ili Džordan?
January 30Jan 30 5 minutes ago, Filozof manijak said:Ko je bolji, Jokić ili Džordan?Dzordan ima vise prstenova, ali nema zasebnu sekciju na InformeruElem8 hours ago, JohnnyD said:vintidz DjokovicOvo sam pisao u prvom setu. Zvereva sam usrao kao majmuna jinxom, ali sam znao da ne mogu dvojicu da userem u jednom danu. Edited January 30Jan 30 by JohnnyD
January 30Jan 30 1 hour ago, Amos said:Bukmarkuj rd-live.com za sve sportove (super radi i na telefonu i ovako).ja zavrteo unazad na eurosportu.
January 30Jan 30 MJ nije ljudsko biće i ne treba ga porediti sa bilo kim. Jedino zemaljsko stvorenje veće od njega je James Hetfield.
January 30Jan 30 Just now, napadaj said:Jedino zemaljsko stvorenje veće od njega je James Hetfield.Miša, 12 godina
January 30Jan 30 jebo statistiku o svemu i svačemu, jedino je bitno 3-2edit: stvarno ste dosadni sa tim basketašima i ostalima. Edited January 30Jan 30 by đorđe geprat
January 30Jan 30 Batalite Džordana i Lebrona, vratimo se Novaku i njegovim šansama od 70% da dobije finale.
January 30Jan 30 Gledam malo hajlajtse pošto nisam mogao da odložim šljaku danas...Novakov forhend ubiva na mesto . Teren deluje malo sporo, najs.
January 30Jan 30 Alkarazu od jednog meča zavisi hoće li mu trebati još 17 ili 19 grend slemova da bi stigao Novaka, a realno je jedini koji ga može stići. Iako ćemo tek za nekih dvadesetak godina videti konačni rezultat, možda baš meč u nedelju bude taj koji odluči.