Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1 za 100, 7 za 25 - Kljako rides again AO ‘26

Featured Replies

Hele, zašto ti je svaki post nekako dramatičan čak i kad nije fantom

• Replies 1.1k
  • Views 47.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

• Žensko finale: Kazahstan vs Belorusija Muško finale: Srbija:Španija Nijedna zemlja nije priznala Kosovo

• jebali vas i lebron i džordan u vr gujsce

Posted Images

Ili si shatzi ili ćaci

image.png

Naci i Šaci fantom

Slusao sam malo i Rodika u njegovom podcastu, svasta je pricao, a najvise je posvetio paznje tome kako Djokovic "menadzerise" mecom, u smislu sitnih detalja i kako pravi odluke tipa da baci akcenat na neki poen ili gem vise u odnosu na drugi, i da je u tome bio kljuc danas.

Meni je delovalo da je danas Djokovic bio u onom "kurcevitom" fazonu kao kad je bio klinac i rekao za Nadala "He's beatable", ili kao u Rokiju kada mu trener dobaci za Draga "Jel vidis da krvari, nije masina". To se videlo negde u njegovom pogledu i govoru tela od sredine-kraja prvog seta i nije prestajalo do kraja. Igra je to pratila, ali taj majndset je bio presudan.

p.s. tek sad vidim ovu foru sto je rekao posle meca na terenu da je "morao da menja broj telefona" lolol

Edited by JohnnyD

Slabe Alex i DAnilina,pogotovo kazahstanka

Ove su ipak bile solidne i singl igračice

Edited by Fakundo Sava

9 hours ago, April said:

Felps je industrijski proizvod, američka verzija Kornelije Ender; cilj je bio da se uz reciklažu priče o Marku Špicu zarade pare, pa je sportska industrija isforsirala trenutak.

Potpuno se slažem sa izborom Ovens-Ali-Đoković, ali bih dodao još jedno ime: Abebe Bikila. Uz sve okolnosti koje su ga uvele u legendu, on je i kamen temeljac afričke atletike, inspiracija svih njihovih šampiona. Učinio je i spot i svet boljim, baš kao i pomenuta trojica.

Citavu istoriju sporta svesti na nekoliko imena je greh ESPNovske propagande. Obaska sto i mi mitomanisemo za sve pare.

Jer je za poredjenje, hear me out…

Federerova poslednja pobeda nad goatom je atp finals 2019. Fed 38 djokovic 32. I to dakle u dva seta.

Juce goat 38 sinner 24

Spektakl.

Ali mozda najvece otkrice mi je da je federer poslednji put na slamu goata dobio u polufinalu wimbledona 2012.

Nole je svetlooko bistro oko. Ludilo sta je uradio. Tesko mi je da poverujem u to. Gledacemo ga u finalu AO 2026.

Siner mora vise paste da jede kad se ne razume u bobice, travke i ostale djakonije od paragvaja preko rtnja do novog zelanda D. Ajd da vidimo ovu spanjolsku krv, moze li mu pomoci rep od bika.

Sve u svemu Nole je bog tenisa i lepote wub

Gde može da se gleda žensko finale ?

Ed

Našla. Nešto mi se pobrkalo sa brojevima na TV.

Bogami Ribakina rula

Edited by duda

Dudo jel se navija za Arinu evilsmile

3 minutes ago, Cash said:

Dudo jel se navija za Arinu evilsmile

Eh, što ti telepatija, baš sam pomislila na tebe D

Ipak navijam za Rybakinu, uvek za tehniku protiv snage, mada, da ne grešim dušu, u tom segmentu se i Sabalenka mnogo popravila.

A i nije mi više antipatična D

Diskusija o ultimativnom sportskom GOAT-u: ne zaboraviti Kareljina sa skorom 887-2 (počeo i završio karijeru porazima, znači izgubio, pa 887 puta pobedio pa izgubio, a i ta dva poraza mnogo tesna, poen razlike).

Sutrašnje finale: ja mislim, NĐu se poklopile kockice: stigao do polufinala, kao i na prethodna 4 slema, ali ovaj put se nije istrošio u prethodnim mečevima što ga realno jebe, mator i ne trenira kao ranije a (svoj najbolji) tenis nije zaboravio da igra. Ja mislim, bolje Alkaraz nego Zverev u finalu: jeste, izgubio u dva zadnja vimbldonska finala, ali pobedio u finalu OI. Takođe, Zverev je, po meni, taj koji je sprečio NĐa da uzme Grend slem, iscedio ga u polufinalu, nikakve šanse nije imao u finalu protiv usranka Medvedeva, najveće teniske prevare u Open eri. E sad, Zverev je (kao) chocker, ali, po meni, mnogo je nezgodan matchup, uvek nađe motivaciju da ga odigra visoko iznad svog standardnog tenisa protiv NĐa.

Alkaraz favorit, ali je i njega Zverev mnogo potrošio, isto kao i pre 5 godina NĐa na US Openu.

Edit

Možda (ili sigurno) omašujem: NĐ će da nastavi da igra tenis šta god sutra da uradi, daleko je on od penzije.

Edited by stray cat

zene su cudo, prvo jedna izgubi 5 za redom, pa onda druga rolleyes

Ryba servira za titulu. ajde mala