January 30Jan 30 Slusao sam malo i Rodika u njegovom podcastu, svasta je pricao, a najvise je posvetio paznje tome kako Djokovic "menadzerise" mecom, u smislu sitnih detalja i kako pravi odluke tipa da baci akcenat na neki poen ili gem vise u odnosu na drugi, i da je u tome bio kljuc danas.Meni je delovalo da je danas Djokovic bio u onom "kurcevitom" fazonu kao kad je bio klinac i rekao za Nadala "He's beatable", ili kao u Rokiju kada mu trener dobaci za Draga "Jel vidis da krvari, nije masina". To se videlo negde u njegovom pogledu i govoru tela od sredine-kraja prvog seta i nije prestajalo do kraja. Igra je to pratila, ali taj majndset je bio presudan.p.s. tek sad vidim ovu foru sto je rekao posle meca na terenu da je "morao da menja broj telefona" Edited January 30Jan 30 by JohnnyD
January 31Jan 31 Slabe Alex i DAnilina,pogotovo kazahstankaOve su ipak bile solidne i singl igračice Edited January 31Jan 31 by Fakundo Sava
January 31Jan 31 9 hours ago, April said:Felps je industrijski proizvod, američka verzija Kornelije Ender; cilj je bio da se uz reciklažu priče o Marku Špicu zarade pare, pa je sportska industrija isforsirala trenutak.Potpuno se slažem sa izborom Ovens-Ali-Đoković, ali bih dodao još jedno ime: Abebe Bikila. Uz sve okolnosti koje su ga uvele u legendu, on je i kamen temeljac afričke atletike, inspiracija svih njihovih šampiona. Učinio je i spot i svet boljim, baš kao i pomenuta trojica.Citavu istoriju sporta svesti na nekoliko imena je greh ESPNovske propagande. Obaska sto i mi mitomanisemo za sve pare.
January 31Jan 31 Jer je za poredjenje, hear me out…Federerova poslednja pobeda nad goatom je atp finals 2019. Fed 38 djokovic 32. I to dakle u dva seta.Juce goat 38 sinner 24Spektakl.Ali mozda najvece otkrice mi je da je federer poslednji put na slamu goata dobio u polufinalu wimbledona 2012.
January 31Jan 31 Nole je svetlooko bistro oko. Ludilo sta je uradio. Tesko mi je da poverujem u to. Gledacemo ga u finalu AO 2026. Siner mora vise paste da jede kad se ne razume u bobice, travke i ostale djakonije od paragvaja preko rtnja do novog zelanda . Ajd da vidimo ovu spanjolsku krv, moze li mu pomoci rep od bika. Sve u svemu Nole je bog tenisa i lepote
January 31Jan 31 Gde može da se gleda žensko finale ?EdNašla. Nešto mi se pobrkalo sa brojevima na TV.Bogami Ribakina rula Edited January 31Jan 31 by duda
January 31Jan 31 3 minutes ago, Cash said:Dudo jel se navija za Arinu Eh, što ti telepatija, baš sam pomislila na tebe Ipak navijam za Rybakinu, uvek za tehniku protiv snage, mada, da ne grešim dušu, u tom segmentu se i Sabalenka mnogo popravila.A i nije mi više antipatična
January 31Jan 31 Diskusija o ultimativnom sportskom GOAT-u: ne zaboraviti Kareljina sa skorom 887-2 (počeo i završio karijeru porazima, znači izgubio, pa 887 puta pobedio pa izgubio, a i ta dva poraza mnogo tesna, poen razlike).Sutrašnje finale: ja mislim, NĐu se poklopile kockice: stigao do polufinala, kao i na prethodna 4 slema, ali ovaj put se nije istrošio u prethodnim mečevima što ga realno jebe, mator i ne trenira kao ranije a (svoj najbolji) tenis nije zaboravio da igra. Ja mislim, bolje Alkaraz nego Zverev u finalu: jeste, izgubio u dva zadnja vimbldonska finala, ali pobedio u finalu OI. Takođe, Zverev je, po meni, taj koji je sprečio NĐa da uzme Grend slem, iscedio ga u polufinalu, nikakve šanse nije imao u finalu protiv usranka Medvedeva, najveće teniske prevare u Open eri. E sad, Zverev je (kao) chocker, ali, po meni, mnogo je nezgodan matchup, uvek nađe motivaciju da ga odigra visoko iznad svog standardnog tenisa protiv NĐa.Alkaraz favorit, ali je i njega Zverev mnogo potrošio, isto kao i pre 5 godina NĐa na US Openu.EditMožda (ili sigurno) omašujem: NĐ će da nastavi da igra tenis šta god sutra da uradi, daleko je on od penzije. Edited January 31Jan 31 by stray cat