January 30Jan 30 Meni je Jordan goat ne zbog statistike i titula, već zbog onog uvek istog odvratnog osećaja izvesnosti da će te pobediti. Ne da li će, već samo da vidimo kako će. Lebron na tu temu može samo jedan lolić da dobije, ljubi ga JJ Barea.Isti taj osećaj imaju i Novakovi antifanovi već 15 godina. Edited January 30Jan 30 by Amos
January 30Jan 30 1 hour ago, Mil@n said:Nisam siguran da se Nole oslobodio pritiska jer je njemu siguran sam glavni cilj zašto uopšte još igra - 25i trijumf a ne pobeda nad Sinerom ili Alkarazom.Dokazao je da može da ih pobedi ali ne i da uzme slem pored njih dvojice u prajmu.Pri tom, zna da mu je svaka šansa možda i poslednja.Ja mislim da Nole ovakav pritisak jede za doručak, što ne mogu reći (još uvek) za Alkaraza. Ako je pregrmeo onu Olimpijadu, ovo u nedelju će biti jedna rutina sa te strane. Ako uspe da izbaci Alkaraza iz ritma i uvede ga u nervozu na konju smo.
January 30Jan 30 12 minutes ago, Milošica said:Mnogo je velikiKako ne znas malog Stevu.. ozbiljan tip, drzi sve u kraju
January 30Jan 30 1 minute ago, Filozof manijak said:Bolja ti ova fotka za avatarNe znam da li misliš na mene, ali Nolo ovde satiriše patnju. Čedo je živi
January 30Jan 30 14 minutes ago, Mil@n said:Džordanu je def trebao supporting cast, ali imali su drugi i bolji ali nisu napravili 2 triple titule, a drugu posle pauze od skoro dve godine igranja.Čovek nije izgubio finale, a odigrao ih je ne 2, 3 već 6.Ultimativna sportska mašina za pobeđivanje.Ove što spominju Lebrona pod hitno banovati.Edit: ko je iznenađen ovakvim mojim postom? Niko naravno. Naravno da je Džordan bolji, ali to sa finalima je jedan od glupljih argumenata. Pa, majku mu, valjda je bolje da dođeš 10 puta u finale i izgubiš 4 nego da imaš 6/6.Taj argument se koristi kao da Džordan u sezonama kada nije došao do finala nije ni igrao.Evo sad Novak, jel bolje što je došao u finale, pobedio Sinera pa i nek izgubi ili bi bilo bolje da je ispao u trećem kolu? Šta ga čini većim?Đoković ima 10/10 u finalima Australijan oupena. Da mu neće možda kvariti legasi ako izgubi od Alkaraza i bude 10/11? Bolje bi bilo da je izgubio pre finala i ostao na 10/10? Naravno da ne bi.To što Džordan ima 6/6 u finalima samo znači da svih ostalih sezona nije došao do finala, a izgubiti u finalu>izgubiti u polufinalu/četvrtfinalu...
January 30Jan 30 Just now, goofs said:Ja mislim da Nole ovakav pritisak jede za doručak, što ne mogu reći (još uvek) za Alkaraza. Ako je pregrmeo onu Olimpijadu, ovo u nedelju će biti jedna rutina sa te strane.Ako uspe da izbaci Alkaraza iz ritma i uvede ga u nervozu na konju smo.To je za njega vege pritisak
January 30Jan 30 5 minutes ago, Amos said:Meni je Jordan goat ne zbog statistike i titula, već zbog onog uvek istog odvratnog osećaja izvesnosti da će te pobediti. Ne da li će, već samo da vidimo kako će. Lebron na tu temu može samo jedan lolić da dobije, ljubi ga JJ Barea.Isti taj osećaj imaju i Novakovi antifanovi već 15 godina.Apsolutno. Nekako si znao da pobeda dolazi, skoro da se ni ne brineš iako sam finala gledao kao opsednut i sa jutom pogotovu je bilo X mečeva na loptu. Možda je i najveći dokaz tome ona sekvenca kada je dao prodor, uzeo loptu malonu i dao čuveni koš za kraj. 3 minutes ago, goofs said:Ja mislim da Nole ovakav pritisak jede za doručak, što ne mogu reći (još uvek) za Alkaraza. Ako je pregrmeo onu Olimpijadu, ovo u nedelju će biti jedna rutina sa te strane.Ako uspe da izbaci Alkaraza iz ritma i uvede ga u nervozu na konju smo.Pa ne znam baš, ipak ima 38 godina i nije da dominira ali mu je Karlitos svakako bolji mečap od drogoša. Takođe, da je mogao da bira teren na kome će da se bori za 25 titulu ne bi mu se bolje poklopilo nego na terenu na kome nikad nije izgubio finale, dok je na travi od Karlitosa bio počišćen npr.Prvi set bi naravno bio premija, i da me neko pitao kako će Novak da dobije Sinera ne bih rekao dobijanjem 4. i 5. seta ali naravno da je ovaj LUDAK i to uspeo. 1 minute ago, Hele said:Naravno da je Džordan bolji, ali to sa finalima je jedan od glupljih argumenata. Pa, majku mu, valjda je bolje da dođeš 10 puta u finale i izgubiš 4 nego da imaš 6/6.Naravno da nije bolje. Lebron je izgubio 6 finala a ne 4. Titule se broje, finala ne, osim kad treba da trpamo Lebrona za neefikasnost u istim. Al aj da ne offtopičarimo, grize me savest, volim da sam primeren forumaš...
January 30Jan 30 Felps je industrijski proizvod, američka verzija Kornelije Ender; cilj je bio da se uz reciklažu priče o Marku Špicu zarade pare, pa je sportska industrija isforsirala trenutak.Potpuno se slažem sa izborom Ovens-Ali-Đoković, ali bih dodao još jedno ime: Abebe Bikila. Uz sve okolnosti koje su ga uvele u legendu, on je i kamen temeljac afričke atletike, inspiracija svih njihovih šampiona. Učinio je i spot i svet boljim, baš kao i pomenuta trojica.
January 30Jan 30 Nestvarni Novak Djokovic. Problem je sto mu je tesko pobediti Sinera i Alkareza u nizu. Ali vredi uzivati dok traje.Svaka cast majstore!
January 30Jan 30 A uz to je imao i 26 asova, sto mu je rekord karijere po asovima u jednom mecu. Prethodni rekord mu je bio 18 asova protiv Duckwortha na ovom AO.