Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sramim se priznati...

Featured Replies

Uf, pročitala od početka, svašta pomenuste ...

Nije ni meni Breaking Bad legao a i išao u isto vreme kad i Mad Men ... tu nije bilo konkurencije.

Mislim da nisam odgledala posle Boljeg života ni jednu celu seriju iz "regiona".... meni to sve isto ... raspoznajem ih samo po tome da li ima kuče ili ne i da li ima onog sa južnjačkim naglaskom što je valjda umro, ostalo je Ceca Bojković svuda ... Latino američke ni jednu nikada, turske isto, indijske .... nije mi ni palo na pamet, nisam čak uspela ni tri kadra da iz znatiželje pustim da idu, skačem na daljinski, jako me sve to iritiralo. One stare Dinastiju, Povratak u Idn jesam, naravno, Dalas me je nervirao.

Gledam i intenzivno me nerviraju Grejs anatomi (bukvalno ne podnosim ni Meredit, ni one silne "sestre", ni mekdrimi razgovore ... ali jebiga uložilo se mnogo vremena pa skinem), to da ne mogu da se skinem dok se ne završi iako je sve otišlo po q. me je držalo i u drugim serjama. Vinčestere sam gledala sve do kraja, dok jedan i zaista nije umro (iz jedno petog pokušaja) - tu sad serendam serija je bila duhovita i napravljena je da bude guilty pleasure. rolleyes

Guilty pleasure ima mnogo, skupilo se godinama, tinejdž sranja uglavnom, sve sam ja to gledala i Gossip Girl i Felisiti, 90210, Nestašne godine, Gilmorice, Ali MekBil, gospode bože čak i Hart of Dixie (iako sam u pojedinim momentima imala želju da uletim u tv i namlatim ih u svim navedenim serijama) ... čak i tu što je neko okačio The Hights (nijedan lik nisam prepoznala dok nisam čula špicu)... Nekada davno sam čak i Sex i grad gledala, ovaj novi ni da me privežu za stub i nateraju ne bih mogla.

Friends volim da pogledam kad baš uleti neka epizoda na TVu, ali ne bih je bindžovala ponovo, TBBT volim i isto. Organski ne podnosim How i met your .... Ono što jesam bindžovala čak nekoliko puta je Frasier, Homicide i sad skoro ceo Er. Mad Men više neću, svaki put kad zateknem na TV-u ja pogledam epizodu ali znam dijaloge napamet, dosta je.

Kad smo kod pleasure koji mi gode i ne stidim se mnogo, volim ja te britiš laganice: Downton Abbey, Darelove, All creatures great and small, Derry Girls, pa sve one šifonjerične detektivske tipa Grantchster, Fojlov rat, Morsa i mladog o starog ali ima i američkih "period" drama/komedija, Mrs. Maisel npr...

wacko.gif

Edited by hansolo

• Replies 288
  • Views 11.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zašto bi se neko sramio ER-a? Dajte se koncentrirati. Elem, reference na ove prostore. Kapiram da to toga dođe tako što uzmu kartu Evrope, zabodu olovkom onako random, pa gde zapadne. Tako i u Marve

• Fun fact, u Hrvatskoj je Marisol bila ono što je nama bila Kasandra, sveopšta histerija, babe koje se na misama mole za nju itd. Jedan moj drugar iz Zagreba mi je pričao da se toliko potresao kad je u

• Seranovi

Posted Images

Nemate se šta sramiti oko BB.

Ja tu seriju volim, može se reći i uživao sam gledajući je, ali objektivno je cela priča baaaš nategnuta.

Prosle sedmice sam izbindzovao Grlom u jagode koju nisam gledao jos od 80ih i serija je stvarno besmrtna. Nedavno sam ponovio i Ulice San Franciska koje su mi i dalje u top 10 serija ever s nenadjebivim americkim vajbom 70ih.

U poslednja 2 meseca gledam natenane prvi put Mad Men i stigao sam do kraja trece sezone. Savrsena serija. I Sopranose sam odgledao prvi put tek za vreme korone. Nenadjebiva.

Smorila, iako sam izdrzao do kraja BB. Igra prestola prekinuta na manje od pola, smor.

Potajno sam voleo Ali MekBil i Kalifornikejsn pre 25 godina.

Najveci smor u moderno doba Severance.

Guilty plesure mi je bila Only murders in the building ali samo prve 3 sezone.

49 minutes ago, Milošica said:

Nemate se šta sramiti oko BB.

Bebe šou, Boris Bizetić?

Peaky Blinders sam kretao tri puta i ne, jednostavno ne.

ne mogu dalje od druge epizode.

• Author
2 hours ago, Klara said:

A kad dođeš u školu, a sve devojčice digle kosu na vrh glave i malim prstom prate liniju obrva...

lucero-lazos.gif

Ona je valjda igrala čak tri sestre bliznakinje u istoj seriji, a valjda i njihovu majku. lolol

Vidim na netu da je imala 4 uloge.

A realno je Lusero pokidala u toj seriji, definitivno jedna od "boljih" sapunica.

Ona je kraljica, uvek je birala normalne serije za okvire žanra, nikad nije bila po teškim treševima.

Ima je sad na Netflixu u jednom simpatičnom filmčiću za ubijanje vremena.

• Author
2 hours ago, Filozof manijak said:

Ja kontam da imaju nekog sa naših prostora u timu scenarista

Ja bih pre rekao da je fazon "E, čuo sam da Džesikina asistentkinja ima babu iz Srbije, ajmo da ubacimo tu zemlju u seriju", pa se ide na Google.

Verujte, onaj dijalog ne bi mogao da napiše niko ko je u Srbiji proveo više od sat vremena. D

18 hours ago, morgana said:

sto budalastina? odlicna serija, mnogo je volim.

...

ne mogu sopranove i gejmove tronova, jace je od mene.

Nije budalastina najbolji izbor reci. Mislio sam u smislu da su prica i sam glavni junak nerealni preko granica parodije, a gledanje serije je blize citanju nekog stripa. Ali, svakako ne za topic "sramim se", naprotiv, gledao bih rado ponovo.

4 hours ago, *edited by mod said:

Od guilty pleasure, većina tadašnje TV Košave znači Profiler, Pretender, Ženski Zatvor. Sa Pinka Nikita a sa B92 Bafi, Angel I Dawson.

Pravi gilti pležr. mada sam za nijansu više volela Džeroda i gđicu Parker, a i njihova lična priča je bila mnogo zanimljivija nego u Profajlerki, koju je proganjao samo jedan manijak.

2 hours ago, Lo Zingaro said:

...

Guilty plesure mi je bila Only murders in the building ali samo prve 3 sezone.

cetvrta sezona je najslabija, al' je peta ako ne najbolja, onda sigurno u top 2 - fantasticni su! ako su ti se svidele prve dve - i ova ce, sigurno ;-)

• Author

4 hours ago, *edited by mod said:

Od guilty pleasure, većina tadašnje TV Košave znači Profiler, Pretender, Ženski Zatvor.

E da, Ženski zatvor i legendarna Ivon Etkins ziga Još su prikazane samo one sezone koje nešto vrede, čitao sam da kasnije serija baš postane krš.

Košava je zapravo imala skroz pristojnu selekciju serija, gotovo sve im je bilo gledljivo. Sećam se i jedne brazilske sapunice, porodično nešto u nazivu, nisam baš pratio full time ali sam bacao pogled kad god sam stizao i bila mi je sasvim OK.

Kad smo kod Ženskog zatvora, bila je tu verovatno najgrafičkija i najmučnija scena samoubistva koju sam ikad video na TV-u (zapravo me čudi da im je to prošlo), i danas me progoni.

Edited by Halvard

13 hours ago, Sludge Factory said:

Pink je dominirao sa JAG-om, imali su tipa 10 epizoda koje su besomucno vrteli u krug. Najgora serija na svetu, btw.

JAG se gledao iz samo jednog razloga, mislim da mi je u tom nekom periodu bila i na wallpaperu hihi

depositphotos_17931905-stock-photo-cathe

10 minutes ago, Halvard said:

Kad smo kod Ženskog zatvora, bila je tu verovatno najgrafičkija i najmučnija scena samoubistva koju sam ikad video na TV-u (zapravo me čudi da im je to prošlo), i danas me progoni.

La meglio gioventù, čini mi se, Alessio Boni, sigurno, jedan od protagonista.

Dodje čovek s proslave NG, ulazi u stan, laganim korakom na balkon i bup preko ograde. Što kažeš, i dan danas me progoni.

Sto se tice serija koje su svi oko mene gledali a meni nikako nisu legle, svakako prednjaci Alo Alo. Znam da je to kultna serija i priznajem da ima par dobrih fora ali se previse ponavljaju i brzo se smorim. Dobar jutar je bio smesan samo prvih 15tak puta, ostalih 150 vise ne.

Slicno je bilo i sa X Files - ne znam da li sam ikada gledao nesto toliko neujednaceno po kvalitetu. Jedna epizoda super, 3 sledece katastrofa. Na kraju nisam ni odgledao sve.

Nema sanse da se nateram da gledam mega hitove tipa Soranos, Breaking Bad i slicne, jednostavno mi ne prijaju te price iz kriminalnog miljea, koliko god da su hvaljene i dobro uradjene. Apropo toga, mislim da sam jedan od retkih ljubitelja video igara koji nikada nije odigrao nijednu igru iz GTA serijala, upravo iz tog razloga

Ni Kuma ne voliš?