October 19, 2025Oct 19 Najgora domaća je ona, što su Karići pravili, da udaju ćerke. Stvarno ne znam, kako je neko uspeo da to gleda, duže od par minuta.
October 19, 2025Oct 19 5 minutes ago, garcia said:Ove stvari me uvek kopkaju, kako je nekome uopste pala napamet referenca na Jugu, pa jos preciznije Srbiju, kada 90% njihove publike ni ne zna gde je, a 50% ni sta je Jugoslavija ili Srbija.
October 19, 2025Oct 19 ER anybody?Sa Klunijem, Višnjićem i naravno njom:-----------A iz malog mozga - Blejkova sedmorka! Sjećam se samo opasnog robota u obliku bureta koji iz cijevi štrca.. lavu? plazmu?
October 19, 2025Oct 19 Author Popular Post Zašto bi se neko sramio ER-a? Dajte se koncentrirati. Elem, reference na ove prostore. Kapiram da to toga dođe tako što uzmu kartu Evrope, zabodu olovkom onako random, pa gde zapadne. Tako i u Marvelous Mrs. Maisel ova treba da ide na turneju u Hrvatsku, što je očigledan anahronizam jer je serija smeštena u 1960-e godine. Ali najjači primer mi je u ovoj Lančinoj i mojoj seriji Blue Bloods. Mlada policajka ima majku Srpkinju i govori srpski. I sad bude neki slučaj trgovine ljudima koju vodi srpska mafija i ona se prijavi da ode tamo undercover jer govori jezik. I sad neki lik nju obučava kako da se ponaša i šta da priča pa je pita "Kad te pitaju iz kog si dela Beograda, šta ćeš da kažeš? Da si iz Barajeva?"Barajevo pomenuto na američkoj televiziji, istorijski trenutak
October 19, 2025Oct 19 29 minutes ago, barfly said:Najgora domaća je ona, što su Karići pravili, da udaju ćerke. Stvarno ne znam, kako je neko uspeo da to gleda, duže od par minuta.Imale su i grupu! :DFak, i dalje znam tekst pesme...
October 19, 2025Oct 19 9 minutes ago, Halvard said:Zašto bi se neko sramio ER-a? Dajte se koncentrirati.Elem, reference na ove prostore. Kapiram da to toga dođe tako što uzmu kartu Evrope, zabodu olovkom onako random, pa gde zapadne. Tako i u Marvelous Mrs. Maisel ova treba da ide na turneju u Hrvatsku, što je očigledan anahronizam jer je serija smeštena u 1960-e godine.Ali najjači primer mi je u ovoj Lančinoj i mojoj seriji Blue Bloods. Mlada policajka ima majku Srpkinju i govori srpski. I sad bude neki slučaj trgovine ljudima koju vodi srpska mafija i ona se prijavi da ode tamo undercover jer govori jezik. I sad neki lik nju obučava kako da se ponaša i šta da priča pa je pita "Kad te pitaju iz kog si dela Beograda, šta ćeš da kažeš? Da si iz Barajeva?"Barajevo pomenuto na američkoj televiziji, istorijski trenutak Do vraga, ovo sam propustio ili si sve izmislio
October 19, 2025Oct 19 4 minutes ago, Lancia said:Do vraga, ovo sam propustio ili si sve izmislio Žao mi što prenosim iz telegrafa ali.. Telegraf.rsNovi apsurd američke serije o Srbima: Ako si s NBG, je li...policijska serija Blue bloods Plava krv srbi edi janko srbi negativci
October 19, 2025Oct 19 Pogledam i ja nekad Blue Bloods I sad ide na nekom od STAR kanala, naletim uglavnom kad pokušavam da nađem nešto dosadno da bih zaspala Barajevo sam propustila
October 19, 2025Oct 19 1 minute ago, Lena said:Pogledam i ja nekad Blue Bloods I sad ide na nekom od STAR kanala, naletim uglavnom kad pokušavam da nađem nešto dosadno da bih zaspala Barajevo sam propustila Svi pravi ljudi gledaju Blue Bloods meni su najzanimljiviji porodicni ruckovi, tu se sve zajebano desava. Ali bez greske ide sistem, malo Tom Selleck, pa sin, cerka, sin, sin, rucak, deda nesto zajebava, pa onda drugi krug gde svako resava svoj slucaj.
October 19, 2025Oct 19 10 minutes ago, Lancia said:Svi pravi ljudi gledaju Blue Bloods meni su najzanimljiviji porodicni ruckovi, tu se sve zajebano desava. Ali bez greske ide sistem, malo Tom Selleck, pa sin, cerka, sin, sin, rucak, deda nesto zajebava, pa onda drugi krug gde svako resava svoj slucaj.Taman tako, dok sve reše ja zaspim U tim terminima je išla još jedna od tih policijskih koja mi je bila zanimljiva, The Closer. Kod nas preveli kao Završni udarac.
October 19, 2025Oct 19 47 minutes ago, Lancia said:I sad neki lik nju obučava kako da se ponaša i šta da priča pa je pita "Kad te pitaju iz kog si dela Beograda, šta ćeš da kažeš? Da si iz Barajeva?"U seriji Nikita ,sa onom plavušom se spominje Slavija ,legenda kaže da su još u onoj gužvi
October 20, 2025Oct 20 14 minutes ago, Fakundo Sava said:U seriji Nikita ,sa onom plavušom se spominje Slavija ,legenda kaže da su još u onoj gužviTrista ti Nikita, kako si ovo kvotovao ?¿
October 20, 2025Oct 20 Izvlacite Dalase, Dinastije, Svarcvalde, a niko da pomene meni omiljeni Povratak u Idn. Ukoliko me secanje ne vara, serija je isla u nocnom programu tvsa, Noc i dan.