December 9, 2025Dec 9 Author Meni je Spartak super, vrlo je gledljivo, ali ocena 8.4 je baš previsoka.Rome je pak kategorija za sebe, tu seriju životom branim
December 10, 2025Dec 10 Samo na osnovu klipova sa Tvitera, nisam još pustio celu epziodu. A Imdb score raste, već je prešao 3.
December 10, 2025Dec 10 ne sramim se priznati da sam gledao kao klinac Niko, iliti stevana sigalica kao nikogovica;I joste sam uzivao...kasljuc pljuca vi kakoste?
December 10, 2025Dec 10 Jbg, ja gledo married with children & bev. hills 90210; takva su vremena bila ‘90-ih za sveze imigrante
December 10, 2025Dec 10 Ne znam ide li ovdje, ali neka ga. Sjetismo se nedavno na jedan sjednik Nindža ratnika (neke japanske igre bez granica). Bile su đene đene, ali komentatori... Aoooo.... Što je sa ljudima, zna li se?
December 10, 2025Dec 10 1 hour ago, milfisland said:Ne znam ide li ovdje, ali neka ga. Sjetismo se nedavno na jedan sjednik Nindža ratnika (neke japanske igre bez granica). Bile su đene đene, ali komentatori... Aoooo.... Što je sa ljudima, zna li se?Ivan Tešanović i Miljan Milićević, sportski komentatori, tu su, rade na prvoj mislim, nisam siguran
December 10, 2025Dec 10 55 minutes ago, ubibobi said:Ivan Tešanović i Miljan Milićević, sportski komentatori, tu su, rade na prvoj mislim, nisam siguranMoguće, mada nešto ne pratim sport, posebno na Prvu. Mislim da bi mi ih izbacio neđe algoritam da i dalje onako kvalitetno bombaju.
December 10, 2025Dec 10 Jedan(Miljan) radi na Sputnjiku kao novinar. Spiker je i na Zvezdinim košarkaškim utakmicama. Edited December 10, 2025Dec 10 by Milošica
December 10, 2025Dec 10 Očigledno da se ne mogu kvalitetno zajebavat kao u Nindža ratnicima, tako da...Nego kad smo kod gilti pležra, kad smo bili mladi, gledalo se sve na što naiđeš od serija. Tako je bila jedna "Ptice umiru pjevajući".Elem, neki pop koga je glumio čemberlen upozna porodicu koja je došla i pita dijete od 10-ak ljeti kako se zove, ona veli Megi, a on Megiiiii... Posle nekolike epizode otrese Megi, tada već đevojku. Kako bi danas to bilo ugašeno zbog pedofilije.Stara verzija Šoguna i "JASTUČENJE" kao japanski naziv za jebačinu
December 11, 2025Dec 11 18 hours ago, Milošica said:Jedan(Miljan) radi na Sputnjiku kao novinar. Spiker je i na Zvezdinim košarkaškim utakmicama.Sa Ninja Warriorsa na Minja Warriors....