October 19, 2025Oct 19 16 minutes ago, jms_uk said:Ja mislim da je Dr Udo bio razlog sto su mnoge mame i bake gledale tu seriju Ono kad Latini kažu Nomen est omen
October 19, 2025Oct 19 Prva telenovela koju sam gledao bila je Marisol na HRT-u. Jedva sam šta razaznavao jer je bilo 90% "mrava" i 10% slike na crno-belom teveu, ali sam ostajao zalepljen za ekran kaptiviziran lepotom te prodavačice cveća. Imala je ožiljak na obrazu, a uskoro su i neke druge telenovele koristile ovaj patern gde glavna junakinja ima neki vid hendikepa. Sad iz ove perspektive, stvarno prelepa glumica.
October 19, 2025Oct 19 Author Fun fact, u Hrvatskoj je Marisol bila ono što je nama bila Kasandra, sveopšta histerija, babe koje se na misama mole za nju itd.Jedan moj drugar iz Zagreba mi je pričao da se toliko potresao kad je umro jedan od likova da je plačući zvao kevu na posao. Njoj rekli da je zove sin jer je neko umro, žena fras doživela Edited October 19, 2025Oct 19 by Halvard
October 19, 2025Oct 19 Author A sećate li se Pinkovog duo fantastico serija iz 90-ih, One West Waikiki (detektivska) i Acapulco Heat (akciona)? Obe neuspele serije ukinute posle jedne sezone, kapiram da su ih dobili u paketu sa Baywatchom ili tako nečim. To se besomučno na smenu repriziralo svakog prepodneva, bukvalno godinama. Voleo bih da danas bacim pogled na to, verujem da je vrhunska trash zabava. Edited October 19, 2025Oct 19 by Halvard
October 19, 2025Oct 19 Ova mi se svidjala, bila jedna sezona. Dobra muzika. Ne secam se vis koji kanal je bio u pitanju.IMDbThe Heights (TV Series 1992) ⭐ 7.2 | Drama, Music1h | TV-PGMuzicka tema u spojleru…
October 19, 2025Oct 19 9 minutes ago, Halvard said:A sećate li se Pinkovog duo fantastico serija iz 90-ih, One West Waikiki (detektivska) Ja se sećam Čeril Led :) Bila je neka latino serija gde je glavna glumica preslatko stvorenje, meni najsimpatičnija od svih po tim serijama...Luz Maria
October 19, 2025Oct 19 1 minute ago, Lena said:Bila je neka latino serija gde je glavna glumica preslatko stvorenje, meni najsimpatičnija od svih po tim serijama...Luz MariaJe l’ u nekoj seriji bila slepa pa progledala ili nepokretna pa prohodala?
October 19, 2025Oct 19 Author 3 minutes ago, Lena said:Ja se sećam Čeril Led :)Bila je neka latino serija gde je glavna glumica preslatko stvorenje, meni najsimpatičnija od svih po tim serijama...Luz MariaUf daaaa. Endži Sepeda, Peruanka, bombetina. Meni najlepša od svih latino glumica.Luz Maria mi je bila smor jer jer bila smeštena u prošlost, ali sam je gledao u Pobre Diabla, tj. povremeno sam zbog nje gledao, sećam se da je ta serija trajala kao gladna godina.
October 19, 2025Oct 19 1 minute ago, Boksi said:Je l’ u nekoj seriji bila slepa pa progledala ili nepokretna pa prohodala?Mislim da nije, ne sećam se
October 19, 2025Oct 19 Author Just now, Lena said:Mislim da nije, ne sećam se Ne bih ni ja rekao. Obe serije sa njom koje su kod nas prikazivane su bile skroz OK za svoj žanr. U principu Meksikanci prave najgrđe trešine od sapunica, bar je tako bilo u vreme kad se kod nas to prikazivalo.
October 19, 2025Oct 19 3 minutes ago, Halvard said:Uf daaaa. Endži Sepeda, Peruanka, bombetina. Meni najlepša od svih latino glumica.Luz Maria mi je bila smor jer jer bila smeštena u prošlost, ali sam je gledao u Pobre Diabla, tj. povremeno sam zbog nje gledao, sećam se da je ta serija trajala kao gladna godina.Stvarno je prelepa.Mislim da se ta druga serija kod nas zvala Fjorela, tako nekako...
October 19, 2025Oct 19 Sledž HamerNije stvar neke bogzna kakve sramote, ali sa ovom više decenijskom distancom mi je malo neprijatno priznati da sam se odvaljivao od smeha kad god je u kadru bio Sledž ili njegov šef, a pogotovu kad su u dijalogu. Dori mi bila ok