Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

okej, sad vidim da karlajl trenutno ima 999 pobeda u karijeri, ide gas.

• Replies 6.3k
  • Views 266.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

8 hours ago, kralj said:

Inače kad je Orlando već krenuo u all-in, da sam Parker ne bih časa časio i ponudio bih Bankera za Dejvisa.

valjda je lowe (ili neko drugi s kime je radio podcast) imao ideju za trejd banchero - giannis

ejj gli, sad su nekom liku iz čarobnjaka svirali korake

ko zna koliko je taj loš čovek

baš lepo igraju hornetsi.

10 hours ago, uini said:

da sam dalas, rekao bih njet. ubijte kenedija ponovo ali njet

Ne znam, Dalas baš deluje nesnađeno, možda su se malo i pronašli, ali sve u svemu, počeli su sezonu sa flegom na pleju. Skrasio ih je tanasis nembhard. Fali kajri naravno, ali on i AD u nekom plej in timu nemaju smisla, bolje da ih trejduju za igrače poput JJJa, Bankera ili pikove.

A Bankero bukvalno razara Orlanda.

• Author
On 14. 12. 2025. at 10:45, Hele said:

Inače, ovo je duel 1 na 1 lika od 224 i lika 216 cm.

Matorci bi mogli malo da prestanu sa tim kako je 90ih bilo bolje i uživaju.

Ili ne, njihov gubitak.

Danas je košarka bolja nego ikad, oni kako hoće.

ovo je duel 1 na 1 lika od 224 i lika od 216, i Hakeem kada vidi post up igru Holmgrena slomi televizor, a Duncan od sramote laze ljude po devicanskim ostrvima da je on zapravo igrao pikado a ne kosarku...

kosarka je danas pre svega drugacija, i kada pogledas koliko su ishrana, treninzi ili medcina napredovali, besmisleno je porediti je sa kosarkom od pre 15 godina a kamoli sa kosarkom od pre 50 godina kada su ljudi igrali u salonskim cipelama, iskreno, uopste ne vidim zbog cega ljudi imaju potrebe za tim poredjenjima(osim Glija, ali on je kao mali ispusten na glavu... vise puta). ja sam uzivao u kosarci jednako kada su je igrali Shaq, Ewing ili Hakeem i danas kada je igraju Wemby i Holmgren

Samo ja i stotine miliona ljudi sirom sveta koju misle isto a koji nisu na ovom sektaskom forumu, nije ppp svet

Sto se tice ispustanja na glavu vise puta... muda + ispasa i to jer sam se profinio, inace si zasluzio gore

Imate li neko udruženje i jesi ti vođa ili upravnom odboru ili nešto?

Ima, udruzenje se zove "Muda ispasa", izvoli posluzi se

ziga

• Popular Post
1 hour ago, Zli Gli said:

Ima, udruzenje se zove "Muda ispasa", izvoli posluzi se

Capture.JPG

On 14. 12. 2025. at 11:03, uini said:

to ovde samo gli priča.

nešto je sada puno bolje, nešto je i solidno lošije, thats just the way it is (things will never be the same)

Sta je sada solidno losije?

1 hour ago, spaceploitator said:

Sta je sada solidno losije?

naravno, meni lično - za moj ukus, ne objektivno:

solidno je lošije što zbog prirode igre ima puno više specijalaca za jednu ili dve veštine, pa mi bude komično kada igrači na tom, najvećem mogućem nivou košarke, ne znaju neke fundamente, jer ih je tekma uvela u misteriozne vode kojima nisu vični.

solidno lošije, tj dosadno mi je kada svi krenu besomučno da prangijaju za tri, jer je to košer.

posledično a naj-solidno lošije za moj ukus (mada se to povremeno popravi) je što si onomad imao više od polovine ekipa sa nekim svojim signature stilom kako cepaju basket, pa bude nekako zanimljivije da se gleda. sada se dešava da većinu ekipa samo dresovi razlikuju, svi cepaju sličnu ili istu logiku napada, svi se brane posldično slično i tako.

i ja smatram da je košarka bolja nego što je bila generalno gledano, samo ne mislim da je baš sve bolje ili makar, meni zabavnije za gledanje.

47 minutes ago, uini said:

naravno, meni lično - za moj ukus, ne objektivno

kontam

39 minutes ago, uini said:

solidno je lošije što zbog prirode igre ima puno više specijalaca za jednu ili dve veštine, pa mi bude komično kada igrači na tom, najvećem mogućem nivou košarke, ne znaju neke fundamente, jer ih je tekma uvela u misteriozne vode kojima nisu vični.

vise specijalaca nego ranije? bas tesko, kolko je likova bilo ranije da numeju da tapkaju loptu slabijom rukom ili svasta nesto drugo a osnovno

41 minutes ago, uini said:

posledično a naj-solidno lošije za moj ukus (mada se to povremeno popravi) je što si onomad imao više od polovine ekipa sa nekim svojim signature stilom kako cepaju basket, pa bude nekako zanimljivije da se gleda. sada se dešava da većinu ekipa samo dresovi razlikuju, svi cepaju sličnu ili istu logiku napada, svi se brane posldično slično i tako

ovo jeste, i mene to isto smara. jbg analitika daje puno vise podataka nego pre, plus veci timovi za obradu istih koji ce u vecini slucajeva onda doci do slicnih zakljucaka. ali s druge strane mi se cini da to dovodi do brzeg menjanja igre generalno, "ere" se brze menjaju

48 minutes ago, uini said:

i ja smatram da je košarka bolja nego što je bila generalno gledano, samo ne mislim da je baš sve bolje ili makar, meni zabavnije za gledanje.

ja slabo gledam reg sezonu iskreno. al kad krene plejof bas puca od znanja i vestina, vidi se evolucija igre na svim nivoima

Vidi se i tokom reg sezone, sam treba umeti odabrati tekmu. fantom