December 2, 2025Dec 2 4 minutes ago, spaceploitator said:Za deset dana se srozali od bese trece odbrane lige na tipa sesnaestu. Treba i to znati (ne treba).Pa dobro, srozali su se zbog povreda. Ne mogu nikad igrač Watsone i Spenser da ih održavaju gde su bili sa Braunom i Gordonom. I bolje da gube, nikad nisu umeli kao favoriti i tad su najdosadniji.
December 2, 2025Dec 2 Ne mora baš kineski Nembhard da ih plodi. To je Euroleague nivo. I to Baskonija level.
December 2, 2025Dec 2 nisu toliki problem votson i spenser, koliko je problem sto iza njih nema niko ko bi igrao odbranu sa klupegordonu i braunu upravo ova dvojica drze "ledja"
December 2, 2025Dec 2 12 minutes ago, kralj said:Ne mora baš kineski Nembhard da ih plodi. To je Euroleague nivo. I to Baskonija level.Timmi ga odmah pokupio jutros
December 2, 2025Dec 2 13 minutes ago, Amos said:Pa dobro, srozali su se zbog povreda. Ne mogu nikad igrač Watsone i Spenser da ih održavaju gde su bili sa Braunom i Gordonom. I bolje da gube, nikad nisu umeli kao favoriti i tad su najdosadniji.Najbolje tekme 23e su im bile protiv solidnih ekipa, Božićna tekma sa Sansima, protiv Memfisa kada je Jokić dao onu asistenciju Braunu kroz noge i sl. Nešto je do povreda, ali nešto je i do motivacije, dobili su Hjuston na strani, Minesotu 2 puta. Problem je što ne mogu da se uozbilje u clutchu, to im je ranije bio zaštitni znak. Sledeća "bitna" tekma im je sa Hjustonom tek za dve nedelje.
December 2, 2025Dec 2 15 minutes ago, pbg12345 said:nisu toliki problem votson i spenser, koliko je problem sto iza njih nema niko ko bi igrao odbranu sa klupegordonu i braunu upravo ova dvojica drze "ledja"Koliko sam gledao tekmu, osim onih par banana, nije se ni Votson nešto proslavio kada su u pitanju rotacije u odbrani. Cela liga kopira OKC sa tvrdom odbranom i pravljenjem faulova, Denver danas napravio 11 za celu tekmu.
December 2, 2025Dec 2 Možda je malo faulova, ali su bar glupi - 14 bacanja je šutnuo DalasKKP style korišćenja bonusa
December 2, 2025Dec 2 Očajne su im bile def rotacije, mada se mora priznati da je i Dalas igrao veoma kreativno, dobar protok lopte, nesebično, ekstra pasovi....Flagg če uskoro biti nezaustavljiv. Imao je jedan spektakularan no look pass Davisu u tranziciji - nestvaran talenat.
December 2, 2025Dec 2 Ma bukvalno ko ih jebe, kad nisu mogli da izbunare jednog igrača tipa Hardaweya Jr. nego smo gledali one eksperimente i šklopocije 2 godine.
December 2, 2025Dec 2 Opet ista priča. Ne mogu da dobiju nijednu dobru ekipu, ne mogu nijednu lošu. Na kraju 55 pobeda.
December 2, 2025Dec 2 Sad kad razmišljaš da li da gledaš Denver, pored standardnog "mogu li da se probudim/imam li obaveza ujutru" moraš da razmisliš "da li će ih ovaj protivnik inspirisati da igraju takmičarsku košarku ili me potencijalno čeka dva i po sata kurcobolje". Ja do Hjustona mooožda pogledam Atlantu, mislim da vole protiv njih da igraju.
December 3, 2025Dec 3 Gledam Nolu, a na statistici vidim da je Mič Robinson fauliran pri šutu za 3 poena i da je spakovao sva 3 bacanja. Uini, ako ovo nije neka neslana šala, treba skupiti lovu za film o tom događaju.
December 3, 2025Dec 3 https://www.newsweek.com/sports/nba/la-clippers-cutting-ties-with-chris-paul-amid-disastrous-season-start-11146814