Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

4 minutes ago, spaceploitator said:

Za deset dana se srozali od bese trece odbrane lige na tipa sesnaestu. Treba i to znati (ne treba).

Pa dobro, srozali su se zbog povreda. Ne mogu nikad igrač Watsone i Spenser da ih održavaju gde su bili sa Braunom i Gordonom. I bolje da gube, nikad nisu umeli kao favoriti i tad su najdosadniji.

• Replies 6.3k
  • Views 266.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ne mora baš kineski Nembhard da ih plodi. To je Euroleague nivo. I to Baskonija level.

nisu toliki problem votson i spenser, koliko je problem sto iza njih nema niko ko bi igrao odbranu sa klupe

gordonu i braunu upravo ova dvojica drze "ledja"

12 minutes ago, kralj said:

Ne mora baš kineski Nembhard da ih plodi. To je Euroleague nivo. I to Baskonija level.

Timmi ga odmah pokupio jutros D

13 minutes ago, Amos said:

Pa dobro, srozali su se zbog povreda. Ne mogu nikad igrač Watsone i Spenser da ih održavaju gde su bili sa Braunom i Gordonom. I bolje da gube, nikad nisu umeli kao favoriti i tad su najdosadniji.

Najbolje tekme 23e su im bile protiv solidnih ekipa, Božićna tekma sa Sansima, protiv Memfisa kada je Jokić dao onu asistenciju Braunu kroz noge i sl.

Nešto je do povreda, ali nešto je i do motivacije, dobili su Hjuston na strani, Minesotu 2 puta. Problem je što ne mogu da se uozbilje u clutchu, to im je ranije bio zaštitni znak. Sledeća "bitna" tekma im je sa Hjustonom tek za dve nedelje.

15 minutes ago, pbg12345 said:

nisu toliki problem votson i spenser, koliko je problem sto iza njih nema niko ko bi igrao odbranu sa klupe

gordonu i braunu upravo ova dvojica drze "ledja"

Koliko sam gledao tekmu, osim onih par banana, nije se ni Votson nešto proslavio kada su u pitanju rotacije u odbrani.

Cela liga kopira OKC sa tvrdom odbranom i pravljenjem faulova, Denver danas napravio 11 za celu tekmu.

Možda je malo faulova, ali su bar glupi - 14 bacanja je šutnuo Dalas

KKP style korišćenja bonusa

Očajne su im bile def rotacije, mada se mora priznati da je i Dalas igrao veoma kreativno, dobar protok lopte, nesebično, ekstra pasovi....

Flagg če uskoro biti nezaustavljiv. Imao je jedan spektakularan no look pass Davisu u tranziciji - nestvaran talenat.

Надморска висина у Днвру пропо, постадоше омиљено гостовање.

Ma bukvalno ko ih jebe, kad nisu mogli da izbunare jednog igrača tipa Hardaweya Jr. nego smo gledali one eksperimente i šklopocije 2 godine.

Opet ista priča. Ne mogu da dobiju nijednu dobru ekipu, ne mogu nijednu lošu. Na kraju 55 pobeda.

Sad kad razmišljaš da li da gledaš Denver, pored standardnog "mogu li da se probudim/imam li obaveza ujutru" moraš da razmisliš "da li će ih ovaj protivnik inspirisati da igraju takmičarsku košarku ili me potencijalno čeka dva i po sata kurcobolje". Ja do Hjustona mooožda pogledam Atlantu, mislim da vole protiv njih da igraju.

Kod mene je vise da li je tekma petak/subota i da nema zombiranja na poslu.

Gledam Nolu, a na statistici vidim da je Mič Robinson fauliran pri šutu za 3 poena i da je spakovao sva 3 bacanja. Uini, ako ovo nije neka neslana šala, treba skupiti lovu za film o tom događaju.