Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Valja ukljuciti i efekat kecelja u diskusiju. Tesko je ostvariti dominaciju, back2back titule i sl. Budzetska ogranicenja su znacajna. OKC se nasao u povoljnoj situaciji, imali su/imaju mladu ekipu, brdo pickova, home grown core. Kada krenu max i super max ugovori da budu na snazi, svakako nece moci da odrze ovakvu dubinu i kvalitet rostera.

• Replies 6.3k
  • Views 266.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Sve u svemu, mogu slobodno da naprave statuu PG13 ispred hale i slave ga kao krsnu slavu. I Lenarda sto je insistirao na njemu pride.

fakat, pogotovo što je SGA odmah krenuo dobro da igra u limitiranoj ulozi i minutima

42 minutes ago, 1n54jd3r said:

Valja ukljuciti i efekat kecelja u diskusiju. Tesko je ostvariti dominaciju, back2back titule i sl. Budzetska ogranicenja su znacajna. OKC se nasao u povoljnoj situaciji, imali su/imaju mladu ekipu, brdo pickova, home grown core. Kada krenu max i super max ugovori da budu na snazi, svakako nece moci da odrze ovakvu dubinu i kvalitet rostera.

Ja mislim da ih neće sjebati ni novi salary cap. Ne treba zaboraviti da sledeće godine imaju još pik Clippersa koji su u full raspadu.

20:15

38 minutes ago, Venom said:

Ja mislim da ih neće sjebati ni novi salary cap. Ne treba zaboraviti da sledeće godine imaju još pik Clippersa koji su u full raspadu.

pa morace pre ili kasnije nekoga da puste. za npr dve godine najverovatnije nece tu vise biti hartensteina dorta i carusa a ako ih ne zamene sa jednako dobrim igracima onda ce biti problema. jos ce wallace i mitchell cekati na nove ugovore tako da ce mozda i oni biti u drugim ekipama. presti je do sada imao laksi posao, trebace sada manevrisati sa ugovorima i ubosti one prave zamene.

49 minutes ago, Venom said:

Nece ih sjebati naravno, ali ce im otezati posao. Onda ce doci u fazu u kojoj su drugi kontenderi, da ces morati da ubadas vet min igrace na god-dve koji ce biti upotrebljivi u rotaciji. Nece biti treca 1/4 +20, ajde SGA odmaraj cetvrtu.

..

Edited by Have_Fun

3 hours ago, napadaj said:

20:15

Al' nahvališe Jokaru Neš i LBJ 👌

Sad će Zli u komentarima na youtubeu da im objasni neke stvari!

Ovo mi je prejako, a bas veceras ce da igra protiv AD-a D

trazi se potok za denver, nesto zaribao ovaj moj sto je radio odlicno nedeljama

Prvi na listi na onom nbabite.is radi perfektno

kakva cetvrtina nagetsa

resili da iskljucivo dutiraju trojke u pocetnoj fazi napada i prosuli 15 razlike

ukupno od 19 suteva 12 za 3, a cetvrtinu otvorili sa 7 suteva za 3 od prvih 9 napada

budalastina

Takođe nadmašili sebe iz prve četvrtine i primili 44 poena u trećoj. Bizarna utakmica.