Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Cek cek

Ovo prvo se odnosilo na to ko se kako kotira od srpskih igraca i tu je Djordjevic ispred Jokica svakako i dalje. Titula i nekoliko MVP priznanja samoproklamovane najbolje lige na svetu (lepo je objasnio Noa Lajls za Amere) nisu iz srpskog ugla ni prineti Djordjevicu koji je kidao kod nas, u Evropi i za Jugoslaviju/Srbiju, rodjeni pobednik i ima rezultate iza sebe.

Drugo isto lagana prica, Jokic kad god dodje za repstaciju on ili ispuni svoje brojke a mi ispusimo ili odigra najgori mec i raspadne se suterski kad gori pod nogama, kao protiv Amera na OI gde jednu jebenu trojku nije mogao da zabode a svi se hvataju Dobricevog promasaja bezveze. To EP u Sloveniji srebro bez njega, SP na posed ili dva od zlata bez njega, sa njim kao sestim igracem srebro na OI u Riu, bronza realno uspeh prosle godine ali je usrao kad je bilo najbitnije, i na dva EP debakl ali je valjda bitno da je on popunio svoje kolone a lako cemo svu negativu na ostale jer nema s kim da igra, iako smo uzeli to srebro na SP godinu ranije i pokazali da umemo.

Dakle, covek je ubica ali nema s kim da igra i nema srece ocigledno jer ga timski uspesi prosto zaobilaze. Niko od ovih poznatih evropskih i svetskih legendi ne bi bio to sto jeste da nisu osvojili toliko raznih titula, zamisli Dzordana sa jednom umesto 6 komada, u kurcu bi bio to sto jeste danas.

Edited by Zli Gli

• Replies 6.3k
  • Views 266.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Venoma čovek nikako ne treba imati na suprotnoj strani.

zakleo bih se da negde na forumu ima topic o Jokicu, ali mislim da ovo nije taj

2 hours ago, Zli Gli said:

Cek cek

Ovo prvo se odnosilo na to ko se kako kotira od srpskih igraca i tu je Djordjevic ispred Jokica svakako i dalje. Titula i nekoliko MVP priznanja samoproklamovane najbolje lige na svetu (lepo je objasnio Noa Lajls za Amere) nisu iz srpskog ugla ni prineti Djordjevicu koji je kidao kod nas, u Evropi i za Jugoslaviju/Srbiju, rodjeni pobednik i ima rezultate iza sebe.

Drugo isto lagana prica, Jokic kad god dodje za repstaciju on ili ispuni svoje brojke a mi ispusimo ili odigra najgori mec i raspadne se suterski kad gori pod nogama, kao protiv Amera na OI gde jednu jebenu trojku nije mogao da zabode a svi se hvataju Dobricevog promasaja bezveze. To EP u Sloveniji srebro bez njega, SP na posed ili dva od zlata bez njega, sa njim kao sestim igracem srebro na OI u Riu, bronza realno uspeh prosle godine ali je usrao kad je bilo najbitnije, i na dva EP debakl ali je valjda bitno da je on popunio svoje kolone a lako cemo svu negativu na ostale jer nema s kim da igra, iako smo uzeli to srebro na SP godinu ranije i pokazali da umemo.

Dakle, covek je ubica ali nema s kim da igra i nema srece ocigledno jer ga timski uspesi prosto zaobilaze. Niko od ovih poznatih evropskih i svetskih legendi ne bi bio to sto jeste da nisu osvojili toliko raznih titula, zamisli Dzordana sa jednom umesto 6 komada, u kurcu bi bio to sto jeste danas.

Nebitno je u suštini. Evo ja sam 2009. na poslu ponosno izjavio da će Google Wave biti popularniji od Facebooka. So what, sad kad razmislim o tome vidim da ima tona stvari koje tad nisam razumeo. I to je ok, iz grešaka se uči. Ti si s druge strane godinama ćutao dok je on od lošiji od Dejan Muslija postao prvo NBA igrač, pa all star, pa MVP i tu više nisi mogao da ga gledaš i zato se natežemo već godinama. I ko za kurac naravno, čim si krenuo odmah je uzeo titulu, ja se ponadah da ćeš prestati, ali ne onda odjednom je i dalje go kurac jer nije nikad ništa osvojio u FIBA košarci.

NBA liga može danas da bude kakva god hoćeš, imamo igrača koji je tri puta bio MVP, pre njega je naš najbolji NBA igrač bio Peđa sa 3x all star, a i to tada je bilo wow. A ovo je troskok unapred otprilike. I ti se sad natežeš s nama da to u stvari nije ništa posebno i to je kao normalna diskusija.

Zligli mi je na ignor 2 godine. Mozda ima dobra kola al kupicu kod konkurencije

1 lik sto je radio s mojim caletom pre jedno 20 godina pricao kako je njegov sin talentovan a onaj Djokovic izvikan

Ja sam bio talenat za sve sportove ali najvise za fudbal, cale Baneta Ivanovica radio u firmi s mojim i stalno me zvao da dodjem u Srem da treniram ali bio lenj, igrao samo za skolu i rekreativno po igralistima. Da sam otisao manje bi me trigerovalo da je neki tamo Jokic kandidat za goata u kosarci a ovako mi bas razara mozak, vraca mi se jebeni Musli, jos saznajem da ovaj zbog toga nece da kupi kola od mene... sve mi se izmesalo sad...

Ne sporim da je u NBA okvirima nas igrac broj 1 ikad, suludo je i diskutovati o tome, ali sveukupno gledano srpski igrac broj 1 nije, cak je daleko od toga, a i u NBA ukupno gledano je pre oko top50+ nego top 5 ili kako se vec bulazni. Ako to uopste moze da se poredi jer su oni svet za sebe sa svojim pravilima i glupostima pa je svaka era drugacija.

Statisticki je najbolji ikad verovatno ali statistika je kao bikini, timski je premalo doprineo tim svojim brojkama.

Još jedna tesna završnica koju Minesota gubi, treća u nedelju dana. Približili se na jedan poen trojkom Edvardsa, da bi Holmgren odgovorio trojkom, DiVinćenco popio bananu na ulazu u sledećem napadu, a posle nisu uspeli da izvedu aut za 5 sekundi.

Oklahoma neće imati više od 10-11 poraza kako izgleda trenutno

Edited by Amos

Imali bi oni vise poraza, ali ih jebe trener kako ih je slozio.

Lak raspored su imali, nesto malo tezi nego Denver. Opustice se verovatno pred kraj sezone, moglo bi biti 13-15 poraza lagano.

3 hours ago, reg said:

Još jedna tesna završnica koju Minesota gubi, treća u nedelju dana. Približili se na jedan poen trojkom Edvardsa, da bi Holmgren odgovorio trojkom, DiVinćenco popio bananu na ulazu u sledećem napadu, a posle nisu uspeli da izvedu aut za 5 sekundi.

Crta se prva runda Denver - Minesota, taman lepa nagazna mina u startu za Jokica i drugare fantom

Озбиљан аргумент за Нба пропо је кад оваква Оклахома од старта сезоне без другог најбољег играча а последњих десетак текми још једног битног члана ротације, има 18-1 с пола гаса и добија просечно утакмице 20 разлике.

Prvih 10 ekipa na istoku ima pozitivan skor, dakle cela plejof i plejin zona, od cega samo Toronto negativan protiv zapadnih ekipa (1-3) dok na zapadu 7 od 10 ima pozitivan skor i takodje 7 od 10 pozitivan protiv istocnih ekipa

Reptorsi idu jako do samog kraja, Ingram MVP finala

Edited by Zli Gli

40 minutes ago, johan nagel said:

Озбиљан аргумент за Нба пропо је кад оваква Оклахома од старта сезоне без другог најбољег играча а последњих десетак текми још једног битног члана ротације, има 18-1 с пола гаса и добија просечно утакмице 20 разлике.

koliko sam razumeo, ovaj nadolazeći draft može biti bomba na temu 3-4 igrača, to je ono što se unapred zna.

tako da ne čudi povećan broj franšiza koje su u startu batalile ovu sezonu za ozbiljno takmičenje

bukvalno nisam siguran da li može da se skupi 8x ekipa za koje sam siguran da će se boriti da dobiju do kraja. možda ih već sad ima svega toliko.

mnogo veći pokazatelj od broja pobeda thundera je to što su pretenderi lakersi trenutno drugi na zapadu sa 13-4. a i takvi srednje-ozbiljni su do juče igrali bez lebrona

Preporuka za poslušati ovaj prvi segment, govori o trendovima igre u NBA ligi. Gospoda tvrde da izlazimo iz 3pt shoot ere i ulazimo u nešto što se možda može okarakterisati kao run&gun, i slično je onome što su Nešovi Sansi igrali pre cirka 20 godina.