Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

4 hours ago, Amos said:

Oklahoma neće imati više od 10-11 poraza kako izgleda trenutno

U sampionskoj sezoni su imali +105 postignutih koseva, trenutno su na +300, najvise u istoriji.

• Replies 6.3k
  • Views 266.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

A taman mi se razvija intimno očekivanje da je vreme dunastija gotovo. Srećom pa nisam uzeo glasno da pametujem.

Sva sreća pa igraju bez drugog najboljeg igrača.

Majemi, Bulsi, Dzez i Blejzersi stalno u 230+ idu, njine tekme su festivalske. Jutros je sudija pogurao OKC nejednakim kriterijumima za Edvardsa i SGA

Edited by Ratamahatta

3 hours ago, goofs said:

Preporuka za poslušati ovaj prvi segment, govori o trendovima igre u NBA ligi. Gospoda tvrde da izlazimo iz 3pt shoot ere i ulazimo u nešto što se možda može okarakterisati kao run&gun, i slično je onome što su Nešovi Sansi igrali pre cirka 20 godina.

možda sam subjektivan ali meni je to što su seven seconds or less sunsi s nešom, stodemajerom, merionom i ekipom igrali tih godina najlepša i najzabavnija košarka ikada.

9 hours ago, reg said:

Još jedna tesna završnica koju Minesota gubi, treća u nedelju dana. Približili se na jedan poen trojkom Edvardsa, da bi Holmgren odgovorio trojkom, DiVinćenco popio bananu na ulazu u sledećem napadu, a posle nisu uspeli da izvedu aut za 5 sekundi.

Odgledao sam poslednju četvrtinu i po bio sam prijatno iznenađen intenzitetom, krljali su se opasno kao da je u pitanju finale zapada tipa a ne 20a utakmica u sezoni. Mislim da je Min pukla kada su prodali dva poseda /glupo/ izgubljenim loptama tipa minuta i po, 2 pred kraj.

Ova utakmica tj mečap je, rekao bih, sjajan pozitivan prikaz moderne NBA lige i individualnog nivoa na kome su igrači. Ofanzivno su svi toliko jaki i brzi da na momente izgleda kao da se gleda ubrzani snimak. Ent kada pogađa onaj njegov skok šut ono je strašno, tehički i mehanički skoro savršen izbačaj, a pri tom skoči 50cm od zemlje. U tim momentima kada to pogađa deluje nestvarno dominanto.

1 hour ago, Ratamahatta said:

Majemi, Bulsi, Dzez i Blejzersi stalno u 230+ idu, njine tekme su festivalske. Jutros je sudija pogurao OKC nejednakim kriterijumima za Edvardsa i SGA

Igraju "najbržu" košarku ove sezone, ne znam baš da li bih za Portland i Majami rekao da su im tekme festivalske.

1 hour ago, Mil@n said:

Odgledao sam poslednju četvrtinu i po bio sam prijatno iznenađen intenzitetom, krljali su se opasno kao da je u pitanju finale zapada tipa a ne 20a utakmica u sezoni. Mislim da je Min pukla kada su prodali dva poseda /glupo/ izgubljenim loptama tipa minuta i po, 2 pred kraj.

Ova utakmica tj mečap je, rekao bih, sjajan pozitivan prikaz moderne NBA lige i individualnog nivoa na kome su igrači. Ofanzivno su svi toliko jaki i brzi da na momente izgleda kao da se gleda ubrzani snimak. Ent kada pogađa onaj njegov skok šut ono je strašno, tehički i mehanički skoro savršen izbačaj, a pri tom skoči 50cm od zemlje. U tim momentima kada to pogađa deluje nestvarno dominanto.

Slažem se, opasna je bila završnica, onaj šut Edvardsa kojim su se približili na poen je izgledao kao da gledaš igricu, sa kojom je lakoćom šutnuo ispred Hartenštajna. Mada nisam iznenađen intenzitetom, sve ozbiljne ekipe na zapadu će se krljati poučene prošlom godinom kada su tri ekipe u prvih pet imale identičan skor, a drugog i osmoplasiranog razdvajale 4 pobede.

Evidentno je da se proredio broj ozbiljnih tekmi da ne kazem marquee matchup. Iznenadjuje me visoka gledanost.

večeras nagici i spursi za polufinale lav kupa

Večeras daju zahvalnost, niko ne igra. To za polufinale bi trebalo da bude u subotu ujutru.

Nema danas basketa, samo smaračina sa jajetom

e jest u pravu si, večeras ćurka

On 27. 11. 2025. at 10:58, johan nagel said:

Озбиљан аргумент за Нба пропо је кад оваква Оклахома од старта сезоне без другог најбољег играча а последњих десетак текми још једног битног члана ротације, има 18-1 с пола гаса и добија просечно утакмице 20 разлике.

Bas lagan raspored za sada. A i nije im nijedan pojedinacan igrac tolko bitan, preduboki su. I bez SGA su ranije lagano dobijali tekme u nizu.

Па океј али опет 18-1 и дословно 20 разлике по текми (нисам претеривао) ако изузмемо оне прве две што су добили након продужетака. Овако на прву то делује као прајм Чикаго или ГС а ова Оклахома је далеко од тог нивоа објективно. Мени чак овако лаички тај састав уопште не делује баш толико квалитетно колико овај тренер батица ради страшан посао и направио је машину буквално од њих.

Прошле сезоне је и онај зиљави Кливленд доминирао лигу у регуларном делу и догурао до 64 победе, некад си морао да будеш сила за тако нешто.

Оклахоми треба 55-8 до краја да изједначе рекорд Дабса, делује оствариво.

Glede OKCa, bila statistika da od 19 utakmica, SGA u 10 nije ulazio u poslednjoj četvrtini. Plus im se sad vraća Jalen Williams. Scary deluju, svakako.