November 25, 2025Nov 25 Just now, Hele said:Šta da vidimo? da vidimo pa da razmislimo o tvrdnjama kako xy korisnik nema pojma o košarci, pošto ti upravo pokazuješ i neznanje a i nejebavajući stav da pogledaš video gde su šutevi ewinga rutinski na korak unutar linije za 3 poena.znači, ako neko želi da bude nabusit, neka makar pogleda šta je ponuđeno
November 25, 2025Nov 25 2 hours ago, freakns said:ja razumem da ti lupetas, jer je ocigledno da nemas pojma o kosarci,, ali covece, daj si malo odmora...Uzeo sam si odmora ali i dalje ne mogu da izbacim iz glave onih milion puta sto sam video kako protivnicki igraci prolaze pored Jokica i lagano poentiraju, sto u NBA sto kad igra za repstaciju. Mozda ga voli ta neka vasa napredna statistika (i njegova, hehe) ali oci i dalje bole a vise verujem ocima jbg.Isto tako sam misljenja da uopste nema toliko lose saigrace koliko se kuka, cak naprotiv, a od svih mogucih takmicenja je otisao jako do samog kraja - jednom. Znaci, ajde da izuzmemo NBA, gde ima jednu titulu ipak i da mu zanemarimo mali milion lakih ispadanja, ali da ne moze Srbiju da odvede do zlata na EP... zaista prejadno i nema opravdanja, kao ni za suterski debakl u polufinalu OI, prosto nije lider i nije tu kad gori. Za sve ostalo skidam kapu, selekcija suta nevidjena, asistencije, svasta nesto... ali rezultat ne prasta.
November 25, 2025Nov 25 Author 15 minutes ago, uini said:da vidimo pa da razmislimo o tvrdnjama kako xy korisnik nema pojma o košarci, pošto ti upravo pokazuješ i neznanje a i nejebavajući stav da pogledaš video gde su šutevi ewinga rutinski na korak unutar linije za 3 poena.znači, ako neko želi da bude nabusit, neka makar pogleda šta je ponuđenolepo sam napisao, Steven Adams plus sut sa poludistance.ja ne znam sta tu nije jasno? Embiid i Ewing su razliciti tipovi igraca. Da, obojica su centri koji imaju odlican sut sa poludistance(Embiid 10-15% bolji), ali Embiid je sisica koja vija minimalni kontakt ne bi li pao, a Ewing je brute force igrac
November 25, 2025Nov 25 3 minutes ago, freakns said:ja ne znam sta tu nije jasno?sve je jasno, kao što je jasno i da je napisano glupost. ako već moramo da krenemo tim putem kojim nisam želeo ali avaj.
November 25, 2025Nov 25 ne znam šta je u toj komparaciji jokić, zoran stevanović aka stevo svinja sa asistencijama?
November 25, 2025Nov 25 Author 12 minutes ago, Zli Gli said:Uzeo sam si odmora ali i dalje ne mogu da izbacim iz glave onih milion puta sto sam video kako protivnicki igraci prolaze pored Jokica i lagano poentiraju, sto u NBA sto kad igra za repstaciju. Mozda ga voli ta neka vasa napredna statistika (i njegova, hehe) ali oci i dalje bole a vise verujem ocima jbg.Isto tako sam misljenja da uopste nema toliko lose saigrace koliko se kuka, cak naprotiv, a od svih mogucih takmicenja je otisao jako do samog kraja - jednom. Znaci, ajde da izuzmemo NBA, gde ima jednu titulu ipak i da mu zanemarimo mali milion lakih ispadanja, ali da ne moze Srbiju da odvede do zlata na EP... zaista prejadno i nema opravdanja, kao ni za suterski debakl u polufinalu OI, prosto nije lider i nije tu kad gori. Za sve ostalo skidam kapu, selekcija suta nevidjena, asistencije, svasta nesto... ali rezultat ne prasta.lepo ja rekoh, ti ne znas sta gledas.za tebe je Jokic dno defender jer ljudi 5 puta po tekmi prodju pored njegao kao pored turskog groblja. ali ono sto ne vidis, je da covek godinama brani najvise pnr u celoj ligi, i da dopusta najmanje poena po pnr od svih centara. bukvalno svih. jer ako nateras nekoga na tezak sut sa poludistance 10 puta po mecu i isforsiras 10 puta da se napad opet postavi, onda si uradio svoj posao.... prosle godine je Hali unistio NY kada je povlacio Townsa u pnr. Shai je probao protiv Jokica, nije uspeo. probao je Edwards, nije uspeo. oni su te tekme dobili na tranziciju i sut za 3. ja ne znam sta Jokic tu jos da uradi? jedini koji je uspeo, je CP3, i onda LeBron pre dve godina kada su Nuggetsi morali da stave Gordona na Davisa. a to o repki... secam se odlucujuce trojke finaca, gde Jokic iz reketa izlazi na zatvaranje suta, dok nasi bekovi lade jaja... covek je dao 33? mislim da je bilo 33 Fincima. ocigledno bilo malo jer je ostatak tima sutirao cirka 5/50 za tri. pre toga, protiv Italije, vodili smo kada je Jokic izasao, pa ga Pesic zaboravio na klupi. dosta se o tome pricalo ovde. mozda je usro polufinale protiv Amera na OI kada smo sutirali 0/9 ili 0/10 za 3 u poslednjoj cetvrtini. a usli u cetvrtinu sa +15, gde su Ameri poceli da ga udvajaju i pre prijema lopte... verovatno zato sto je choker, pa da bude interesantnije... nije Jokic nepogresiv. niti je najbolji igrac ikada. ali danas jeste najbolji igrac, jer osim LeBrona i Luke, niko osim Jokica ne moze tako da kontrolise igru. bukvalno niko. Giannis je one man wrecking crew. SGA ce ubaciti svojih 30, ali prva zvezda tima je odbrana OKC. itd...
November 25, 2025Nov 25 Author 13 minutes ago, uini said:sve je jasno, kao što je jasno i da je napisano glupost. ako već moramo da krenemo tim putem kojim nisam želeo ali avaj.dobro da si me ti ispravio, i sada svi znaju apsolutnu istinu.ni Embiid ni Ewing nemaju titulu, eto i to si pogodio. napisem da covek ima sut sa poludistance, on me ispravi i postavi video kako Ewing sutira sa poludistance... i onda mi kaze da sam napisao glupost. voimjaoca... sve si ti druze u pravu. ja sam napisao glupost, ti si me ispravo. da ne duzimo dalje, ajde sada idi popi casu toplog mlekca, pa u skolicu.
November 25, 2025Nov 25 Debelom fali još stotinak asistencija da predje Jabbara i Lerija Pticu, pa udje u top 50 asistenata svih vremena.
November 25, 2025Nov 25 kada neko napiše voimjaoca... toeto, nema daljeg argumenta.u svakom slučaju, kao random internet-ljubitelj košarke, imaj malo respekta za veličinu kakva je ewing a ne da referišeš na steven adamsa i ostala sranja ( :edit @freakns Edited November 25, 2025Nov 25 by uini
November 25, 2025Nov 25 Definitivno ne gledam prave utakmice onda jer kad gledam Jokica ne prolaze 5 nego recimo 15-20 puta po mecu u proseku, jako je jezivo za gledanjePa neko vece sam pisao, gube 1 razlike od Cikaga pred kraj i Gidi obilazi cuvara a Jokic radi onu svoju cuvenu fintu pogledom i izmice se nazad a ovaj lagano od tablu. I uopste nije nikakav faktor, naucili svi da kad dodju do njega imaju autoput do kosa, nema otpora. Sto se Srbije tice, Italija - Pesic ga zaboravio, Finska - nije imao s kim, Amerika - mozda je bio los a covek promasio sve kad je gorelo, dakle opet nije imao s kim da igra. S obzirom na broj fejlova u odnosu na ocekivanja i to koliko pravi sve saigrace boljim, nije se naosvajao dovoljno i meni to npr. govori da je na duze staze samo optimizovao svoju igru tako da popuni licne statistike, jbgNego, od kad se vodi statistika za deflections? Ozbiljno pitam, zanima me jer je odjednom postala bitna stavka pa da vidim ko je tu najbolji ikad
November 25, 2025Nov 25 There is no single "all-time" per-game leader for deflections, as the stat has only been officially tracked since the 2012-2013 season. However, Matisse Thybulle has had the highest single-season deflection average (5.6) in the 2020-2021 season. Looking at the most recent data, Ryan Rollins led the league with 5.4 deflections per game, followed by Cason Wallace and Matisse Thybulle. No single all-time leader: The NBA has not been tracking deflections long enough to have an all-time leader based on career averages.Highest single-season average: Matisse Thybulle holds the record for the most deflections per game in a single season with 5.6 in 2020-2021.Recent season leader: For the most recent season tracked, Ryan Rollins led the league with 5.4 deflections per game.
November 25, 2025Nov 25 Kada je protivnickom igracu lopta u visini grudi tu Jokic moze nesto da uradi jer ima brze ruke,dok sa druge strane kada se lopta nalazi iznad glave tu je nemocan jer nema skok iz mesta kako bi mogao da blokira sut,moze eventualno da napravi faul i uz to da bude kos,tako bi samo usao u problem sa faulovima vrlo brzo.
November 25, 2025Nov 25 PPP = poslednja linija odbrane da je Jokara kurac od igraca koja ce da izgine na tom polozaju jer se vise stvarno nema kud. Nakon "cetnika sa reketom" mislio sam da ce ta mucenicka populacija izumreti ali avaj, svako malo nabijemo nekog najboljeg igraca u sportu kojim se bavi samo da bismo nervirali lokalne sampione ni u cemu. Edited November 25, 2025Nov 25 by harper lee