November 24, 2025Nov 24 1 hour ago, Filozof manijak said:Za razliku od ostatka grupi girls, Zli je progledao na vreme.Sta da gledam kada znam da je Jokic jedan od najgenijalnijih kosarkasa u istoriji ove igre nepostovanje njegovog skila zato sto ne moze da zakuca sa li1 hour ago, Zli Gli said:Pusti ga da se sam pokopava, tim gore sto (po njemu) Minesota nije nikakva ekipa, dakle imali su seriju na krv i noz sa njima tako losima i to bez dva ultra mega bitna igraca. Zamisli da su naleteli na neku jaku ekipu... A o Majamiju nema potrebe pricati, sami su se pokazali posle.I naravno da titule kroje narativ i da je odbrana bitna, ovakvih klipova sa Jokicem moze da se izvuce po 10 na svakom mecu ali ne, bitnija stavka je deflections nego kako brani na obrucu
November 24, 2025Nov 24 Author upravo sam slusao Jasona Timpfa, i cuo jednu ohrabrujucu statistiku za Nuggetse.do sada su Nuggetsi igrali 5 tekmi protiv top 10 napada lige. em su 5-0 u tim tekmama, em im je defanzivni rating u tim tekmama 110.8, drugi u ligi, iza OKC koji su odigrali samo jednu tekmu protiv top 10 napada... odbrana Nuggetsa je itekako legit.jedini pravi problem koji se video kod Nuggetsa u ovih 16 tekmi je clutch odbrana. sva cetiri poraza su doziveli u tekmama gde je odbrana bila nepostojeca u poslednjih 5 minuta ako je razlika bila unutar 5 poena. Nuggetsi su poentirali u tim tekmama bez problema(osim donekle u prvoj tekmi sezone protiv Warriorsa) ali njihov defanzivni rating u clutchu je nesto tipa 150 ili tako neki uzas
November 24, 2025Nov 24 19 minutes ago, freakns said:upravo sam slusao Jasona Timpfa, i cuo jednu ohrabrujucu statistiku za Nuggetse.do sada su Nuggetsi igrali 5 tekmi protiv top 10 napada lige. em su 5-0 u tim tekmama, em im je defanzivni rating u tim tekmama 110.8, drugi u ligi, iza OKC koji su odigrali samo jednu tekmu protiv top 10 napada... odbrana Nuggetsa je itekako legit.jedini pravi problem koji se video kod Nuggetsa u ovih 16 tekmi je clutch odbrana. sva cetiri poraza su doziveli u tekmama gde je odbrana bila nepostojeca u poslednjih 5 minuta ako je razlika bila unutar 5 poena. Nuggetsi su poentirali u tim tekmama bez problema(osim donekle u prvoj tekmi sezone protiv Warriorsa) ali njihov defanzivni rating u clutchu je nesto tipa 150 ili tako neki uzasmolim te nemoj da prekidaš pedesetu rundu besmislene rasprave sa podacima koji zaista nešto značečovek je jednom gledao uživo jokića, izbacio hot take da je lik kesa koja veze nema sa košarkom i sad na konto toga što se on sjebao pre 15 godina mi moramo da čitamo ovo svaki drugi dan. svako od nas ima hot takeove koje vreme pokaže da su besmisleni ali retko ko se loži na to ko smrt na babu
November 24, 2025Nov 24 Mora se samo umreti, naravno da ne moras da citas, imas izborSamo me mozak zaboli kad cujem Jokic top x(x) svih vremena, top x centara svih vremena, sa 2-3 titule goat pre Dzordana i slicne nebuloze, i bude jace od mene pa ruke same krenu da tipkajuAli poenta je da izbor postoji, eto ja sam izabrao da me mucite Jokicem goatom iako mi je pracenje NBA na istorijskom minimumu bas zbog te statistike i hajlajta tipa ove asistencije Jokica Braunu pre neki dan, ne moze se doci do rezultata utakmice normalno od smaranja istom i kukanja sto ovaj nije pogodio, ili jutros Doncic kroz noge Kevinu Lavu pa ide divljenje do neba a lik sutirao tipa 10/24 ili tako nesto, rezultati meceva totalno u drugom planu Edited November 24, 2025Nov 24 by Zli Gli
November 24, 2025Nov 24 mogla bi i moderacija da radi svoj posaone znam dal ima tema na forumu koja se vise troluje
November 24, 2025Nov 24 Popular Post jel se sećate kad je Flegma zatvorio Bloka64 na SZD i bacio ključ jer je ovaj napisao u jednom postu da je Lovernj precenjen
November 24, 2025Nov 24 9 minutes ago, pbg12345 said:mogla bi i moderacija da radi svoj posaone znam dal ima tema na forumu koja se vise trolujeKontrirati stavu da je Jokic Top X svih vremena nije troll, vec legitimna diskusija.To govorim kao neko kome je uz Medzika i Kukoca, Jokic u licnih Top 3 sto se tice kosarkaske vjestine. Edited November 24, 2025Nov 24 by Peter Fan
November 24, 2025Nov 24 1 hour ago, Zli Gli said:Mora se samo umreti, naravno da ne moras da citas, imas izborSamo me mozak zaboli kad cujem Jokic top x(x) svih vremena, top x centara svih vremena, sa 2-3 titule goat pre Dzordana i slicne nebuloze, i bude jace od mene pa ruke same krenu da tipkajuAli poenta je da izbor postoji, eto ja sam izabrao da me mucite Jokicem goatom iako mi je pracenje NBA na istorijskom minimumu bas zbog te statistike i hajlajta tipa ove asistencije Jokica Braunu pre neki dan, ne moze se doci do rezultata utakmice normalno od smaranja istom i kukanja sto ovaj nije pogodio, ili jutros Doncic kroz noge Kevinu Lavu pa ide divljenje do neba a lik sutirao tipa 10/24 ili tako nesto, rezultati meceva totalno u drugom planuŠutirao 10/24, pa to je novi Kobe u Lakersima.Ajde to tvoje mišljenje™ koje ti niko ne brani da imaš, ali kad kreneš tako da čeprkaš po podacima da bi nešto dokazao, ne znam šta misliš da dokazuješ. Pa makar su danas igrači u proseku efikasniji i precizniji nego ranije. I onda uzmeš jednu utakmicu od 82 i kao eto vidiš koji jadan procenat. Pa to je Kobeu bio uobičajen dan na poslu. Iversona i njegov procenat za bejzbol da ne pominjem. Kao kad si ranije svaku petu utakmicu dolazio da napišeš kako je Jokić imao loš +- a čovek u proseku najbolji +- u ligi. Nadrealno.Manje bi neprijatno bilo da troluješ majke mi.
November 24, 2025Nov 24 nisu igraci precizniji nego ranije, vec je igra danas tako postavljena, traze se bolji sutevinije da se ne slazem sa napisanim generalno, nego mi smeta ta povrsna ideja da su igraci u jednom trenutku postali vestiji i precizniji a zapravo se fokus promenio.
November 24, 2025Nov 24 jesu i precizniji, najviše verovatno zbog selekcije. čovek bez šuta danas jako teško dobija priliku da igra. poneka petica i poneki atletski freak i to je to. ranije si mogao da vidiš i po trojicu kamenjara u istom timu istovremeno na parketu.
November 24, 2025Nov 24 1 hour ago, uini said:nego mi smeta ta povrsna ideja da su igraci u jednom trenutku postali vestijipa jesu vestiji.npr jokic sije olajuwona i jabbara.
November 25, 2025Nov 25 5 hours ago, Venom said:Šutirao 10/24, pa to je novi Kobe u Lakersima.Ajde to tvoje mišljenje™ koje ti niko ne brani da imaš, ali kad kreneš tako da čeprkaš po podacima da bi nešto dokazao, ne znam šta misliš da dokazuješ. Pa makar su danas igrači u proseku efikasniji i precizniji nego ranije. I onda uzmeš jednu utakmicu od 82 i kao eto vidiš koji jadan procenat. Pa to je Kobeu bio uobičajen dan na poslu. Iversona i njegov procenat za bejzbol da ne pominjem. Kao kad si ranije svaku petu utakmicu dolazio da napišeš kako je Jokić imao loš +- a čovek u proseku najbolji +- u ligi. Nadrealno.Manje bi neprijatno bilo da troluješ majke mi.Pa gde si se uhvatio Kobea, dok su ga skoro svi hejlovali i ovde i po netu generalno ja sam bio medju najvecim hejterima bas zbog tog njegovog silovanja i sutiranja 10/24 i slicno ali tad su to ljudi otpisivali. Doduse, sad kad uporedimo periode, vidimo koliko je njemu bilo teze, em zbog toga sto se igralo mnogo grublje, em tad napadaci nisu bili zasticeni kao beli medvedi i nisu igrali miks kosarke i rukometa tako da je njegovih karijernih 47% kao danas 55 otprilike, covek bi sa onim dzordanovskim mentalitetom pravio malu decu svima danas2 hours ago, 189- said:pa jesu vestiji.npr jokic sije olajuwona i jabbara.Sreca onda moja sto...nema s kim da igra ni u Denveru ni u repstaciji