Sunday at 05:525 days Author 15 hours ago, 1n54jd3r said:Ajde stvarno novi topic. Mozda se Kronkijevi preobrate iz Pirocanaca u Arape.koliko vidimo, pretvorice se, jer ovo je 2nd apron tim. znaci istih stating 5, pitanja su da li ce uspeti potpisati Watsona i da li stvarno mogu dovesti LeBrona
Sunday at 07:515 days On 3. 7. 2026. at 20:27, goofs said:Mislio sam niđe veze da Was mora da prosledi i dva pika za njega.Ahaaa...sa njihove strane se slažem sa unijem, AD godinama kuka da nije centar, eto mu sad jedan (sve pod pretpostavkom da će ga zadržati). Meni deluje zanimljivo Vašington, gledaće se.
Sunday at 07:575 days Centar je Sar.Mogu njih trojica da pokriju obe pozicije, to stoji, samo nije baš normalno da starter Lejkersa pređe da bude bekap u Vašingtonu.A ako bude starter pre Sara, onda nisu normalni.
Sunday at 09:105 days pa sad dal nije normalno, kao da je centar lejkersa neka posebna vrsta ali ono sto je cinjenica, je da trenutno dobija manje love po sezoni od sarra, sto je po nba logici, legetimno da budes backup
Sunday at 09:135 days Nije njegov trenutni ugovor merodavan, pošto je nastao nakon Portlandovog otkupa. To što izgleda 8M po sezoni je u stvari bilo 41M za dve sezone.
Sunday at 10:115 days kapiram ali su mu akcije konstantno u padu.da mi je neko rekao kada je dolazio u lejkerse, da ce ga izotkivati zbog freakin kessleraeditja svake sezone ocekujem od aytona da porobi, da ne mislite da je neki h8on ima sve alate da bude vrhunski 2-way centar ali ocigledno nema taj mentalni drajv, ili stagod da mu je problem. Edited Sunday at 10:145 days by uini
Monday at 06:124 days On 4. 7. 2026. at 16:49, uini said:nisam pratio kakav je obicaj za otvaranje topika - ako je okej 50ak inspirativnih reci, otvoricu sutra; ako preferirate neku recenicu za svaku nba ekipu, to ne mogu da uradim, jer ne pratim nba na tom nivou detalja ili denveraedit u ovom drugom slucaju, vas covek je npr @189-^nego, recimo i da se potrudim i napisem pasus za svaku fransizu - koliko to ima smisla u ovom trenutku, kada nisu zatvoreni rosteri? ni za lebrona jos ne znamo gde ce primati penziju
Monday at 06:284 days Neo, je l' ovo samo meni ima smisla ili ce jos neko da (se poturi) potvrdi?"Ovo" - gledam ga to kad je bio "player of the week" i stvarno ima nesto KDjevsko. Ono duge noge za igranje i taj rad...
Monday at 06:314 days 17 minutes ago, uini said:^nego, recimo i da se potrudim i napisem pasus za svaku fransizu - koliko to ima smisla u ovom trenutku, kada nisu zatvoreni rosteri? ni za lebrona jos ne znamo gde ce primati penzijuKako si težak. Mislim da su ostale sitne korekcije, neće više biti velikih trejdova.
Monday at 06:344 days lebron ipak nije sitna korekcijahajde da se on okuci negde pa odatle da krenem sa rat & mirom skoric
Monday at 07:454 days 1 hour ago, kralj said:Lebron će da drami do kraja jula.Ma zezam se, opušteno. Nije hića.Da brat Rich odradi marketing prvo za svoje klijente i kako su extra momci i da bi Lebron super fitovao sa svima ako ode u neki tim gde su oni.