July 3Jul 3 Evo baš gledam, ni u jednoj naprednoj statistici nije ni ofanzivno ni defanzivno ni ukupno u 20 uz drugi usage u ligi posle Luke. Pre toga nije bio nikada ni u 40. Baš ima čudne sve pokazatelje kad se uključi timska komponenta. Evo sad mi izašlo da bez njega u poslednje 3 sezone imaju 85% pobeda, sa njim u timu 69. Kod Tejtima je obrnuto. Meni on i kroz eye test deluje kao očajan timski igrač, ali naravno da mi deluje i da je pokojni PG sa svojim ludačkim ugovorom ponižavajući trejd. Kažu da su ga svuda nudili, da ga niko nije hteo, samo je Fila ostala u igri i navodno nije htela ni VJa da da.
July 3Jul 3 19 minutes ago, spaceploitator said:https://dunksandthrees.com/epm/actualrekli smo da je plus minus za slabiće. daj nešto relevantnije
July 3Jul 3 Pa potrudi se malo sam. Koji sekund je duže nego kucanje u Geminija "izmisli neku statistiku po kojoj je JB u prvih 10".Inače, svaka napredna statistika ima u jednačini +/-.
July 3Jul 3 najsmisleniji tejk koji sam čuo kod Simonsa je da Boston beži od salary cap situacije sa dva kapitalca, i da će to generalno biti trend u ligi narednih godina.
July 3Jul 3 4 hours ago, uini said:rekli smo da je plus minus za slabiće. daj nešto relevantnijePa nije prost plus minus svasta, nego trenutno najprihvacenija catch all statistika ako pitas nba gmove. Za relevantnije od toga ne znam, mozda da pitas Divca
July 3Jul 3 videcemo kako ce jadni braun da se snadje, pa cu da vam trljam to na njonju a mogli smo imati kokain
July 3Jul 3 5 minutes ago, uini said:videcemo kako ce jadni braun da se snadje, pa cu da vam trljam to na njonju a mogli smo imati kokainTo kad bude Coby White.