4 hours ago4 hr 6 hours ago, uini said:@kralj , https://www.youtube.com/watch?v=gHuWxAXD5PkBraunov omiljeni filozof je Sokrat, veruje u eye-test, da mora da se hrani hot hand...Za podkast koji se zove Hot ones, očekivao sam neki hot take, čak i pored zvučne podloge korpo lifta. Smešno mi je kada je krenuo da priča kako neki igrači mogu da idu samo levo ili samo desno
3 hours ago3 hr Pričali su Lebron i Redik onomad u podkastu da je liga puna igrača koji ne umeju da odigraju mirror napad, odnosno postavku napada koju su vežbali, samo sa kontra strane
3 hours ago3 hr 22 hours ago, reg said:Treba im drugi trener i kršten plej sposoban da spusti loptu Jokić u reketu.Sve +1, osim što kršteni plejevi koji umeju da vode ekipu ne rastu na drveću. Nikada nisu, a kamoli sada. Kao uostalom ni treneri.Sa stručnim štabom koji bi tempirao formu, dobro hendlovao minute i uveo zdrav tim u po sa bilo koje pozicije, Denver bi i dalje bio među favoritima za titulu. Ovako, ko ih yebe.
2 hours ago2 hr 1 hour ago, reg said:Braunov omiljeni filozof je Sokrat, veruje u eye-test, da mora da se hrani hot hand...Za podkast koji se zove Hot ones, očekivao sam neki hot take, čak i pored zvučne podloge korpo lifta. Smešno mi je kada je krenuo da priča kako neki igrači mogu da idu samo levo ili samo desnošto je više kleveta i laži braun nam je miliji & dražima lik nije pod vinklu ali koja nba zvezda jeste ili generalno zvezda