Yesterday at 15:091 day 4 minutes ago, bradilko said:jedino pravo resenje za denver je ribilding i pustanje jokica da ide.toliko losih ugovora. nista od borbe za titulu. tu nema popravke osim totalnog ribildingaSlozicu se. Zaglavili su se sa losim ugovorima, povredama, pickova gotovo da nemaju, idu u drugu kecelju, imaju repeater tax. Sa strane biznisa i vlasnika, dugorocno im je bolje da uzmu za Jokica neki kapital (mlade prospecte na rookie ugovorima + draft picks) koji ce moci da stabilizuje organizaciju u narednom periodu.
Yesterday at 15:101 day I to moze da bude nasa perspektiva, jer ne navijamo za Denver nego za bilo koji tim gde je neko nas.Mares i ekipa, nikad to nece ni pomenuti, jer ne mogu ni da zamisle tim bez Jokica.
Yesterday at 15:281 day 1 hour ago, 1n54jd3r said:Slozicu se. Zaglavili su se sa losim ugovorima, povredama, pickova gotovo da nemaju, idu u drugu kecelju, imaju repeater tax.Sa strane biznisa i vlasnika, dugorocno im je bolje da uzmu za Jokica neki kapital (mlade prospecte na rookie ugovorima + draft picks) koji ce moci da stabilizuje organizaciju u narednom periodu.Koji je interes neke dekipe da istrese igrace i pikove na Jokica kada ovaj nece potpisati dugorocni ugovor sa njima,sam je rekao da zeli da zavrsi karijeru u Denveru
Yesterday at 15:401 day Pritom, ne može se više ni istresati kao nekada. Oni ne mogu da dobiju za Jokića koliko je Juta dobila za Gobera. Pikovi koje su nagomilali OKC, Bruklin, Juta... sad imaju još veću vrednost.
Yesterday at 15:411 day Jbt, pred proslu sezonu je ppp konzenzus bio da je Denver odradio top posao. Kad ono medjutim
Yesterday at 15:421 day ovakav denver udje pohaban u plej of. plus povredama skloni bitni igraci. bolje da probaju ribilding nego da grade tim oko jokica sa ovakvim igovornim obavezama
Yesterday at 15:421 day 13 minutes ago, amorphis said:Koji je interes neke dekipe da istrese igrace i pikove na Jokica kada ovaj nece potpisati dugorocni ugovor sa njima,sam je rekao da zeli da zavrsi karijeru u Denveruzvuči kao rutinski lični pr to što je rekao, svaki igrač to kaže
Yesterday at 19:361 day 3 hours ago, MiddleClass said:Jbt, pred proslu sezonu je ppp konzenzus bio da je Denver odradio top posao. Kad ono medjutim Pa jeste bio dobro odrađen posao sa trejdovima, u smislu da su za prvi pik 31e, MPJ-a i Šarića dobili Džonsona sa kraćim ugovorom i Jonasa kao značajniji doprinos sa klupe. Obojica su propustili deo sezone zbog povrede, a Adelman je dobar deo serije forsirao niske petorke. Nijedan od tih ugovora nije dugoročan problem. Vrednost pika zavisi od Jokićeve dugovečnosti, možda bude kasni 20-i. E sad, posao sa Braunom je druga priča, ne sećam se velikog oduševljenja....Meni je bilo čudno što nije ostao Vestbruk, ali sam mislio da planiraju da dovedu nekog kasnije sa buyout tržišta, na kraju su to uradili prekasno.Pre Jokića u post Karmelo eri dvorana je zvrjala poluprazna. Nisam se udubljivao u finansijske izveštaje Denvera, ali pretpostavljam da sa finansijske i reputacione strane nema nikakvog smisla trejdovati Jokića zbog koga dolaze na utakmice i koji daje izjave kako želi da bude Tim Dankan Nagetsa. Posebno u ovoj situaciji kada nije potpisao ugovor, šta bi uopšte mogli da dobiju za njega?Meni je najzabavnija NBA sezona bila Denverova 21/22 kada je Jokić podigao nivo igre okružen igračima čiji je maksimum bio 7-i igrač plej-in tima (osim Gordona). Tako da ne moraju da budu pretendenti na titulu, gledali su se Garnet i Ajverson u godinama kada šanse nisu imali da uzmu titulu. Treba im drugi trener i kršten plej sposoban da spusti loptu Jokić u reketu.
Yesterday at 19:391 day 3 hours ago, uini said:zvuči kao rutinski lični pr to što je rekao, svaki igrač to kažeJanis nije, Karmelo nije, Lebron imao poseban cirkus oko "Odluke"...
Yesterday at 19:571 day 29 minutes ago, 1n54jd3r said:Pricasmo o najgorim ugovorimaKoliko ti je loš ugovor kada si na osmom mestu liste sa 25 milki godišnje a svi ostali iznad tebe uzimaju po tipa 50...16 minutes ago, reg said:Pa jeste bio dobro odrađen posao sa trejdovimaPrenebregava se da je Denver cele sezone bio u apsolutnom rasulu sa povredama. Kako su igrali SA i OKC pitanje je da li bi se dokopali i finala zapada ali mislim da se možemo složiti da bi bez povreda to bio uigraniji i spremniji tim u PO. Takođe, zaboravlja se da je onako ogoljen Denver odvukao OKC u 7 2025. godine. Nije bio nerezonski sa pojačanjima na pravim pozicijama očekivati iskorak, kakav takav.
Yesterday at 21:371 day Na pocetku sezone Denver je na kladionicama bio glavni favorit za titulu, odmah ispod OKC. Licno, mislio sam da su odradili jebeno neverovatan posao u offseason da skockaju roster. Glavna boljka citave Jokic ere je resena - klupa i dubina. Ne znam tacne brojke, ali tokom sezone se nije strepelo da ce klupa da usere tekmu. Naprotiv, secam se dosta meceva koje je klupa dobila. THJ je igrao iznad svih ocekivanja.Povrede i neiskusan trener su ukanalile sezonu. Ispadanje u prvoj rundi od osakacene Munesote je fijasko, nema nacina da se ulepsa.Moving forward, tesko ce do prstena ekipa koji nije u top 10 defanzivno. Sa Dzamalom i Jokicem to se nece desiti. As simple as that.
Yesterday at 21:591 day Takođe, ne treba zaboraviti koliko se kretenski Jokić povredio, i kako je igrao pre a kako posle povrede.
Yesterday at 22:251 day 2 hours ago, reg said:Janis nije, Karmelo nije, Lebron imao poseban cirkus oko "Odluke"...? janis je uporediv sa jokicem, melo no context, lebron je kristijano ronaldo a messi nije jordan.