2 hours ago2 hr 37 minutes ago, goofs said:Izlazile su neke napredne analitike proslih meseci koje su govorile kako JB nije toliko dobar kao sto bi trebalo da bude, verovatno je i to doprinelo da mu cena bude ovako nenormalno jadna.video sam taj bullshit, nego, sta je sprecavalo bostan da sacekaju koji mesec, dok jos nije krenula sezona, nije kao da bi im djordje utekao
2 hours ago2 hr čak mi se i boston beat writteri čine simpatičnim i zabavnim, what a time to be aliveI’m still trying to find a reasonable way to process that sentence, but every time I look at it, my brain makes the same dial-up internet sound. Jaylen Brown. To Philadelphia. For Paul George and a handful of picks.This was not some routine withdrawal from the trust bank.This was Brad walking into the lobby wearing a ski mask, handing the teller a note that said “I can explain,” and sprinting out with a duffel bag full of every ounce of goodwill he had been methodically building up over years.Fans deserve to know what, why, and how this just happened.CelticsBlogBrad Stevens spent years earning trust. He spent most of...The Jaylen Brown trade may have a deeper logic. Right now, Celtics fans deserve to hear it.
2 hours ago2 hr 2 hours ago, uini said:treba ekipi koja je upravo dovela browna, za 50-60 miliona godisnje.Zbog čega im treba?
1 hour ago1 hr 33 minutes ago, Venom said:Zbog čega im treba?pa da odigra tih nekih 30ak vaznijih tekminije kao da mogu da ga utope za nesto korisno, tako da nema nikakve tu dileme
1 hour ago1 hr Meni deluje da, kao i kod Šarlote i Lamela, ni oko JB-a ne znamo celu priču. Van pameti je da ga daju za PG-a (tj. njegov ugovor) jer to nije nikakav finansijski relief, mada verujem da je i JB-ov ugovor, zbog novih CBA pravila, jedan od toksičnijih u ligi za preuzimanje i da nisu mogli ništa bolje da izboksuju na tržištu. Očito ih je istovremeno stisla neka zakulisna dinamika ili pritisak agenta, pa su, kao i Šarlot, morali panično da požure.Na stranu što mislim da je u svakom smislu precenjen JB će sa 32 po sadašnjem ugovoru zaraditi nekih 65 miliona u toj izlaznoj godini. Kada je bilo reči da se Denver šunja, baš sam gledao i nema te kombinacije koja bi bila adekvatna. Doduše, ovo sa lešom PGa je verovatno i gore od tih varijanti koje su mi oko Denvera padale na pamet.
1 hour ago1 hr Jes' biraće da igra važnu utakmicu kad mu se rašrafi koleno dan pre toga. Jedini razlog zašto će ostati u Phili je što ga niko neće.
1 hour ago1 hr pa to i kazem, ne mozes da dobijes nista smisleno za njega, tako da je jedina opcija da ga spreme za to nesto tekmi i ciao
1 hour ago1 hr Meni se čini da je u pitanju kombinacija presecanja, jer ne žele da mu daju nov max ugovor do sredine tridesetih, njegove želje da bude glavni i strimovanja. U Filadelfiji će kao šampion i MVP finala definitivno biti broj 1.
1 hour ago1 hr Meni JB ni slučajno nije bolji od Meksija. Barem potonjeg ne bih ni lud limitirao na uštrb JB-a, ali moguće je i da ja Brauna potcenjujem preko mere. Nikako ga ne bih ubacio u franšizni, prvi ešalon, dok je Meksi sa svojim plafonom već na pragu istog, ako ne i par koraka u njemu.
50 minutes ago50 min Ne mislim ni ja da je bolji, zapravo nisam ni razmišljao o nekom uporedjivanju statistika i sl, već da će sa svojim stavom i pedigreom verovatno biti broj 1, kao što je Bruks na neki način preuzeo Finiks ove godine, a nije bolji igrač od Bukera. Kada Meksi bude u igračkom prajmu Braunu će već isteći ugovor.
48 minutes ago48 min Uh, ne slažem se za Sanse. Bruks ume da istripuje da je MJ, ali hijerarhijski nije Armaniju ni do ramena.
40 minutes ago40 min Author ako je ovo tacno, a Simmons uglavnom ima proverene informacije, Stevans bi morao biti otpusten pre kraja danasnjeg dana
38 minutes ago38 min Ovo je bagatela, Fila ovo sa Bostonom doživljava lično. Ni ovoga ne podnosim, a delovalo je u onim prvim Blazers sezonama da će biti haos