Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Šemso kaže da JB zvanično nije hteo da ide iz Bostona.

Jedna godina kraći ugovor, pa kao, možda ga uvale nekome sledeće sezone kao expiring. Plus kao ti pikovi koji mogu da se iskoriste za neki sledeći trejd. Ali ni ja ne razumem ništa, traće Tejtumove prime godine. Pri tom je to tandem/tim koji je već uzeo prsten, znači sposobni su za to, nije potrebno rekonstruisati pevca iz temelja. PG je među top3 najgora ugovora u ligi.

• Replies 6.9k
  • Views 293.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

25 minutes ago, napadaj said:

Ovo što su Klipersi uradili sa Kavajem i Džordžom treba da se izučava kao business case study jedne propasti koja odnosi deset godina.

ne kapiram. jedina propast koju vidim sa osmehom je ona koja dolazi iz bostana

Pa da, mislim Sixersi su očajni da se ratosiljaju tog ugovora, verovatno bi dali pikove nekom za ništa samo da ga se otarase. Ovako dobili Browna, nadrealno. Ja mislim da bi Morrey odsekao sebi jaja, ako bi se time rešio Embiida. Mislim da je on sledeći.

Edited by Venom

nece se odreci embiida kada imaju browna na ugovoru, nema logike

26 minutes ago, uini said:

ne kapiram. jedina propast koju vidim sa osmehom je ona koja dolazi iz bostana

Uvalili se u finansijske malverzacije, obojica bili povređeni tokom velikog dela boravka tamo, dali sve moguće pikove Oklahomi za Džordža, nula uspeha u plejofu... Težak čemer.

ma to je pola nba lige, imaće i oni svoju epifaniju, ako plate silveru kao spursi. memfis i klivlend

knicksi su studenti, ostali su srbija, koja pobeđuje. to znate.

Dogodine u san antonijus_c

55 minutes ago, uini said:

nece se odreci embiida kada imaju browna na ugovoru, nema logike

Embiid im je samo teret, 50-60 miliona godišnje da cela ekipa svaki dan razmišlja dal će da igra ili neće. Kome to treba. Brown, Maxie, Edgecombe, to im je ekipa sad.

Embiida kad bi uvalili nekome ko je ocajan, to bi bio spektakl. Ne znam ko ima prostora uopste da ucestvuje u tom trade-u.

2 hours ago, Venom said:

Jel bio neko info o logici? Jedino što mi pada na pamet je da krešu troškove, ili da ga iz nekog razloga niko nije hteo i da je on popizdeo i rekao da se ne vraća nakon što su probali da ga sitnu po jedno peti put. Ovako čisto igrački čisto jbt koja krađa.

Logika

1 hour ago, Venom said:

Embiid im je samo teret, 50-60 miliona godišnje da cela ekipa svaki dan razmišlja dal će da igra ili neće. Kome to treba. Brown, Maxie, Edgecombe, to im je ekipa sad.

treba ekipi koja je upravo dovela browna, za 50-60 miliona godisnje.

• Popular Post

Izlazile su neke napredne analitike proslih meseci koje su govorile kako JB nije toliko dobar kao sto bi trebalo da bude, verovatno je i to doprinelo da mu cena bude ovako nenormalno jadna.

ta reč napredno sad loše zvuči u skoro svakom kontekstu