1 hour ago1 hr Tobi će nekud dakle. Šta je sa Durenom? Ako on ode, možda bi mogli nekom mekom rukom na pet da reše zjapeći problem spejsinga.Baš mi žao da Bogdan ovako završava karijeru. Ne uspevam nikakvu ulogu da mu pronađem sad kad su spolja dodatno ojačani Smartom i FVVom.
1 hour ago1 hr 1 minute ago, goofs said:Durena (kao i sve ostale igrače sa ili bez kluba) navodno jure Kingsi.Tačno, video sam to, a ovamo Sabonis. Ako se to desi ja bih digao ruke od Ausara, mora prangija iz ćoška, a ovaj je top3 najgori šuter koga sam gledao.
1 hour ago1 hr 33 minutes ago, goofs said:I Klipersi rasterali sve što se dalo rasterati, Džon Kolins u Pistonsimalako je rasterati, da vidimo koga ce dovesti
1 hour ago1 hr 30 minutes ago, kralj said:Tobi će nekud dakle. Šta je sa Durenom? Ako on ode, možda bi mogli nekom mekom rukom na pet da reše zjapeći problem spejsinga.Baš mi žao da Bogdan ovako završava karijeru. Ne uspevam nikakvu ulogu da mu pronađem sad kad su spolja dodatno ojačani Smartom i FVVom.nije bogdan pg
1 hour ago1 hr DNVR-ovci su 90% sigurni da ce bogdan u denver za minimum, ne znam dal imaju neki info ili je pusta zelja.
1 hour ago1 hr 4 minutes ago, uini said:nije bogdan pgMoram iz čista mira da sednem pored Drobnjaka u kafiću i da ga pitam šta misli o Bogdanu i Hjustonu.Ako je pravi protivnik ove vlasti neće se naljutiti na mene.
1 hour ago1 hr @Čutura Pusta želja, mislim da su u poslednjem podkastu rekli da ne znaju ništa i da mogu samo da se raspravljaju oko jednako loših trejd ideja, s obzirom da je situacija prilično loša. Edited 1 hour ago1 hr by reg
1 hour ago1 hr 21 minutes ago, uini said:nije bogdan pgNije, ali neće biti ni Amen povratkom FVVa, a nije više ni Smart koji donosi nešto što nemaju. Ja ni ne znam šta će im Bogdan kad je jasno da će da forsiraju Ovčara, koji prilično sličan profil. Nadam se da grešim, ali baš ne vidim Bogija u ozbiljnijoj ulozi.
53 minutes ago53 min 9 minutes ago, kralj said:Nije, ali neće biti ni Amen povratkom FVVa, a nije više ni Smart koji donosi nešto što nemaju. Ja ni ne znam šta će im Bogdan kad je jasno da će da forsiraju Ovčara, koji prilično sličan profil. Nadam se da grešim, ali baš ne vidim Bogija u ozbiljnijoj ulozi.ne znam po cemu bi smart imao neku avansnu prednost, hjustonu defanzive ne fali, treba im shut
48 minutes ago48 min Norman Pauel u Čikagu, dve godine 45 miliona. S obzirom da je Kolins završio u Detroitu, gde će Duren?
46 minutes ago46 min 5 minutes ago, uini said:ne znam po cemu bi smart imao neku avansnu prednost, hjustonu defanzive ne fali, treba im shutSastavljajući petorke iz glave, deluje mi da ga je lakše uglaviti, ali videćemo. Voleo bih da grešim.
46 minutes ago46 min 2 minutes ago, reg said:Norman Pauel u Čikagu, dve godine 45 miliona.S obzirom da je Kolins završio u Detroitu, gde će Duren?U Boston.
45 minutes ago45 min 2 minutes ago, reg said:Norman Pauel u Čikagu, dve godine 45 miliona.S obzirom da je Kolins završio u Detroitu, gde će Duren? Prilično sam siguran da će Kolins na 4 umesto Herisa.