July 1Jul 1 47 minutes ago, Čutura said:DNVR-ovci su 90% sigurni da ce bogdan u denver za minimum, ne znam dal imaju neki info ili je pusta zelja.shams javio rakete godinu dana
July 1Jul 1 srbsko moca novinarstvoŠUT ZA TRI POENAPre svega, Hjustonu je bio potreban neki trojkaš jer je to najveća boljka ekipe. Osim Rida Šeparda - koji je muku mučio* sa šutem spolja*deckonja sutirao .394% na 7x uzetih trica
July 1Jul 1 8 minutes ago, napadaj said:Taman će zbog ovog ugovora steći uslov od 10 godina za NBA penziju.svaka para je dobra ali za nekoga ko je zaradio u nba, bez ovog rockets ugovora, preko 130 miliona, nije nesto presudno:Bogdan Bogdanović will qualify for an estimated maximum annual pension of $120,176 (roughly $10,015 per month) if he takes it at the normal retirement age of 62. [1, 2]This projection is tied directly to current Collective Bargaining Agreement (CBA) guidelines and his career timeline as of July 2026: [1]
July 1Jul 1 pa zato i kazem, nece da se baciedit al kontam da je njemu 10k dolara kao meni par hiljada dinara Edited July 1Jul 1 by uini
July 1Jul 1 dva pika i dva swapa za šansu da daš kessleru 30+ milki godišnje, 1 tragedia™. a sve zato što je luka reko da mu dovedu centra... Edited July 1Jul 1 by Calavera
July 1Jul 1 1 hour ago, Milošica said:U Boston.Mitch Robinson Inače ne znam šta se i Brown i Boston glupiraju, ovaj je stvarno postao zver i dominirao je u poslednjih godinu dve. Ako stvarno dođe do razlaza, možda bi najlepša priča za Boston bila da ga uvaljaju u neki Milvoki, tamo će da bude numero 1, pokupe Mylesa Turnera i na primer pikove, pošalju pikove i još nešto za Jrue koji nema više šta da traži u Jail blazersima i oni su skockani :) Edited July 1Jul 1 by Scouser
July 1Jul 1 haha, Lejkersi uzimaju i Mamukeshvilija, 4x13M lololo10 minutes ago, napadaj said:Lejkersi će sledeće godine biti belji nego publika u Jutithis aged well