14 hours ago14 hr Begli Treći u Denveru. Možda je došlo vreme da pokaže ono što je Vlade davno video u njemu. Bude li i ovu šansu propustio može se reći da je definitivno trebalo birati Luku pre njega. Sve u svemu horor potpis, iznervirao bih se i da je u Zvezdu došao.
14 hours ago14 hr skoro da plačem od sreće. kao da nije dosta generalni celtics legacy, još je lepa instant karma za potpis mitch lobinsonazvanično je počela lol celtics era, rejoice.
12 hours ago12 hr 1 hour ago, kralj said:Begli Treći u Denveru. Možda je došlo vreme da pokaže ono što je Vlade davno video u njemu. Bude li i ovu šansu propustio može se reći da je definitivno trebalo birati Luku pre njega. Sve u svemu horor potpis, iznervirao bih se i da je u Zvezdu došao.Ali jebote koji je plan za beglija, sta ce da igra, posto centar nije. Da li ce da sutnu cama sad ili gordona, skk, posto na poziciji grejaca klupe imaju holmesa i jos nekoliko.
12 hours ago12 hr Igraće centra, igra isključivo centra već par godina jer je dodatno (verovatno i zbog povreda) usporio.Zapravo, ja mislim da će on jedva i videti parket. Danas ako ne potpišu Kinga, navijam za Bogija i Duranta dogodine.
11 hours ago11 hr Krpiće Djevrek backup centra sa Holmsom, malo AG, malo Zeke će da uleti. Jeftiniji od Jonasa, a Jonas im je bio lošJedan od luđih offseasona. Ako Lebron zaista namerava da potpiše minimalac to će biti ozbiljan cheat-code
11 hours ago11 hr Bred Stivens se taktički povlači sa mreža nakon trejda Brauna za Džordža.Ne verujem da bi Lebron išao u Denver, a ako žele da zadrže Votsona pitanje je imaju li uopste para. Bolje Rasa da vrate za minimalac, fali im plej. Edited 11 hours ago11 hr by reg
11 hours ago11 hr Mislim da je bitan redosled tu, mogu prvo da potpišu Lebrona/Rasa/nekog levog pa onda obnove Votsona, jer potpisom Pejtona okidaju drugu kecelju i onda nema više MLE i prostora za manevar. Zbog toga sam poprilično siguran da je Votson dogovoren da ostane, samo se čeka da se još nešto ućerda. Ne znam ni kome je ostalo novca da ponudi nešto ozbiljno Pejtonu, tipa Bruklin i možda Čikago, Lejkersi su svoje potrošili.Glede Lebrona, priča se da želi da juri prsten, a pitanje je i njegovog legasija, pretpostavljam da ne želi da ode u ekipu tipa SAS, OKC, NYK gde će mu prsten biti dodeljen. Kad se na to doda poreklo i gde je počeo karijeru, Klivlend deluje kao najlogičnija destinacija, za par koplja iznad svih. Najveći problem tu je što se kladiš na Donovana Mičela da može da izgura šampionsku sezonu, a on nažalost deluje kao da nema to u sebi.
8 hours ago8 hr Ovo što su Klipersi uradili sa Kavajem i Džordžom treba da se izučava kao business case study jedne propasti koja odnosi deset godina.
8 hours ago8 hr 2 hours ago, reg said:Bred Stivens se taktički povlači sa mreža nakon trejda Brauna za Džordža.Ne verujem da bi Lebron išao u Denver, a ako žele da zadrže Votsona pitanje je imaju li uopste para. Bolje Rasa da vrate za minimalac, fali im plej.Jel bio neko info o logici? Jedino što mi pada na pamet je da krešu troškove, ili da ga iz nekog razloga niko nije hteo i da je on popizdeo i rekao da se ne vraća nakon što su probali da ga sitnu po jedno peti put. Ovako čisto igrački čisto jbt koja krađa.