1 hour ago1 hr Luk Kenard u Finiksu za 6.5 miliona godišnje (istu godišnju platu dobio je THJ u Majamiju).
1 hour ago1 hr Just now, Engineer said:Šta je cilj Lejkersima?Šteta što Jokara nije tip koji preseče i ode tamo. Showtime. Jebeš Denver i ostala Zelenortska ostrva...
56 minutes ago56 min Ubio je Kawhi prošlu sezonu, od decembra lagano u top 3 igrača lige, ja bih išao i korak dalje. Jedva čekanje za pronunciation kouč Darka.
50 minutes ago50 min 1 minute ago, kralj said:Mene kod njih najvise Kvikli žulja.Tako i deluje, mislim da je Skoti Barns bolji za to
44 minutes ago44 min 6 minutes ago, kralj said:Mene kod njih najvise Kvikli žulja.u kom smislukorektan nba igrac, samo sto je u raptorsima stalno nesto povredjen dugo, u knicksima je bio ok sa zdravljem
41 minutes ago41 min U smislu da voli da je lopta kod njega, a to znači da voli kad nije kod Lenarda i Barnsa koji su sjajni sekundarni plejmejkeri, a Kavai plus najbolje igra kad kreira za sebe.
39 minutes ago39 min mislim, nece svakako skadi i chavo da prevode lopte, ostalo je na rajakliji, kako crta napad