Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

IMG_20260614_140841.jpg

• Replies 6.6k
  • Views 282.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Stiže i reportaža najboljeg kanala na internetu

OG brat dva prstena, KEEP 'EM COMING

šalim se, ne verujem da Niksi imaju u sebi goriva za repeat, koji je ionako vraški teško postalo ostvariti. Ali 9 šampiona u 9 sezona, ovakav šareniš se ne viđa ni na crtaćima

Pobednik dana je Jeremy Sochan koji je bio na terenu na kraju utakmice i to na svom bivšem terenu.

Svaka čast Bransonu, niti je visok niti je brz ali je toliko clutch da to nije normalno, barem trećin šuteva koje uzima i pogađa su jako teški i neverovatno je da ih pogađa u ovoliko meri. To što je pristao na ugovor koju mu daje 100 milki manje da bi na kraju uzeo titulu ga čini jednim od najjačih likova u ligi ikada i već sada ima legacy iza sebe kakvim malo ko može da se pohvali. Najmaksimalniji respect za njega.

Što se tiče SA, malo previše sranja po njima i po treneru i po timu posle poraza u 4. utakmici. Toliko mlad tim i neiskusan je uspeo da izbaci OKC u best of 7 sa sve sudijama i da dođe do finala, niko ne može da spori da je sezona veliki uspeh a iskustvo koje su stekli neprocenjivo. Sama činjenica što su sprečili da gledamo u finalu ona govna ljigava iz Oklahome čini ih dužnicima celog košarkaškog sveta.

Što se tiče Vembija, par reči o njemu. Jedna od najvećih odbrambenih napasti u istoriji lige, sigurno. Izuzetnio pokretlji, sa onom visinom svaki napad protivnika čini ankcioznim znajući da ako prođeš čuvara, čeka te bandera. Pored toga, bald statement: mislim da nikad neće biti na nivou majvećih legendi lige kad kažem najvećih, mislim top 10 ikad i sl. To kažem jer kad god odigra neku nadrealnu utakmicu bude milion tih komentara "nešto neviđeno" "biće najbolji ikad", i sl. Mnogo, mnogo rano je za takvo nešto. Imaće problema u napadu protiv visokih i jakih odbrambenih, lagan je, samim tim i ne previše težak za većinu koja će da ga čuva, i nema napadački arsenal koji će da mu omogući ogroman broj poena koji mu treba da bi ušao u tu konverzaciju.

5 minutes ago, Mil@n said:

bald statement

Season 6 What GIF by The Office

Ja bih rekao +1 na ovo Milanovo, za sve osim za Vembijev legasi. Meni je neverovatno ono što on radi, igra spolja igrom na ulaz protiv nižeg čuvara i van balansa završava kucanjem. Ja ne znam kako to da se brani. Ne verujem ni da će imati problema sa teškašima jer može i iz daljine i iz blizine, plus je visok ko toranj pa je i to teško braniti. Moraš da imaš defanzivnog specijalistu i za visoku i nisku igru, pa da rotiraš po potrebi, a to je mnogo tešku, plus ovaj ne igra sa šabanima nego sa igračima koji će umeti to da kazne.

Mnogo je rano govoriti o svemu, naravno hajp je tu da prodaje publicitet i karte, ali ako ga zdravlje posluži kroz karijeru top10 bi trebalo da bude itetako dostižno. Za mene prvi favorit za MVPja naredne godine. Već ove bi imao strahotne brojke da nije igrao na restrikciji minuta.

Towns real MVP

23 minutes ago, Venom said:

Pobednik dana je Jeremy Sochan koji je bio na terenu na kraju utakmice i to na svom bivšem terenu.

purnjao tompuse

bas sam se lepo naspavao

14 minutes ago, goofs said:

Ja bih rekao +1 na ovo Milanovo, za sve osim za Vembijev legasi. Meni je neverovatno ono što on radi, igra spolja igrom na ulaz protiv nižeg čuvara i van balansa završava kucanjem. Ja ne znam kako to da se brani. Ne verujem ni da će imati problema sa teškašima jer može i iz daljine i iz blizine, plus je visok ko toranj pa je i to teško braniti. Moraš da imaš defanzivnog specijalistu i za visoku i nisku igru, pa da rotiraš po potrebi, a to je mnogo tešku, plus ovaj ne igra sa šabanima nego sa igračima koji će umeti to da kazne.

Mnogo je rano govoriti o svemu, naravno hajp je tu da prodaje publicitet i karte, ali ako ga zdravlje posluži kroz karijeru top10 bi trebalo da bude itetako dostižno. Za mene prvi favorit za MVPja naredne godine. Već ove bi imao strahotne brojke da nije igrao na restrikciji minuta.

Možda sam malo preterao sa non top 10, frikčina je on samo takva i sve je to meni jasno, samo je pitanje koliko dugo će moći da se troši u toj meri a) u odbrani, konstantni skokovi, rotacije, skokovi b) mršav, ne baš dosta mišićne mase, dugački ekstremiteti, nekako fragilan i još na to sve c) da bude mnogo aktivniji u napadu sa više šuteva, zidanja, prodora i slično i još da pogađa u velikoj meri što mu je sve potrebno za jedan takav legacy.

Da, da, to je pitanje svih pitanja, istorijski igrači sa takvim konstitucijama ili nisu trajali dugo ili nisu igrali ni blizu toliko dinamičnu košarku. Mislim da će naredne 3-4 godine pokazati u kom smeru ide momak.

.

Screenshot_20260614_190233_Messenger.jpg

Malo bzvz Brunson posle ovakve utakmice sinoć i Rade Neimar na istoj slici

Nejmar još igra i kapiten im je? Jeste, baš će da osvoje.

Čestitke uniniju, dominantna titula retko simpatičnih Niksa.

9 hours ago, 1n54jd3r said:

Sad ce i Denver biti u fazonu, nema potrebe da menjamo nesto posebno, blizu smo, kad mogu Knicksi, mozemo i mi.

Ovo mi je bio utisak posle tekme, da Džoš Kronki gleda i mrmlja sebi u bradu, AG je naš OG, dobili bi i mi ovako na iskustsvo ove mlađane i SA, idemo opet isto. Jedino što bi platili porez 200 miliona pa će ipak morati da menjaju nešto.