June 14Jun 14 Niksi prvaci.. Još da Zvezda ode na f4 i sve sam video u košarci. Bravo @uini i svima ostalima koji slave čestitke
June 14Jun 14 31 minutes ago, sasha said:Niksi prvaci.. Još da Zvezda ode na f4 i sve sam video u košarci.ovako cemo mi asvel u plejinune mogu da spavam, kao da sam ja igrao tekmu, shiba me adrenalinmozda lepo da popijem nesto, rani rucak, skoro pa brunch i popodnevna dremka od 4 sata
June 14Jun 14 2 hours ago, uini said:Čestitke Daj ako možeš ove grafikone za svih 5 tekmi u jednom postu, da vidimo choke spausa muda kniksa objedinjeno, za anale™.
June 14Jun 14 morao bih sad da idem po P&T objavama nakon svake tekme a vec sam polulud od nespavanja
June 14Jun 14 mi smo sinoc udarnicki unistavali shotove do u sitne sate. nisam mogao da ustanem u 6 za brazil - maroko, ali sam se nekako dokobeljao do dnevne sobe da gledam game 5. gledao sam i jecao ko brunson kada mu novinari spomenu tatu
June 14Jun 14 Harper pizdi sto nije dobio vise minuta. Prevuci ce se to nezadovoljstvo i u offseason i na trening kamp mamuza. Plus situacija sa trenerom i lisicom, niko nije siguran.OKC ima Cetku, Hartenstajna i Dorta da resava.Kako je lepo Knicksima. Edited June 14Jun 14 by 1n54jd3r
June 14Jun 14 Sad ce i Denver biti u fazonu, nema potrebe da menjamo nesto posebno, blizu smo, kad mogu Knicksi, mozemo i mi. Edited June 14Jun 14 by 1n54jd3r
June 14Jun 14 Čestitke Uiniju i svima koji slave!6 hours ago, Fakundo Sava said:Sidney Svinji u publiciChuck right now :Bio je pristojan
June 14Jun 14 jestel videli vembinu vidimo se nikada, cujemo jos manjehttps://nypost.com/2026/06/14/sports/victor-wembanyama-game-5-press-conference-ends-in-bizarre-fashion/
June 14Jun 14 4 minutes ago, Zli Gli said:Ovo je sve normalno i ocekivano, ne znam sto se radujetema qrac je normalno. simpatisao sam 90ies knickse, postao ozbiljan fan tokom pepeljuga-trke 1999e a onda taman kako sam postao navijac, sve tuga i neverica do 14. juna 2026.nije uvek lako ali je tesko voleti knickse, sto bi reko dzek keruak Edited June 14Jun 14 by uini
June 14Jun 14 Ови на терену су урадили шта су урадили, ми за нас, ми имамо своју причу на трибинама и на улици.Опет су се показали као мишеви, В.Б. их је сам све наслагао. Шта би тек било да је цела група ту? Пише се победа тамо где је битно, а овим сисицама на терену које не знају шта је свети грб Спарса ћемо упасти у свлачионицу сутра и објаснити неке ствари!!!