June 11Jun 11 3 hours ago, uini said:ja sam za, ako su oppcije B, 82-0 i cardiB tits pod Cfinale, je, moj tim igra finale nakon 560 godina, izdrži, taman ako si partizanovac iz boston spursaSve će ovo jednom proći, pa ćemo moći opet ka ljudi da pričamo o tome kako brat Jokara čini saigrače boljima.
June 11Jun 11 52 minutes ago, Svarog said:Sve će ovo jednom proći, pa ćemo moći opet ka ljudi da pričamo o tome kako brat Jokara čini saigrače boljima.Tako je, bitno je da je Zlo pobeđeno, tako da sada možemo da se pozabavimo bitnim stvarima, poput vodiča za Denverovu postsezonu Džejka Kojna.Na svega 72 strane pokrio je 10 različitih scenarija. Pre toga je pregled ranijih poteza, kao npr. Butovo kriminalno davanje 6 (2x3) pikova druge runde da bi uvalio Redžija Džeksona i spustio se sa 28. na 22. mesto drafta zbog Holmsa IIII, uz svima očiglednu konstataciju da je Denveru bilo bolje da su zadržali MPJ-a još jednu sezonu i sačuvali prvi pik 2032-e, iako sama ideja nije bila loša. Stav Kojna je da je Denveru istekao rok trajanja i da Jokić i Marej više ne mogu da igraju zajedno. Edited June 11Jun 11 by reg
June 11Jun 11 7 hours ago, uini said:spursi-boston-partizan, ne valja ti ta logika životna.Pa nisam navijački ni spurse ni boston haha. Prošle godine mi je Indy bila na putu da osvoji posle antologijskog plejofa i svih onih završnica za špice, i onda se sjebe Hali (a vrhunski je počeo tekmu), i rasprši nade ne samo za titulu nego i za naredne sezone. A ovim tragičnim trejdom za Zubca su samo utabali stazu za povratak u prosečnost koja ih krasi.7 hours ago, Hele said:Pa ti onda treba da uzimaš dobre pare igrajući kladžu.Ma bili su lagan over nemoj zezati. Za plejof sam otprilike samo i pogodio spurse u finalu, sve ostalo je skrenulo, nema puno sreće na kladži u nba :)
June 12Jun 12 ma opusteno, trashtalkujem od srecehttps://www.nytimes.com/athletic/video/8SUshsjyO9uXQO4/?source=athletic_user_shared_video_copylink&smid=url-share-tagledanje tekmi od 3 ujutru mi je potpuno poremetilo ritam, zaspim u 19h, probudim se u 12h, valjda cu zaspati do 3-4 pa se nesto normalizovati tokom vikendane ide vise ovako, too old fo this shit
June 12Jun 12 "if OG clanked that off the back rim, KAT would have had the greatest put-back buzzer beater dunk in NBA history"
June 12Jun 12 Popular Post 19 hours ago, hrkljush boys_2 said:Jedno, mozda glupo pitanje pred kraj, koji kanal uopste prenosi finale? Svaki put pokusavam vratiti na re tardiranoj areni, ali uopste nema u ponudi nba finale, poneka repriza ranijih utakmica finala. Onda se dovijam na razne nacine sporednim putevima da se odgleda cijeli mec.Imam 220 sportskih kanala na divljoj i 20ak na regularnoj kablovskoj. I nigde nema finala NBA.......ali mi zena rece sinoc: ja vec 3 godine uplacujem Amazon Prime, sto ne gledas NBA tamo? Nisam ni znao da to imamo.
June 12Jun 12 7 hours ago, Scouser said:Pa nisam navijački ni spurse ni boston haha. Prošle godine mi je Indy bila na putu da osvoji posle antologijskog plejofa i svih onih završnica za špice, i onda se sjebe Hali (a vrhunski je počeo tekmu), i rasprši nade ne samo za titulu nego i za naredne sezone. A ovim tragičnim trejdom za Zubca su samo utabali stazu za povratak u prosečnost koja ih krasi.Ma bili su lagan over nemoj zezati. Za plejof sam otprilike samo i pogodio spurse u finalu, sve ostalo je skrenulo, nema puno sreće na kladži u nba :) Pa to je kad krenuo plejof, pre sezone niko im nije prognozirao da će biti drugi na zapadu u regularnoj sezoni.