June 12Jun 12 Ja vas džinksujem na predikcijama i od prvog kola glasam protiv Niksa, i za finale sam isto. Tako da, gotovo je ovo.
June 12Jun 12 14 hours ago, Tsai said:Inace ortak i ja smo , kad smo igrali nba 97, mislili da umesto defense, defense... publika dere imlek, imlekNa kojoj konzoli je bila ta NBA 97? PS1?
June 12Jun 12 3 hours ago, Venom said:Good things come in threesUleteh u CH na kratko, pa je zahvaljujuci roamingu, poruka ponovljena. 3 hours ago, 1n54jd3r said:Jesi znao da imate?Jok ja. Ne gledam druge stvari do IPTVa i YouTubića.
June 12Jun 12 12 minutes ago, G. L. said:Na kojoj konzoli je bila ta NBA 97? PS1?Ja se sećam da sam je igrao na Segi u igraonicama i PC-ju kod kuce. Uvek išao samo na trojke, anticipirao small-ball.
June 12Jun 12 Ja sam imao NBA96 na SNESu, ali nisam siguran da li je 97ica isla na SP1 ili na SNES/SMD.
June 12Jun 12 34 minutes ago, G. L. said:Na kojoj konzoli je bila ta NBA 97? PS1?Mislim da smo na kompu igrali. 98 sigurno na kompu
June 12Jun 12 23 hours ago, Hele said:Zanima me da li u šestom osnovne prolaze ove fore ili je peti ipak limit.Cim se bar jedan som upecao, znaci da je proslo, samo ne znam koji si tacno razred
June 13Jun 13 https://www.nytimes.com/athletic/7357497/2026/06/13/james-harden-arrested-carrying-gun-houston/?source=user_shared_article&unlocked_article_code=1.p1A.8KnN.6oUdZZ1eVwug