June 12Jun 12 ne valja spremati ništa unapred a kamo ples. što bi rekao kravić,… So many tears I've criedSo much pain insideBut hele baby, it ain't over 'til it's overedit od selebritija je najbolji srećni spajk li Edited June 12Jun 12 by uini
June 12Jun 12 Ja vas džinksujem na predikcijama i od prvog kola glasam protiv Niksa, i za finale sam isto. Tako da, gotovo je ovo.
June 12Jun 12 14 hours ago, Tsai said:Inace ortak i ja smo , kad smo igrali nba 97, mislili da umesto defense, defense... publika dere imlek, imlekNa kojoj konzoli je bila ta NBA 97? PS1?
June 12Jun 12 3 hours ago, Venom said:Good things come in threesUleteh u CH na kratko, pa je zahvaljujuci roamingu, poruka ponovljena. 3 hours ago, 1n54jd3r said:Jesi znao da imate?Jok ja. Ne gledam druge stvari do IPTVa i YouTubića.
June 12Jun 12 12 minutes ago, G. L. said:Na kojoj konzoli je bila ta NBA 97? PS1?Ja se sećam da sam je igrao na Segi u igraonicama i PC-ju kod kuce. Uvek išao samo na trojke, anticipirao small-ball.
June 12Jun 12 Ja sam imao NBA96 na SNESu, ali nisam siguran da li je 97ica isla na SP1 ili na SNES/SMD.
June 12Jun 12 34 minutes ago, G. L. said:Na kojoj konzoli je bila ta NBA 97? PS1?Mislim da smo na kompu igrali. 98 sigurno na kompu
June 12Jun 12 23 hours ago, Hele said:Zanima me da li u šestom osnovne prolaze ove fore ili je peti ipak limit.Cim se bar jedan som upecao, znaci da je proslo, samo ne znam koji si tacno razred
June 13Jun 13 https://www.nytimes.com/athletic/7357497/2026/06/13/james-harden-arrested-carrying-gun-houston/?source=user_shared_article&unlocked_article_code=1.p1A.8KnN.6oUdZZ1eVwug