Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

ja imam drugačije mišljenje o njemu.

bio je 9 sezona u thunderima, ostao je do poslednjeg trenutka, iako je front office sjebao potencijalnu dinastiju.

u dubsima takođe nije otišao da ih ostavi bez ičega, već je uradio sign n trade, kojim su dobili diangello russella i pretvorili ga u wigginsa, koji je bio drugi ili treći najvažniji igrač u toj poslednjoj gsw tituli, verovatno i najimpresivnijoj

u bruklinu nije on ništa sjeb'o, već velečasni irving, opet je sačekao da se svi iskenjaju pa on zapalio u prvom pravom trejdu koji je zatražio - to je 15a sezona njegove nba karijere

o sunsima je nurk pričao, opet ne zvuči kao da je on bio neki problem

u principu, ljudi zamerija durantu što je zapalio u dubse koje je trebalo da izbace, da klay nije poludeo. meni je razumljiva želja da nakon toliko sezona izolacije, čovek poželi da igra u joga bonito sastavu i to je zaista tako i bilo, po meni najmoćniji basket koji sam gledao u životu uz drugi three-peat bullsa.

i to je radio 3x sezine, pa golema povreda i zapalio taman da ne obesmisle ligu. sve kul što se mene tiče.

• Replies 6.7k
  • Views 288k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Uh, meni je KD journey definicija luzeraja uz prateći narativ koji sa svojim alter egoima sam formira. Lik godinama juri po pravilu supertimove, bez još dva hall of famera neće ni da priča, visi u na papiru favoritima, a ti timovi budu skoro pa uvek lošoji od onog rigls koji je zaticao. Bez da merim njegovu ličnu odgovornost, pi'.

Sa druge strane, to je jedan od onih igrača koje bih radije gledao od 99% šampionskih timova u timu za koji navijam, makar igrali plejin.

Inače, Nurkov potkast je bio super, uz par tih problematičnih detalja. Način na koji je rezonovao kada je donosio neke najveće odluke je iznenađujuće promišljen i zreo.

7 minutes ago, kralj said:

Lik godinama juri po pravilu supertimove, bez još dva hall of famera neće ni da priča, visi u na papiru favoritima, a ti timovi budu skoro pa uvek lošoji od onog rigls koji je zaticao.

okej, međutim, koji superstar u zatraženom trejdu ili free agencyju, ne traži timove sa strava saigračima?

lebron, harden, anthony davies, irving, kawhi u clipperse, ranije garnett u celtics, nakon toga netsi okupljaju matore ali pierca, garnetta, joe johnsona

edit lillard kod giannisa

i obično se ti timovi nakon takve avanture resetuju. neki su došli do titule, neki nisu.

Edited by uini

Eron Vigins u Hoksima za 2 pika druge runde. Prestiju se napunila baterija na kompu, počelo je.

Stvar je u tome koliko puta on traži novi tim, a ne u tome što kad ga već traži, gleda da je što bolji.

Onda dođe u vrh timove i umesto da ih načini još boljima i uzme prsten, ništa od toga se ne desi i onda traži dalje.

Dobro, to mu je što mu je. Po talentu je top 10 svih vremena, a nikoga u to staviti neće.

opet kažem, u prvom delu karijere je bio lojalan i više nego što je racionalno a nije ostavljao spaljenu zemlju za sobom, počevši od dubsa pa nadalje

njegov đir, ne kažem da je idealan ali solidno bolji od mnogih drugih superstarova na temu

Just now, uini said:

ali solidno bolji od mnogih drugih superstarova na temu

Pošalji mi ih brate, ne mogu da nađem.

nba draft sutra/prekosutra na noć, prenosi arena ili je i to uzeo jbn amazon?

1 hour ago, Milošica said:

Pošalji mi ih brate, ne mogu da nađem.

naveo sam ih u mothership postu, burazere

Grk ode u Majami:

The Milwaukee Bucks are trading franchise icon Giannis Antetokounmpo and Bobby Portis to the Miami Heat for Tyler Herro, Kel'el Ware, Jaime Jaquez Jr., Kasparas Jakucionis, 3 first-round picks (including No. 13), 1 pick swap and 1 second-rounder, sources tell ESPN.

Ima i ovo:

Minnesota is sending Julius Randle and the No. 28 pick in the NBA Draft to the Brooklyn Nets in a three-team trade that sends Nic Claxton to the Chicago Bulls, sources tell ESPN. The Timberwolves will acquire Brooklyn’s No. 33 pick for Randle and No. 28.

Naz u ulozi starteta

p.s. Dajte 26/27 topic!

Edited by Have_Fun

Bruklin formira ekipu otpadnika, MPJ i Rendl, šteta što je Trej Jang produžio sa Vizardsima, no Zion je još uvek na tapetu, a tu negde je i Dža

bolje džaja u netse nego trajče, da malo de-džentrifikuje bruklin svojim utokama

Zanimljivo da Jović nije bio u paketu

3 minutes ago, Venom said:

Zanimljivo da Jović nije bio u paketu

Meni je stvarno misterija sta planiraju sa njim. Nije da ga mogu lako trejdovati, a prejak ugovor ima da ulazi sa klupe.

Pa ulaziće s klupe s_d

Majami ima sad sasvim dobru startnu petorku, pod uslovom da prodže Pauela, ali onda je na klupi blagi užas, Bobi Portis, Jović i džakovi krumpira. Aseta nemaju, salary cap pun, živ nisam da vidim šta će Rajli da iskopa.

Takođe, vrlo je (nažalost) moguće da Baksi ne smatraju Jovića kao koristan aset, pa zato nije bio deo trejda.