June 14Jun 14 31 minutes ago, uini said:dva debela nemcaGledaj kako ce da pronadju da mu je (Jalen-u) pradeda iz Knića il' iz blize okoline.Narod najstariji...
June 14Jun 14 Just now, Ogawa said:Gledaj kako ce da pronadju da mu je (Jalen-u) pradeda iz Knića il' iz blize okoline.Narod najstariji...može biti samo iz republike srpske (izuinjavam se ako je knić tamo, nisam dobar sa lokalnom i regionalnom geografijom)sad će se malko zaboraviti na OG anunobyja ali original god nas je dovukao do ove tekme a brunson presudio jer je njbolji pleja u clutchu a 5a tekma je bila clutch serije.studenti pobeđuju. Edited June 14Jun 14 by uini
June 14Jun 14 Da znas kakav kiseo kupus prave & valjaju po svetu sve bi ti bilo jasno. Knić sa okolinom.
June 14Jun 14 3 minutes ago, uini said:ah knić je u šumadiji, knin je iz republike srbske, sry : iI dalje nisi ubo 🤣
June 14Jun 14 volim kiseli kupus. leti me nekad baš uhvati neizdrž,što ga nema a ne sećam se kako gaje baba pravila za tri dana na terasi
June 14Jun 14 Just now, Hele said:I dalje nisi ubo 🤣brate knin je u repulici srbskoj, tu su nam oteli kosovo.
June 14Jun 14 3 minutes ago, uini said:brate knin je u repulici srbskoj, tu su nam oteli kosovo.Ma bolu na kur*i, nase je carstvo nebesko...
June 14Jun 14 sudjenje je bas bilo sramotno celu seriju, tu se jako rilejtujem sa republikon srpskom u kninu, ko da mi uzme
June 14Jun 14 Svaka čast Knicks-ima. Potpuno neočekivano, bar za mene.U drugim vestima, Topić operisao leđa. Koliko nema sreće.https://sports.yahoo.com/articles/nikola-topic-injury-okc-thunder-232933986.html
June 14Jun 14 Gleda se repriza.Gledam slikanje pre pocetka i ucini mi se Yoyo (uloga u Night one Earth) sa Spajk Lijem. Kad ono stvarno Simbolika… Edited June 14Jun 14 by Moonwalker
June 14Jun 14 Čestitke uiniju, ben stileru i spajk liju! Filmska serija Niksa, imam osećaj kao da su ljudi pobedili mašine, pogotovu u ovo vreme kada AI preuzima poslove od ljudi.