Monday at 12:075 days 43 minutes ago, goofs said:to, i najezda raznoraznih celebrityja koji uskaču na bendvegon, kao ceo život su ovo čekali, a ne bi znali da nabroje tri igrača. al će malo da se slikamo za instagramić, malo dresić, ovo onoovi koje sam prepoznao, leri dejvid, dzon stjuart, ben stiler, debeljan dzo, dzej zi, ovaj mali shalame ili kako, su svi prilicno redovni, pogotovo ako dodje plejofe sad ja fakat nisam ni tog malog iz dine prepoznao, tako da kontam da ih ima jos
Monday at 14:445 days 2 hours ago, Кристофер Лумумбо said:Kako ce da sasece u korenu?Kao sto mu rekao da potpise podrsku?
Monday at 15:185 days 2 hours ago, uini said:ovi koje sam prepoznao, leri dejvid, dzon stjuart, ben stiler, debeljan dzo, dzej zi, ovaj mali shalame ili kako, su svi prilicno redovni, pogotovo ako dodje plejofe sad ja fakat nisam ni tog malog iz dine prepoznao, tako da kontam da ih ima josA Taylor Swift? Sa sve delegacijom plavuša u TS majicama. I lagano si preskočio smaračicu Suini Mada se mora priznati da je NYK celebrity row >>> LAL celebrity row. Btw Jon Stewart nije bio na petoj tekmi nego je gledao negde u NYC u masi na video bimu. Respect za to.
Monday at 15:245 days pa dobro, tejlor svift dolazi zbog zabave. bila je u klivlendu u majici cavsa, sada knicksa, pre par sezona je isto bila u plejofuta svini je valjda iz euforije a bila je sad u san antonijusigurno ima puno vagonizacije, pa dovoljan razlog je kada je karta cca 10-15k zelembacasamo kazem da ovi koje sam video, uglavnom su rezidentiali opet, ja ne prepoznajem puno mladih osim shalameta, kojeg sam znao sa tekmi knicksa, mislio sam da je neki influenser, pa su mi na vajber kolegijumu objasnili gde sam ga gledaobili i spajk li i dzon mekinro
Monday at 16:165 days Zanimljiv trade proposition, deluje da bi mogao biti ok za sve tri strane u ovom trenutku:
Monday at 16:445 days Spliter u Čikagu, deluje kao dobar trener za sada, živ nisam ako uspe da povampiri ove nesrećnike
Monday at 17:165 days 58 minutes ago, 1n54jd3r said:Zanimljiv trade proposition, deluje da bi mogao biti ok za sve tri strane u ovom trenutku:zasto milvoki ne dobije brauna nego ovu gomilicu averidzara. ja ne bih to radio da sam na njihovom mestu, konkretan igrac kao brown ili jako dobri pikovi, pa nek ide djana u jutu huehue
Monday at 18:495 days pa ako je debeli ćaci najbolji igrač lige, poli dončić najseksiji, zašto ne bi dežmekasti brat branson bio najklač. kada je kraj tekme, nikada nisam sumnjao u njega, problem su ranije odluke ali u poslednjih 5x minuta žeže a to je esencija basketsportsa, imho. Edited Monday at 18:505 days by uini
Monday at 18:525 days tu je lepota košarke, on i jordan, božanstvo svega najboljeg u košarci, su u clutchu isti ili slični.