Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Kako ce da sasece u korenu?

• Replies 6.6k
  • Views 282.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

43 minutes ago, goofs said:

to, i najezda raznoraznih celebrityja koji uskaču na bendvegon, kao ceo život su ovo čekali, a ne bi znali da nabroje tri igrača. al će malo da se slikamo za instagramić, malo dresić, ovo ono

ovi koje sam prepoznao, leri dejvid, dzon stjuart, ben stiler, debeljan dzo, dzej zi, ovaj mali shalame ili kako, su svi prilicno redovni, pogotovo ako dodje plejof

e sad ja fakat nisam ni tog malog iz dine prepoznao, tako da kontam da ih ima jos

Torturo

Turturo

2 hours ago, Кристофер Лумумбо said:

Kako ce da sasece u korenu?

Kao sto mu rekao da potpise podrsku?

2 hours ago, uini said:

ovi koje sam prepoznao, leri dejvid, dzon stjuart, ben stiler, debeljan dzo, dzej zi, ovaj mali shalame ili kako, su svi prilicno redovni, pogotovo ako dodje plejof

e sad ja fakat nisam ni tog malog iz dine prepoznao, tako da kontam da ih ima jos

A Taylor Swift? Sa sve delegacijom plavuša u TS majicama. I lagano si preskočio smaračicu Suini rolleyes

Mada se mora priznati da je NYK celebrity row >>> LAL celebrity row. Btw Jon Stewart nije bio na petoj tekmi nego je gledao negde u NYC u masi na video bimu. Respect za to.

pa dobro, tejlor svift dolazi zbog zabave. bila je u klivlendu u majici cavsa, sada knicksa, pre par sezona je isto bila u plejofu

ta svini je valjda iz euforije a bila je sad u san antoniju

sigurno ima puno vagonizacije, pa dovoljan razlog je kada je karta cca 10-15k zelembaca

samo kazem da ovi koje sam video, uglavnom su rezidenti

ali opet, ja ne prepoznajem puno mladih osim shalameta, kojeg sam znao sa tekmi knicksa, mislio sam da je neki influenser, pa su mi na vajber kolegijumu objasnili gde sam ga gledao

bili i spajk li i dzon mekinro rozle

2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Turturo

The Big Lebowski You Said It GIF

Zanimljiv trade proposition, deluje da bi mogao biti ok za sve tri strane u ovom trenutku:

Spliter u Čikagu, deluje kao dobar trener za sada, živ nisam ako uspe da povampiri ove nesrećnike

58 minutes ago, 1n54jd3r said:

Zanimljiv trade proposition, deluje da bi mogao biti ok za sve tri strane u ovom trenutku:

zasto milvoki ne dobije brauna nego ovu gomilicu averidzara. ja ne bih to radio da sam na njihovom mestu, konkretan igrac kao brown ili jako dobri pikovi, pa nek ide djana u jutu huehue

Nadrealno

pa ako je debeli ćaci najbolji igrač lige, poli dončić najseksiji, zašto ne bi dežmekasti brat branson bio najklač. kada je kraj tekme, nikada nisam sumnjao u njega, problem su ranije odluke ali u poslednjih 5x minuta žeže a to je esencija basketsportsa, imho.

Edited by uini

tu je lepota košarke, on i jordan, božanstvo svega najboljeg u košarci, su u clutchu isti ili slični.

Da li je ovde konstatovan ovaj mali detaljcic