June 11Jun 11 6 hours ago, Hele said:Kako bi rankirao Sparse pre početka sezone, koji su tim po jačini?Pa iskreno bili su mi pri vrhu, dakle rekao bih da sam ih malo više cenio od većine, a pre samog plejofa sam u pogađalici sa ortacima stavio da osvajaju. doduše na drugoj strani mi je stajao Boston. Ali gde ćeš veću potvrdu da sam pogrešio od ovakvih nakarada i brainfartova koje su nam podarili u finalnoj seriji. Ipak su zeleni još Edited June 11Jun 11 by Scouser
June 11Jun 11 9 minutes ago, Scouser said:doduše na drugoj strani mi je stajao Boston.spursi-boston-partizan, ne valja ti ta logika životna.pri čemu su ovi spursi manirizam popove renesanse, luk kornet, izdajnik kome smo dali uhljeb, je naučio sve ostale u spursima kako se prljavo igra u bostan gradu, pasuljgradu. ružne scene.
June 11Jun 11 14 minutes ago, Scouser said:Pa iskreno bili su mi pri vrhu, dakle rekao bih da sam ih malo više cenio od većine, a pre samog plejofa sam u pogađalici sa ortacima stavio da osvajaju. doduše na drugoj strani mi je stajao Boston. Ali gde ćeš veću potvrdu da sam pogrešio od ovakvih nakarada i brainfartova koje su nam podarili u finalnoj seriji. Ipak su zeleni jošPa ti onda treba da uzimaš dobre pare igrajući kladžu.Sparsi su bili prilično bedno rangirani pre početka sezone, nešto mi se baš ne uklapa u priču da ne valja trener koji tim, koji se ovako kotirao pre početka sezone, dovede do finala
June 11Jun 11 enivejz, od topole, do topoleRon Swoboda. Stephane Matteau. Graeme Lloyd. David Tyree. OG Anunoby.The pantheon of players who’ve come to New York and stamped themselves in playoff lore is short and sweet and celebrated. Anunoby’s Right Hand of God tip-follow with 1.2 seconds left completed a 30-point turnaround, the largest comeback in NBA Finals history, lifting the New York Knickerbockers to within one win of their first title since 1973. Diving catches in the World Series, a double-overtime series-winning goal, an improbable stretch of dominance, a freak play you couldn’t repeat if you tried 100 times . . . and OG may have topped them all.https://www.postingandtoasting.com/knicks-features-profiles/84751/knicks-107-spurs-106-its-good-its-good-its-good
June 11Jun 11 ne morate da klikćete na link, ja ću vam sve pejstovatiWithout the bitter life wouldn’t taste so sweet, but for the first 40 minutes the Knicks played like their pregame meal was grapefruit rinds. San Antonio built the biggest halftime lead for any Finals road team — 27. With just over nine minutes left, the Spurs were up 20. In an irony worthy of O. Henry, it happened despite Mike Brown’s team, having raised the issue of the free throw disparity after Game 3, quadrupling the visitor’s attempts by the break (23-6).
June 11Jun 11 8 minutes ago, bios said:Jel može tema da promeni ime u uini’s speaker córner?ja sam za, ako su oppcije B, 82-0 i cardiB tits pod Cfinale, je, moj tim igra finale nakon 560 godina, izdrži, taman ako si partizanovac iz boston spursa
June 11Jun 11 i onda mi kao navijamo za denver da debeli može da prska šampanj sa snoubord naočarima. i da imaju povorku neku kroz grad dok jokara pati za štalom u sombolendu. truba je jedino što će ovi uzet pokal u teksasu. ny će da gori.
June 11Jun 11 10 minutes ago, nisam ja said:i onda mi kao navijamo za denver da debeli može da prska šampanj sa snoubord naočarima. i da imaju povorku neku kroz grad dok jokara pati za štalom u sombolendu.truba je jedino što će ovi uzet pokal u teksasu. ny će da gori.+1, zbog onog mozemo li sada kuci prenemaganja ne zasluzuje nijedan prsten vise niti ce prestici Olajdzuvona na vecitoj listi.Hajp I lozenje Njujorcana je nesto najbolje sto se ovom sportu moglo dogoditi Edited June 11Jun 11 by dillinger
June 11Jun 11 neozbiljna su fransiza niksi, ne vidim kako uzimaju ovu. sparsi na duh dankana i manua lagano 3:4
June 11Jun 11 Popular Post Inace ortak i ja smo , kad smo igrali nba 97, mislili da umesto defense, defense... publika dere imlek, imlek