June 11Jun 11 sad sam tek video šta je Lisica uradio, pa jbt, ne sme plejmejker da ima ovakav nivo neinteligencije (osim ako se ne zove Rasel i preziva na V).OG je faca, on i Bridges su mi mnogo gotivni
June 11Jun 11 Ništa to nije neobično za Lisicu. Nije ni čudo da se on i Morant pominju oko Denvera, valjda računaju da su intelektualno superiorni pa da i taj forte upucaju.
June 11Jun 11 napisao sam na prethodnoj strani, ugasio strim na pola druge cetvrtine, jos neko vreme cekirao rez, vidim, ne pada ispod 15 a bude oko 20 i zaspao. budim se u 09h i nisam siguran jal je java il san
June 11Jun 11 18 minutes ago, uini said:napisao sam na prethodnoj strani, ugasio strim na pola druge cetvrtine, jos neko vreme cekirao rez, vidim, ne pada ispod 15 a bude oko 20 i zaspao. budim se u 09h i nisam siguran jal je java il sane jbte, ja bi se roknuo da navijam za nikse i odem da spavam pred najveci kambek u istoriji finala. meni su dragi i jedni i drugi. simpatisem u seriji spurs jer su mladji i izbacili su ogavni OKC.
June 11Jun 11 29 minutes ago, uini said:napisao sam na prethodnoj strani, ugasio strim na pola druge cetvrtine, jos neko vreme cekirao rez, vidim, ne pada ispod 15 a bude oko 20 i zaspao. budim se u 09h i nisam siguran jal je java il sanbemte navijacu... razocarao si me djoubrevo
June 11Jun 11 11 minutes ago, banecare1 said:e jbte, ja bi se roknuo da navijam za nikse i odem da spavam pred najveci kambek u istoriji finala.meni su dragi i jedni i drugi. simpatisem u seriji spurs jer su mladji i izbacili su ogavni OKC.znas kako, posto mora da se radi, izabrao sam korektno, pogledacu snimak2 minutes ago, MTD said:bemte navijacu...razocarao si me djoubrevocekao sam na pojas presvete bogorodice, krenuo jak pljusak i oluja i ja otisao!1
June 11Jun 11 Sa trenerom nemačem pojma i ovakvim greškama u finalnoj seriji, bila bi sramota da Spursi imaju i šansu da osvoje. Taman je rezultat kako treba. U početku rekoh ona prva dva poraza ajd, bili su umorni od prethodne serije, nisu imali pauzu. Onda pogledaš malo i shvatiš da tu nema nikakvog prilagođavanja, odluke na terenu kriminal, greške u završnici za zatvor. Treba NY lepo ovo da završi u sledećoj da ne gledamo ovu blamažu više.
June 11Jun 11 prilagodio se u smislu da nakon druge tekme, wemby opet igra onog free safetyja, tj zonu oko kosa, umesto da cuva townsaali da, neiskusna ekip i neiskusan trener. da nije kontinuirane pomoci sudija, blaze ili najskandaloznije, kao u tekmi 2, dobijali bi knicksi komotnijespursi imaju vrhunsku defanzivu, imaju je i knicksi ali ne na tom nivou - nedostaje im kilometraze za napad, tj kontrolu tekme, sto je jebiga i normalno ako su ti tri glavna igraca u trecoj, drugoj i prvoj sezoninema potrebe da liga upinje toliko za novom superstar storijom, imaju oni vremena u narednih 10 godina, jer mogu da dodaju bilo kakav profil igraca na ova tri glavna skoro rukija i ferceraceedit @Scouser Edited June 11Jun 11 by uini
June 11Jun 11 5 minutes ago, Scouser said:Sa trenerom nemačem pojma i ovakvim greškama u finalnoj seriji, bila bi sramota da Spursi imaju i šansu da osvoje. Taman je rezultat kako treba. U početku rekoh ona prva dva poraza ajd, bili su umorni od prethodne serije, nisu imali pauzu. Onda pogledaš malo i shvatiš da tu nema nikakvog prilagođavanja, odluke na terenu kriminal, greške u završnici za zatvor. Treba NY lepo ovo da završi u sledećoj da ne gledamo ovu blamažu više.Kako bi rankirao Sparse pre početka sezone, koji su tim po jačini?
June 11Jun 11 1 hour ago, napadaj said:Naravno da je i dalje Jokić najbolji na svetu, a ne VembiNot even close. Kada je imao onu partiju od 40 toliko je bilo komentara ovaj je bog ovaj je kralj ceo svet se klanjao, a Jokić je imao takvih 50 neke i sa trip dablom, imao je 50 poena utakmice sa tripl dablom itd.Ali gledam ga kako čovek rotira u odbrani, koliko se kida i lomi, ne štedi se 1 promil, pristup ima najbolji mogući i svaka mu čast na tome sa obzirom da je već sada mega zvezda, ne pravi nikakve kompromise, štednje i sl. Neprocenjiva odbrambena sila za imati u reketu, ako Gober dobija 50 miliona samo za odbranu ovaj vredi barem 150.Ne znam da li je i pre OKC serije bio toliko nakurčen (ne mislim nužno loše, svakako će mu trebati) mislim da su ga u toj seriji ispizdeli kao što su ispizdeli ceo svet i da je zbog toga postao kurčevit i rešio da se krlja sa njima njihovim sredstvima.Edit: što se tiče proslave titule, samo zbog toga bih voleo SA da osvoji, iskočilo mi je X klipova kako NY navijači tuku, skidaju dresove, maltretiraju navijače SA. Moguće da takvih primera ima uvek, naravno, a da do nas ne dođu, ali ne sećam se da sam ih ikad video. Edited June 11Jun 11 by Mil@n
June 11Jun 11 nista ne jinxujem. na osnovu vidjenog do sada, knicksi vode 3-1 na neodustajanje i og anunobyja, to je (neodustajanje) relativno glavna karakteristika ekipe cele sezone.igramo odlicnu odbranu ali napad niti jednom u cetiri tekme nije bio veoma dobar