Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

sad sam tek video šta je Lisica uradio, pa jbt, ne sme plejmejker da ima ovakav nivo neinteligencije (osim ako se ne zove Rasel i preziva na V).

OG je faca, on i Bridges su mi mnogo gotivni

• Replies 6.6k
  • Views 282.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ništa to nije neobično za Lisicu. Nije ni čudo da se on i Morant pominju oko Denvera, valjda računaju da su intelektualno superiorni pa da i taj forte upucaju.

Uini, jesi probudio komšiluk?

napisao sam na prethodnoj strani, ugasio strim na pola druge cetvrtine, jos neko vreme cekirao rez, vidim, ne pada ispod 15 a bude oko 20 i zaspao. budim se u 09h i nisam siguran jal je java il san

Uvek je lepo kada se zapusi francuski prepotenko.

18 minutes ago, uini said:

napisao sam na prethodnoj strani, ugasio strim na pola druge cetvrtine, jos neko vreme cekirao rez, vidim, ne pada ispod 15 a bude oko 20 i zaspao. budim se u 09h i nisam siguran jal je java il san

e jbte, ja bi se roknuo da navijam za nikse i odem da spavam pred najveci kambek u istoriji finala.

meni su dragi i jedni i drugi. simpatisem u seriji spurs jer su mladji i izbacili su ogavni OKC.

29 minutes ago, uini said:

bemte navijacu...

razocarao si me djoubrevo

11 minutes ago, banecare1 said:

e jbte, ja bi se roknuo da navijam za nikse i odem da spavam pred najveci kambek u istoriji finala.

meni su dragi i jedni i drugi. simpatisem u seriji spurs jer su mladji i izbacili su ogavni OKC.

znas kako, posto mora da se radi, izabrao sam korektno, pogledacu snimak

2 minutes ago, MTD said:

bemte navijacu...

cekao sam na pojas presvete bogorodice, krenuo jak pljusak i oluja i ja otisao!1

Sa trenerom nemačem pojma i ovakvim greškama u finalnoj seriji, bila bi sramota da Spursi imaju i šansu da osvoje. Taman je rezultat kako treba. U početku rekoh ona prva dva poraza ajd, bili su umorni od prethodne serije, nisu imali pauzu. Onda pogledaš malo i shvatiš da tu nema nikakvog prilagođavanja, odluke na terenu kriminal, greške u završnici za zatvor. Treba NY lepo ovo da završi u sledećoj da ne gledamo ovu blamažu više.

9 minutes ago, MTD said:

bemte navijacu...

Ima dedlajn danas.

prilagodio se u smislu da nakon druge tekme, wemby opet igra onog free safetyja, tj zonu oko kosa, umesto da cuva townsa

ali da, neiskusna ekip i neiskusan trener. da nije kontinuirane pomoci sudija, blaze ili najskandaloznije, kao u tekmi 2, dobijali bi knicksi komotnije

spursi imaju vrhunsku defanzivu, imaju je i knicksi ali ne na tom nivou - nedostaje im kilometraze za napad, tj kontrolu tekme, sto je jebiga i normalno ako su ti tri glavna igraca u trecoj, drugoj i prvoj sezoni

nema potrebe da liga upinje toliko za novom superstar storijom, imaju oni vremena u narednih 10 godina, jer mogu da dodaju bilo kakav profil igraca na ova tri glavna skoro rukija i fercerace

edit @Scouser

Edited by uini

5 minutes ago, Scouser said:

Sa trenerom nemačem pojma i ovakvim greškama u finalnoj seriji, bila bi sramota da Spursi imaju i šansu da osvoje. Taman je rezultat kako treba. U početku rekoh ona prva dva poraza ajd, bili su umorni od prethodne serije, nisu imali pauzu. Onda pogledaš malo i shvatiš da tu nema nikakvog prilagođavanja, odluke na terenu kriminal, greške u završnici za zatvor. Treba NY lepo ovo da završi u sledećoj da ne gledamo ovu blamažu više.

Kako bi rankirao Sparse pre početka sezone, koji su tim po jačini?

1 hour ago, napadaj said:

Naravno da je i dalje Jokić najbolji na svetu, a ne Vembi

Not even close. Kada je imao onu partiju od 40 toliko je bilo komentara ovaj je bog ovaj je kralj ceo svet se klanjao, a Jokić je imao takvih 50 neke i sa trip dablom, imao je 50 poena utakmice sa tripl dablom itd.

Ali gledam ga kako čovek rotira u odbrani, koliko se kida i lomi, ne štedi se 1 promil, pristup ima najbolji mogući i svaka mu čast na tome sa obzirom da je već sada mega zvezda, ne pravi nikakve kompromise, štednje i sl. Neprocenjiva odbrambena sila za imati u reketu, ako Gober dobija 50 miliona samo za odbranu ovaj vredi barem 150.

Ne znam da li je i pre OKC serije bio toliko nakurčen (ne mislim nužno loše, svakako će mu trebati) mislim da su ga u toj seriji ispizdeli kao što su ispizdeli ceo svet i da je zbog toga postao kurčevit i rešio da se krlja sa njima njihovim sredstvima.

Edit: što se tiče proslave titule, samo zbog toga bih voleo SA da osvoji, iskočilo mi je X klipova kako NY navijači tuku, skidaju dresove, maltretiraju navijače SA. Moguće da takvih primera ima uvek, naravno, a da do nas ne dođu, ali ne sećam se da sam ih ikad video.

Edited by Mil@n

Scouser VS uini jynx war

nista ne jinxujem. na osnovu vidjenog do sada, knicksi vode 3-1 na neodustajanje i og anunobyja, to je (neodustajanje) relativno glavna karakteristika ekipe cele sezone.

igramo odlicnu odbranu ali napad niti jednom u cetiri tekme nije bio veoma dobar