Saturday at 08:281 day 4 hours ago, bios said:Choke Knicksa, posle ovakvog kraja utakmice dobar fazon užasno se odigralo poslednjih 5mins, kada smo ih već razmontirali sa protokom lopte. brunson hobluje parket, castle ga davi a na sve to čak ne ubacuje i neke otvorene šuteve i polaganja. brown zvao tri tajm auta, da ne kažem daj mauta i nije promenio ništa.ovo bi iskusnija ekipa preokrenula, nema tu šta da se pravim blesav, bez obzira na baš bezobrazno suđenje u tekmi dva i objektivno vrhunsku defanzivu spursa (i knicksa)that being said, izuzetno sam zadovoljan i rezultatom i partijom, towns i OG nastavili svoje, bridges porobio, da ne pominjem redom sad svakoga Edited Saturday at 08:311 day by uini
Saturday at 08:471 day De’Aaron Fox scored more points in the opening frame than in Game 1 and the Spurs had nine assists, after only 16 last game. They opened hot from deep, too, all adding up to their highest-scoring quarter of the series (35 points). The home team was living up to the story they’ve sold themselves: they simply weren’t themselves Wednesday; they’re the better team; normal reality will resume shortly. - matt miranda
Saturday at 12:281 day Mike Brown kad su ga pitali kako su stigli dovde: učiti, učiti i samo učiti. To mi je pre sezone rekao Voljeni Vođa
Saturday at 12:341 day (karlo) antonije antonije, ti si komunista, volimo te volimo, k'o isusa hrista.
Saturday at 13:251 day 3 hours ago, John Dies at the End said:Dobri moj Wini-e, 'ladi pivo vino etc , bookirao sam kartumorate da mi date neka bazična usmerenja: ja sam došao ovde sa istim nickom a vi svi cepate neke nuevo nickove pa ne znam sa kim imam cast da diskutujem
Saturday at 14:361 day 11 hours ago, bios said:Jel ovo prvi čelendž od početka? Kakva gospoda su oba treneraA tek početak, 6 minuta igre bez tajmauta. Nisam nešto investiran, ali jeste bio dobar basket. Žao mi je zbog količine fanova Niksa na tribinama, valjda ljudi hoće da povrate pare koje su dali za sezonske i očekuju još dve tekme kod kuće. Edited Saturday at 14:361 day by reg
Saturday at 15:461 day 3 hours ago, Venom said:Mike Brown kad su ga pitali kako su stigli dovde: učiti, učiti i samo učiti. To mi je pre sezone rekao Voljeni Vođa
Saturday at 15:511 day Ako niksi osvoje titulu bas odavno nije bio neki tim koji svoj core igraca nisu uzeli na draftu.