June 6Jun 6 De’Aaron Fox scored more points in the opening frame than in Game 1 and the Spurs had nine assists, after only 16 last game. They opened hot from deep, too, all adding up to their highest-scoring quarter of the series (35 points). The home team was living up to the story they’ve sold themselves: they simply weren’t themselves Wednesday; they’re the better team; normal reality will resume shortly. - matt miranda
June 6Jun 6 Mike Brown kad su ga pitali kako su stigli dovde: učiti, učiti i samo učiti. To mi je pre sezone rekao Voljeni Vođa
June 6Jun 6 3 hours ago, John Dies at the End said:Dobri moj Wini-e, 'ladi pivo vino etc , bookirao sam kartumorate da mi date neka bazična usmerenja: ja sam došao ovde sa istim nickom a vi svi cepate neke nuevo nickove pa ne znam sa kim imam cast da diskutujem
June 6Jun 6 11 hours ago, bios said:Jel ovo prvi čelendž od početka? Kakva gospoda su oba treneraA tek početak, 6 minuta igre bez tajmauta. Nisam nešto investiran, ali jeste bio dobar basket. Žao mi je zbog količine fanova Niksa na tribinama, valjda ljudi hoće da povrate pare koje su dali za sezonske i očekuju još dve tekme kod kuće. Edited June 6Jun 6 by reg
June 6Jun 6 3 hours ago, Venom said:Mike Brown kad su ga pitali kako su stigli dovde: učiti, učiti i samo učiti. To mi je pre sezone rekao Voljeni Vođa
June 6Jun 6 Ako niksi osvoje titulu bas odavno nije bio neki tim koji svoj core igraca nisu uzeli na draftu.
June 6Jun 6 Brunson sa popustom omogućio da sastave ekipu,statua stiže ispred MSG113 miliona je manje uzeo
June 6Jun 6 1 koga boli qrac, to samo znaci dy je leon ruzha uradio dobar posao 2 mitch lobinson i deucd mcbride nisu core??