June 8Jun 8 13 minutes ago, Venom said:Bitno je da si k'o neki pandur pomerio stranu na 421 i rekao dosta ste duvalizašto si salty, imam neke vajber kolege, trude se svašta da urade na temu, kažu 0-82 ne ide. a video sam drastičnije od ovog ponuđenogsvakako je tema slava knicksa, sveti antonije ubiva vembanjamu, jebo igrice, meni su moju premestili van basketa, mogu i ovo.hajde da pričamo o ljubavi što bi rekla bejbi dolz lolz
June 8Jun 8 ipak večeras, gli znaeAI OverviewThe New York Knicks play Game 3 of the NBA Finals against the San Antonio Spurs tonight (Monday, June 8, 2026). The game tips off at 8:30 PM EDT at Madison Square Garden in New York.Ticketmaster US +1
June 8Jun 8 7 hours ago, Ayatollah said:Hajde probamo obrnuto. Ovo je moj rekord za sada:Ovo je teže nego što sam mislio, odigrao sam 5 partija i ne mogu ispod 4 pobede da spustim 😁
June 9Jun 9 neverovtne su kultorološke razlike u shvatanju vremena kod amerikanaca, u NFL-u utakmice počinju u nedelju u 19 i u 19.00 je kickoff na svim stadionima u isto vreme. u bejzbolu u 20.03 i u 20.03 ide prvi pitcha u NBA i u hokeju, kad su utakmice u 19, oni u 19.10 pevaju himu, drugi se istežu, treći izvode veterane. a sve ih prenose iste televizije, ne znam kako ih oni ne pritegnu
June 9Jun 9 Kad je Wemby na klupi, okuraze se svi Niksi da idu na prodor. Tako su se vratili u tekmu. Nakon povratka Wembija, strpljivi napadi i ekzekucija. OG, Hart, JB naizmenicno. NYK preuzeli vodjstvo i sa lepim momentumom ulaze u drugo poluvreme.Jedino je tata Brunson isforsirao i potrosio challenge na sina. Edited June 9Jun 9 by 1n54jd3r