Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

• Popular Post

Pocelo finale, 10 strana neke igrice, o utakmici jedna dve.

• Replies 6.3k
  • Views 265.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

15 minutes ago, goofs said:

jel KAT najtežu mečap za krakatog u ligi? dovoljno pokretan i snažan da može jako i do samog kraja, a može i da pripali iz daljine pa ovaj ne sme da sidraši

1 na 1 je jokic (37.3p, 10.9r and 9.1a vs wemby). strateski im kat jeste problem zbog tog izvlacenja iako mi je utisak da previse izlazi wemby. povuce ga mlados umesto da digne tu metlu gore i da ne ide dalje od 5m od kosa. mozda ce biti promena u sledecoj, tipa krakatau na hartu .

Da, po učinku definitivno Jokić, ali nešto mi se čini da je SAS skroz druga zver kada ovaj nije u reketu. SGA je maltene izbegavao da ide pod koš, a sinoć Branson se pošteno razmahao, i svaki minut Korneta je bio fešta. Odlično je spremio utakmicu Braun.

KAT nije puno šutirao iz daljine, ali cenim da će u bar jednog tekmi da pripali 7-8 trojki.

da da, kljuc je da vembi bude blize sredini i i jedni i drugi to znaju. prvu su spursi probali ovako, bice prilagodbi za sledecu. i ovu su mogli da dobiju, par katastrofa odluka u poslednjih minut dva su ih kostale na kraju uklj onaj retardirani faul Foxa. ne treba lisica da zavrsava tekme

Meni je utisak da su SAS ispustili pobedu. Dopustili su Niksima da se vracaju iz minusa, a onda u clutch zavrsnici kao izduvan balon.

2 hours ago, goofs said:

jel KAT najtežu mečap za krakatog u ligi? dovoljno pokretan i snažan da može jako i do samog kraja, a može i da pripali iz daljine pa ovaj ne sme da sidraši

u suštini, kombinacija njega mitch lobinsona jeste najzeznutiji matchup za wembyja u ligi.

mitch je obavio svoje za 15mins vrhunski

da, nema predaha ni kad KAT izađe. s druge strane, pali se vatra, vrti se janje kad god uđe Kornet, za kog ne mislim da je toliko loš igrač, samo je SAS igra toliko Vembi-oriented. sličan problem kao u Denveru.

2 hours ago, glibav said:

Pocelo finale, 10 strana neke igrice, o utakmici jedna dve.

cestitke @napadaj

Ja odigrao svega jedan ili dva kruga, nisam imao vremena za više lolol

Podsetio si me sad na igricu, uzeo sad i iz prve bam

1780596926878839633681162844897.png

wilt iz dubsa, to je tipa 9 od 10 82-0 rezultata koje sam danas video

ja stigao do 81-1 iz 20og puta, sve ekipa iz 60ih i lebron na SF, samo što imam wilta iz 76ersa, jbga

Rutinski Niksi, nije stoka razlike kao do sad ali uspeli ipak dvocifreno

Ide metla, nema opustanja

Hahahhhhhahahahhhahahaaha

ok daš šalu i primiš šalu ali ovo je too heavy, ne sviđa mi se, ali vredi samo zbog Rudija Tomljanovića na kraju D

Kucnuo je cas za 57-112, bez drame i napetosti do 2-0