June 6Jun 6 Ovo je faul na sutu za tri. Mora proci ovaj challenge Nicksa. Egal u clutch time. Edited June 6Jun 6 by 1n54jd3r
June 6Jun 6 Au kakav brainfart SAS-a, Wembyjev pas u tranziciji za Castle-a koji ne gleda gde je lopta. Edited June 6Jun 6 by 1n54jd3r
June 6Jun 6 Ovo je moralo biti rutinsko gazenje, useravanje u zivot pred dolazak u MSG a ovako ce se ovi jos loziti i dati sve od sebe u trecoj1 uzas ali moze se ispraviti utisak za par dana i onda ludilo mozga
June 6Jun 6 auh kakav fuck-up spursa u finišuvembi je usro onaj pas, a šut na kraju, jbg, rezonski i iz neloše pozicije, nije htela da uđemada sam ja od stare škole, zajebao je i Castle, ne smeš da trčiš onako u kontru i da ne znaš gde je lopta
June 6Jun 6 4 hours ago, uini said:puno srece na kraju, veliki chouk bransona i majke braunaajmoooo djubrivoo njujorski sine
June 6Jun 6 4 hours ago, bios said:Choke Knicksa, posle ovakvog kraja utakmice dobar fazon užasno se odigralo poslednjih 5mins, kada smo ih već razmontirali sa protokom lopte. brunson hobluje parket, castle ga davi a na sve to čak ne ubacuje i neke otvorene šuteve i polaganja. brown zvao tri tajm auta, da ne kažem daj mauta i nije promenio ništa.ovo bi iskusnija ekipa preokrenula, nema tu šta da se pravim blesav, bez obzira na baš bezobrazno suđenje u tekmi dva i objektivno vrhunsku defanzivu spursa (i knicksa)that being said, izuzetno sam zadovoljan i rezultatom i partijom, towns i OG nastavili svoje, bridges porobio, da ne pominjem redom sad svakoga Edited June 6Jun 6 by uini