June 9Jun 9 castle porobio, ni mvp OG nije mogao da pomogne; ostaje mi da se nadam da ne moze da ponovi odma ovakvu partiju, inace sledi klasican knicks sunovratglavni adjustment je da wemby ne cuvs townsa nego prostorbolji su bili skoro celu tekmu, toeto
June 9Jun 9 ubugario vas Tramp, ko onomad Toma grobar Novaka Đokovićatreba ga držati što dalje od Gardena
June 9Jun 9 1 hour ago, goofs said:ubugario vas Tramp, ko onomad Toma grobar Novaka Đokovićatreba ga držati što dalje od GardenaTramp, Zli i Stefon Kesl rešili tekmu, Tauns pomogao.
June 9Jun 9 K'o Zli Poručnik kad se kladi na Dodgerse jer vode 3-0 i na kraju Metsi uzimaju seriju. Fucking Strawberry 😆
June 9Jun 9 1 hour ago, Hele said:Što tačno?Zato što je neumesno i neprimereno, čoveka gledaju i slušaju milioni, ima ćerku koliko znam, možda i više njih.
June 9Jun 9 Dao je kompliment ženi, na način na način na koji bi joj se, nema sumnje, svideo.Jednako kao da je nekoj slatkici, koja je izašla sa namerom da svima pokaže koliko je swatka, rekao da je slatka.
June 9Jun 9 12 hours ago, Filozof manijak said:Bukvalno je Zli sjebao Nikse, onoliki džinks ni MJ23 ne bi uspeo da savladaBukvalno sam mislio da ce ih unakaziti i resiti seriju ali Tramp i liga su imali drugi plan, mora ipak bar malo neke drame. Ide u 4-2 za Nikse
June 9Jun 9 5 hours ago, Mil@n said:Zato što je neumesno i neprimereno, čoveka gledaju i slušaju milioni, ima ćerku koliko znam, možda i više njih.zena samo sto ne izbaci picku da milioni vide i onda su par reci barkleya neumesni i neprimereni
June 9Jun 9 11 minutes ago, 189- said:zena samo sto ne izbaci picku da milioni vide i onda su par reci barkleya neumesni i neprimereni Jbt, lik radi na mainstream nacionalnoj sportskoj platformi...ne na pinku ili informeru
June 9Jun 9 i carlsova cerka je barem nekoliko puta zaigrala u klubu uz ove besmrtne stihove cardi d:Beat it up, nigga, catch a chargeExtra large and extra hardPut this pussy right in your faceSwipe your nose like a credit cardHop on top, I wanna rideI do a kegel while it's insideSpit in my mouth, look in my eyesThis pussy is wet, come take a diveTie me up like I'm a surpriseLet's roleplay, I'll wear a disguiseI want you to park that big Mack truck right in this little garageMake it cream, make me screamOut in public, make a sceneI don't cook, I don't clean
June 9Jun 9 14 minutes ago, 1n54jd3r said:Jbt, lik radi na mainstream nacionalnoj sportskoj platformi...ne na pinku ili informerua kladim se da je bilo smesno kada je ismevao ziona koliko je debeo ili koliko je celav lebron