Wednesday at 21:544 days 33 minutes ago, uini said:@bios , probaj bez statsa, pa kad ti izleti ekipa iz vremena prohibicije, da vidis kako je ubavoHtedoh bez ststsa, pa ipak ipak kliknem classic. Posle nisam ni gledao statse, jer je ovo što mi je nudilo bilo too obviously šta birati. Neka ostane ovaj win iz prve, ne treba mi i ova navlaka
Wednesday at 21:574 days 27 minutes ago, Calavera said:i dalje nisam načisto kako se boduje ovo, očito nije samo do sabiranja cifri jer trojica od ovih pet imaju nule u stocksima:u sezdesetima se nisu vodili statsi za stockse
Wednesday at 22:074 days Igra je prestroga prema pass-first plejmejkerima: Stockton, Kidd, Nash, pa i Payton i Chris Paul - ni sa jednim nisam ni blizu 75, rijetko dohvatim 70.
Wednesday at 22:204 days 2 hours ago, Lezilebovich said:Ja sam ga dobio 3 puta u pola sata igre ... dobio neko čikago 90 ?Seksi
Wednesday at 22:414 days 33 minutes ago, pojmaš said:Igra je prestroga prema pass-first plejmejkerima: Stockton, Kidd, Nash, pa i Payton i Chris Paul - ni sa jednim nisam ni blizu 75, rijetko dohvatim 70.I Medžik je samo neki klošar sa 19 poena. 74 pobede maj es.
Wednesday at 23:294 days David Robinson statisticki kida Dunkan-a. Melo je slabasan. Luka je najbolji za PG. Ako se izuzmu Wilt i Russel iz onih era pre hrista, u pravu je @Zli Gli , omladinci pumpaju statistiku
Thursday at 02:423 days Ma gde odlična, ciglari se obostrano, a Wemby i Brunson prednjače. Ali jeste odmor za oči posle onog festivala flopa, čupanja za kosu, gaženja i sličnog niktovluka.
Thursday at 03:203 days Knicks došli po brejk i odmah uzeli. Svaka čast. Wemby ubedljivo najgora utakmica u plejofu. Brunson isto užasan u prve tri četvrtine, a u četvrtoj je prelomio za Knickse.