June 9Jun 9 2 minutes ago, 1n54jd3r said:Jedino je tata Brunson isforsirao i potrosio challenge na sina.Jeste, ovo je bio dosta jak momenat
June 9Jun 9 SAS deluju bolje u trecoj. JB 4 licne. Harper mladjani i dalje ruki senzacija, neuplasen, napada bez respekta.
June 9Jun 9 Ubode Wemby bitnu trojku uz faul Mica Robinsona. Ne znam kako sad traze Niksi celendz, valjda su ga potrosili u drugoj cetvrtini?!?
June 9Jun 9 4 minutes ago, 1n54jd3r said:Plus 8 i napad za SAS. Deluje da je gotovo ovo. Odoh spavati, ipak je radni dan.ne idi, kakvi gotovo
June 9Jun 9 1 hour ago, bios said:Cool trolovanje Trampare kanadskom zastavom na krovuTo je na svakpj utakmici. Plus je Dolan BFF sa Trumpom Edited June 9Jun 9 by Peter Fan
June 9Jun 9 5 minutes ago, Peter Fan said:To je Ma svakpj utakmici. Plus je Dolan FF sa TrumpomMa to su neki interni NYC fazoni, ne želim previše da znam o tome Više sam mislio na kadar zastave pa Trampare. Ono kad neki car od kamermana troluje, da se vlasi ne dosete. Sad će guza da zvaće gaće, sledeća je za Knikcse do or die. Što bi rekli ovde lokalci, don’t mess with Texas.
June 9Jun 9 E moj Donalde, nisi mogao cetvrtu da sacekas kad bude 3-0Tauns falio sinoc napadacki, pojavice se u sledecoj i resavamo. Treba jebati caplju za ono guranje Bransona na pocetku, mnogo glumi nekog taf gaja a smesan je