June 3Jun 3 5 minutes ago, uini said:ovo mi ide bolje, iz prveova petorka taman za onu vivekovu 4v5 ideju
June 3Jun 3 Prvi pokušaj i nisam koristio te đokere. Ne pipam više ništa!Edit: da odem danas duplatim neki loto? Edited June 3Jun 3 by bios
June 3Jun 3 @bios , probaj bez statsa, pa kad ti izleti ekipa iz vremena prohibicije, da vidis kako je ubavo
June 3Jun 3 Posle prvog drafta gde mi je najveća zvezda bio Brunson, dobijem sledeći gde izvučem i Karima i Wilta i Šeka
June 3Jun 3 Kad se sve gleda tamo kroz statse, rašrafila bi ova ekipa sve iako je mlađan jokić.Meni ova ekipica vrh.Evo, ova šabanoti ekipa bi izvukla isti broj pobeda. 😁 Kao. Edited June 3Jun 3 by Hele
June 3Jun 3 i dalje nisam načisto kako se boduje ovo, očito nije samo do sabiranja cifri jer trojica od ovih pet imaju nule u stocksima:
June 3Jun 3 18 minutes ago, Hele said:Kad se sve gleda tamo kroz statse, rašrafila bi ova ekipa sve iako je mlađan jokić.Meni ova ekipica vrh.Evo, ova šabanoti ekipa bi izvukla isti broj pobeda. 😁 Kao.Izvukao si pogrešnog Jokića i pogrešnog Dankana. Broje se statsi samo unutar ekipe u selektovanoj dekadi. Dankan je u 90im bio ruki, Jokic 2010ih još uvek daleko od MVPja.
June 3Jun 3 33 minutes ago, uini said:@bios , probaj bez statsa, pa kad ti izleti ekipa iz vremena prohibicije, da vidis kako je ubavoHtedoh bez ststsa, pa ipak ipak kliknem classic. Posle nisam ni gledao statse, jer je ovo što mi je nudilo bilo too obviously šta birati. Neka ostane ovaj win iz prve, ne treba mi i ova navlaka
June 3Jun 3 27 minutes ago, Calavera said:i dalje nisam načisto kako se boduje ovo, očito nije samo do sabiranja cifri jer trojica od ovih pet imaju nule u stocksima:u sezdesetima se nisu vodili statsi za stockse