Wednesday at 19:554 days Just now, Lezilebovich said:Ja sam ga dobio 3 puta u pola sata igre ... dobio neko čikago 90 ?dobio ja
Wednesday at 19:594 days 5 minutes ago, uini said:ovo mi ide bolje, iz prveova petorka taman za onu vivekovu 4v5 ideju
Wednesday at 20:554 days Prvi pokušaj i nisam koristio te đokere. Ne pipam više ništa!Edit: da odem danas duplatim neki loto? Edited Wednesday at 20:564 days by bios
Wednesday at 21:044 days @bios , probaj bez statsa, pa kad ti izleti ekipa iz vremena prohibicije, da vidis kako je ubavo
Wednesday at 21:214 days Posle prvog drafta gde mi je najveća zvezda bio Brunson, dobijem sledeći gde izvučem i Karima i Wilta i Šeka
Wednesday at 21:234 days Kad se sve gleda tamo kroz statse, rašrafila bi ova ekipa sve iako je mlađan jokić.Meni ova ekipica vrh.Evo, ova šabanoti ekipa bi izvukla isti broj pobeda. 😁 Kao. Edited Wednesday at 21:274 days by Hele
Wednesday at 21:294 days i dalje nisam načisto kako se boduje ovo, očito nije samo do sabiranja cifri jer trojica od ovih pet imaju nule u stocksima:
Wednesday at 21:474 days 18 minutes ago, Hele said:Kad se sve gleda tamo kroz statse, rašrafila bi ova ekipa sve iako je mlađan jokić.Meni ova ekipica vrh.Evo, ova šabanoti ekipa bi izvukla isti broj pobeda. 😁 Kao.Izvukao si pogrešnog Jokića i pogrešnog Dankana. Broje se statsi samo unutar ekipe u selektovanoj dekadi. Dankan je u 90im bio ruki, Jokic 2010ih još uvek daleko od MVPja.