May 26May 26 ne znam kakva je situacija u sa stanovnicima knicksa u teksasu, dug je put kočijama do tamo da bi se pojavljivali kao do sada, u buljucimaedit @Hele Edited May 26May 26 by uini
May 26May 26 Krš finale konferencije, no čestitke uiniju i ekipi, čekalo se dugo na ovo. Svežina i skauting sad mogu da budu adut Niksa, imaju 0:2 protiv Okacea i 1:1 protiv Spursa, ako to išta znači.Ispostavio se dobar potez šutiranje Tibsa, verovatno malo i sticajem okolnosti, ali opet...nisam bio pobornik te odluke kada se desila.Kavsi su mi enigma, deluje da su lupili u plafon preko kojeg se ne može. Doduše to uopšte nije loš plafon, finale konferencije, ako provrte sa istom ekipom još par sezona možda zabodu još koje, možda čak i veliko finale ako ih sve usere. No izgleda da je tradicija u NBA da će dalasovski da razbucaju dosta toga i krenu soft rebuild. Kolko će i Harden biti zainteresovan da igra dalje tamo, noćni život Klivlenda je kapiram žasu.
May 26May 26 40 minutes ago, Hele said:Hoćel biti fajta ako SAS prođe? Njujorčani su oduvek ludi, a sad je Vembi napravio u San Antoniju ultras grupu.Ako SAS prodje samo neke kvalitetne kokice i "ko bude bolji pobedu nek' slavi", samo da floper/i ne osvoje.
May 26May 26 "Da, bilo je 4:0, ali mislim da nismo imali pravu priliku da pokažemo svoje najbolje izdanje, uzimajući u obzir okolnosti. Očigledno su nas nadigrali, ali ne mogu sa sigurnošću da odgovorim na to pitanje, jer iskreno verujem da smo mi bolji tim. Rezultat serije to nije pokazao, zato je teško dati pravi odgovor", rekao je Harden.Izgubiš kuči 37 razlike, gubio si i sa preko 40, celu seriju te ometlaju 0-4 tako da si samo u prvoj mogao da dobiješ... i ti i dalje misliš da si bolji.Evo ja ne znam jel se ovaj sprda ili mu je ego toliko naduvan.
May 26May 26 @MTD , hvala al' bilo bi lepo i da mi kažeš čiji si, ne sećam se tog nicka, da ne kažem knicka
May 26May 26 5 hours ago, goofs said:Kolko će i Harden biti zainteresovan da igra dalje tamo, noćni život Klivlenda je kapiram žasu."Cleveland has the flatness of Kansas, the drear of Seattle, the grime of Detroit, the coldness of Canada, the depression of Russia, and the industrial disrepair of Chernobyl. Its actually impressive how many lowlights Cleveland manages to pack into one location on earth simultaneously. The most positive thing about Cleveland is it has a big lake. But don't get excited because the city turned its waterfront into an airport. Not even their good airport, just a municipal airport for the 7 rich people in Cleveland to use. Cleveland is so good at being awful that it destroyed its #1 area of natural beauty with its #2 airport." - Daniel Tosh
May 26May 26 Klivlend je bio potpuno nemoćan, gubili su 20 razlike na početku druge, publika je bila digla ruke. U odnosu na Hardenovu izjavu Adelman je trezveni realista sa svojim "da smo pogodili otvorene šuteve dobili bi seriju".2 hours ago, Milošica said:Podrška za KuzaVisi na kalshiju po ceo dan, ostavlja svoje opklade po tviteru.
May 26May 26 22 minutes ago, zorglub said:ne zovu Cleveland dzaba "mistake by the lake"edit: doduse, Indianapolis i Oklahoma City su gori sto se tice NBA gradova, mada nikad nisam bio u San Antoniu. Edited May 26May 26 by Peter Fan