May 8May 8 Author dobri Lakersi, trude se, ali dzaba... plus, kad gledam Reaves vs SGA in epic foul drifting matchup, izgubim volju za kosarkom.
May 8May 8 Mobley 36min, 1REB, wtf?PS: PJ Tucker penzija. Respect za hustle kroz celu karijeru, volim takve igrače. Prvi put sam čuo za njega u Dragić-Bledsoe Sansima, još tada je bio mator. Edited May 8May 8 by zorglub
May 8May 8 Obe utakmice sam uredno prespavao, za Lakerse znam da ni sa Lukom nisu u mnogo boljoj prilici da nesto urade a za East par koji je danas igrao - ono - nadam se da ce neko iz onog drugog para da izadje u veliko finale. Ukratko. A SGAja volim k'o Madzara.
May 8May 8 kakve romane piše život kad sam u situaciji da navijam za lejkerse i lebrona, pakaoinače, jako mi idu na falus tvrde i borbede ekipe koje u odbrani grebu, a onda se u napadu prenemažu i plaču kod sudija.
May 8May 8 19 minutes ago, goofs said:kakve romane piše život kad sam u situaciji da navijam za lejkerse i lebrona, pakaoNema tog romana, iskušenje postoji ali je jako malo
May 8May 8 20 minutes ago, goofs said:kakve romane piše život kad sam u situaciji da navijam za lejkerse i lebrona, pakao
May 8May 8 Pogotovo ako je ker iznad ovoliko odbojna skupina. Gledao dobro šibanje u prvom poluvremenu i otišao na vreme da spavam da ne gledam rutiniranje OKC-a u drugom.
May 8May 8 StreamableWatch 2026-05-07 21-20-26 | Streamableko ce iskopati onaj post larssona o rnicu i okruzivanju sudije
May 8May 8 Pa to navlacenje faulova (izmedju ostalog) spada u taj cuveni nikad veci skill u ligi. Sto se kaze, trazili ste - gledajteKlivlend bezmuda skupina, Harden standardno nista. Verujem da ce dobiti obe kuci jer su ovi suplji na vise strana ali eto imaju Herisa koji neocekivano donosi prevaguVeceras biti ili ne biti za Minesotu, nadam se raspadu gostiju zbog neiskustva a posle ce im biti frka u nastavku serije i lagano rutiniramo, znaci veceras ko dobije taj prolazi
May 8May 8 hardOn ima 36 ljeta, kao i recimo paul georgevaljda bi moblez i el grande donovan mitchell trebalo da povuku uplejofu a jamesdin da bude komplementaran sa tim effortom. iygleda da je bio komplementaran
May 8May 8 On 6. 5. 2026. at 18:13, Svarog said:kaže Peđa Drobnjak u podcastu da je upitno da li bi neki tim dao bilo šta konkretnije za Mareja i Gordona i da, kad bi se on igra GM-ovanja, bi rizikovao sa trejdom Marej za Dža Moranta. misli da bi Memfis to jedva dočekao kako bi se otarasio problematičnog, i da bi ovaj mogao da proradi u Denveru i bude upgrejd. vrlo zanimljivo razmišljanje.Mislim da je ovo zaključak većine komentatora, da Marej može da se trejduje za nekoliko manjih ugovora epizodista, ili za nekog problematičnog (igrački, zdravstveno, po ponašanju) superstara koji zarađuje sličan novac. Dža je problematičan na sva tri nivoa (tim igra bolje bez njega, imao ozbiljne povrede, smenjuje trenere, namešta se na penal moralnim paničarima, plus ima dijabole oko njega). Mislim da mogu da prodju bolje, neki spominju AD-ja. On je barem "samo" sklon povredama.Treba biti realan, Denver neće više biti izazivač za titulu, ali makar može da sastavi tim koji će biti zanimljivo gledati. AG davno nije spojio duži period u kome je bio zdrav, Marej ponovo loš u plej-ofu, pitanje je samo ko će da se kocka zdravljem Gordona i koji tim nezainteresovan za uspeh u plej-ofu želi Mareja. Danas je zakazana konferencija za štampu uprave Denvera i Adelmana.______________Odgledao noćas Klivlend i Detroit, poslednjih par minuta igrači Klivlenda delovali kao da dodaju vruće krompire, što je kulminiralo napadom u poslednjem minutu u kome su morali da poentiraju, gde Harden dodaje Alenu ispod koša iako je mogao da šutne, ovaj vraća nazad kao da ga čuva Vembanjama, Harden posle gubi loptu i stavlja tačku na užasnu partiju. Posle ga ljudi prozivaju kao da on sa svojih 36 treba da bude prevaga protiv Detroita.