November 11, 2025Nov 11 Fall guy. Menadžment je morao da odobri, pa bi morao i neko od tih idiota da dobije nogu.
November 11, 2025Nov 11 Pa on je menadžment, nema više od toga. General Manager. Iznad njega je samo vlasnik, teško da može da dobije nogu.
November 11, 2025Nov 11 Dumont je na funkciji iznad njegove i da sam ja Miriam Adelson, morao bi da ostane bez nje iako je suvlasnik.
November 11, 2025Nov 11 Cenim da ide rasprodaja u Dalasu, razdeliće sve što će iko hteti da uzme, AD, oba centra, Kajrija kad se oporavi, ostaće samo Kuper Fleg i Klej Tompson koji je toliko propao da ga ni rođena majka ne bi dovela u svoj tim.Živ nisam da vidim kako će Lejkersi da se omrse od toga.
November 11, 2025Nov 11 Mogu da se pozdrave sa win now strategijom.Elem, vise me zanima kako ce stvari u LAL da se razvijaju. Bilo bi do yaya da LBJ ulazi sa klupe kad se vrati a onda da isforsira trade
November 12, 2025Nov 12 Dobra utakmica u Sakramentu. Niko da spomene završnicu u Majamiju protiv Klivlenda.
November 12, 2025Nov 12 Nakon što su dobili prvi pik teško mi je da poverujem u bilo šta drugo osim da je uradio prljav posao za ligu. Lejkersi nakon Lebrona bi bili epska ruina.
November 12, 2025Nov 12 8 minutes ago, reg said:Dobra utakmica u Sakramentu.Niko da spomene završnicu u Majamiju protiv Klivlenda.Video koš Mičela, smorio se i ugasio. Hvala na dodatku
November 12, 2025Nov 12 jokic se sprdajos kad bi spoljnji denvera mogli pogoditi neku otvorenu trojku bilo bi 30 razlike
November 12, 2025Nov 12 2 hours ago, Amos said:Nakon što su dobili prvi pik teško mi je da poverujem u bilo šta drugo osim da je uradio prljav posao za ligu. Lejkersi nakon Lebrona bi bili epska ruina.Najgori tim lige je dobio prvi pik, ne vidim problem
November 12, 2025Nov 12 3 hours ago, reg said:Dobra utakmica u Sakramentu.Niko da spomene završnicu u Majamiju protiv Klivlenda.Nosati ima solidna izdanja u majamiju, fino pegla odbranu i dobro se gradi, sut da mu se ustali i bice to sve ok. Sa druge strane hakez iz majamija je milina za gledanje.
November 12, 2025Nov 12 5 hours ago, pbg12345 said:jokic se sprdajos kad bi spoljnji denvera mogli pogoditi neku otvorenu trojku bilo bi 30 razlikeDobar je Jokić, ali ne valjaju ovi oko njega...5 hours ago, reg said:Dobra utakmica u Sakramentu.Niko da spomene završnicu u Majamiju protiv Klivlenda.Kakava asistencija Jovare 😍😍😍